• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motive aşırı düştü ,rezillik mi bu ?

ayy olur böyle şeyler acemilik artık el frenine dikkate edersin.bende 3 haftalık şoförüm. geçen arkadaşlarla bir yere gittik. hava hafif kararmaya başladı farı açmayı unuttum bide evden çıkarken farları bak unutma demiştim kendime. yanımdaki otobüsü şoförü selektör yapınca çaktım aa dedim farlar kapalı ona selektör yaptı diye düşündüm tabii. şimdi ilk dikkat ettiğim şey oluyor far konusu :D
Bende çok dikkatliydim normalde inanırmısınız kontrol etmeden asla çıkmam ama büyük ihtimal araç tam ısınmadı acele ettim çünkü el frenini indirdim kademeli olarak yapıyorum sürekli

Kızlar merhaba ben ehliyetimi alalı 2 ay falan oldu aracımız otomatik vites.
Oğlumu okula götürüp ,getirmeye başladım yakın mesafede ,neyse bugün yine oğlumla çıktık yola tam akıcı trafik gaza basıyorum araç gidip duruyor titreme yapıyor ,müsait bir yerde durup parkettim o arada görümcemi arayıp oğlumu okula götürebilir misin dedim götürdü sonra yanıma geldi kaynımda evdeymiş onuda çağırdım çünkü çok panik oldum .
Eşim işteydi onuda aradım falan neyse görümcemin çalıştı servis şöförü araca bindi sorun yok büyük ihtimal el frenini çekili unuttun dedi bende dikkat ettiğimi söyledim ,o zaman motor ısınmadan hareket ettin falan araçta sorun yok dedi bir tur attı geldi ,sonra kaynım aracı ile geldi bizim araçla o beni eve bıraktı oda gayet normal sürdü ama ben çok utandım ve motivem aşırı düştü kendi mi rezil olmuş gibi hissediyorum eşim aradı size bişey olmasın çok korktum dedi ortalığı boşuna ayağa kaldırım salak gibi hissediyorum kendimi oğluma karşıda mahçup hissediyorum ufff ne yapacağım ben 🫤
Keşke tüm aşiretinizi çağırmasaydınız:halay:
Utanılacak bir şey yok, komik bence. Birkaç ay sonra hatırlayınca gülersiniz, olur öyle

Acaba diyorum bende mi unuttum çünkü servis şoförü dedi bana bende o an yok falan dedim ama şimdi aklıma takıldı 😂
Çaktırma boş ver :) her aceminin başına gelen şeyler bunlar rezillik falan da değil. böyle küçük şeyleri takma kafana :)

Çok haklısınız bundan sonra daha temkinli ,dikkatle olurum Allahın izni ile 🤲🏻🌸
Yazılan bir yerden başalayın bence ✨
Benim far korkum var. Diger araçların farları beni çok korkutuyor. Bir de yokuş fobim var sanki araba takla atacakmış gibi geliyor.Yokuşta ya aşırı inişte yol korkutmuşsa çoğu zamn eşimi durdurup ben yürüyorum. Eşim beni önden gidip bekliyor. ya yokuş bitince ya da eniş bitince 😂😂😂kayın validemle kayın babam bizzat yaşadılar ne olduğuna anlam veremediler 😂😂😂 eşime ne oldu bir şeye mi kızdı demişler. İkna olmadılar bir türlü😂😂
😂Böyle böyle öğreniriz inşallah tam anlamıyla 😂😂😂
inşallah Allah o isteği arzuyu bana da nasipi etsin 🙏🏻😊

Benim far korkum var. Diger araçların farları beni çok korkutuyor. Bir de yokuş fobim var sanki araba takla atacakmış gibi geliyor.Yokuşta ya aşırı inişte yol korkutmuşsa çoğu zamn eşimi durdurup ben yürüyorum. Eşim beni önden gidip bekliyor. ya yokuş bitince ya da eniş bitince 😂😂😂kayın validemle kayın babam bizzat yaşadılar ne olduğuna anlam veremediler 😂😂😂 eşime ne oldu bir şeye mi kızdı demişler. İkna olmadılar bir türlü😂😂

inşallah Allah o isteği arzuyu bana da nasipi etsin 🙏🏻😊
İnşallah canım ,bende biraz deli cesaretide var yanı sıra panikte 😂😂😂
Ama bir yerden başla sende ufak ufak 🌸🥰

Geçenlerde arabayı park ettim, önüme arkama araba iyice yanaşıp park etmiş. İki denedim çıkmıyor. Bina önünde oturan iş arkadaşlarına seslendim. Bu arabayı buradan çıkarabilir misiniz diye. İçlerinden birini seçip gönderdiler 😁. Ben utanmadım. Acamiyim napiim çarpayım mı🤣

Siz daha çok deneyin. Bişi olmaz. Sürerken dikkat edin yeter. İlk hata ile ilgili video izleyin sonra arayın. Sis farını bulamamıştım videodan buldum. Her arabada yeri farklı malum. Eşim sonra nasıl yanıyor diye bana sordu🤭

Geçenlerde arabayı park ettim, önüme arkama araba iyice yanaşıp park etmiş. İki denedim çıkmıyor. Bina önünde oturan iş arkadaşlarına seslendim. Bu arabayı buradan çıkarabilir misiniz diye. İçlerinden birini seçip gönderdiler 😁. Ben utanmadım. Acamiyim napiim çarpayım mı🤣

Siz daha çok deneyin. Bişi olmaz. Sürerken dikkat edin yeter. İlk hata ile ilgili video izleyin sonra arayın. Sis farını bulamamıştım videodan buldum. Her arabada yeri farklı malum. Eşim sonra nasıl yanıyor diye bana sordu🤭
Bende park sorunu yaşamıştım kapı önünde Allahtan sağımız solumuz oto tamirci falan dolu rica ettim hallettiler 😂
Yani hep kademeli yaptığım şeyler aslında ama olacağı varmış diyorum hatalar yapılarak tecrübe edicez 😂
Eşimin yanında aşırı panikliyorum bende 😂

Bende park sorunu yaşamıştım kapı önünde Allahtan sağımız solumuz oto tamirci falan dolu rica ettim hallettiler 😂
Yani hep kademeli yaptığım şeyler aslında ama olacağı varmış diyorum hatalar yapılarak tecrübe edicez 😂
Eşimin yanında aşırı panikliyorum bende 😂
Dün araba eşimde, garip bir şekilde öttü araba ama hareket de etti. Bi baktım el frenini indirmemiş🤣 bir birimize bakıp güldük🤪 bende aynısını yapabilirim çok sorun değil. Yol daha önemli

Dün araba eşimde, garip bir şekilde öttü araba ama hareket de etti. Bi baktım el frenini indirmemiş🤣 bir birimize bakıp güldük🤪 bende aynısını yapabilirim çok sorun değil. Yol daha önemli
Demekki usta şoförlerde yapabiliyor 😂

Demekki usta şoförlerde yapabiliyor 😂
Biz usta şoför kelimesini kullanmıyoruz. Eşim 12yıl önce kullanmaya başladı. Aradan zaman geçti . Artık usta şoför oldum dedi. Dediğinden 5 dk geçmeden arabayı garaja sürttü. O gün o kelimeyi bıraktık biz😂🤪

Biz usta şoför kelimesini kullanmıyoruz. Eşim 12yıl önce kullanmaya başladı. Aradan zaman geçti . Artık usta şoför oldum dedi. Dediğinden 5 dk geçmeden arabayı garaja sürttü. O gün o kelimeyi bıraktık biz😂🤪
Haha 😂😂
Ay çok yaşa hiç güleceğim yoktu 😂
Büyük konuşmamak gerek demekki 😂
Olsun yinede baya yol almış 👏🏻

Ay konu sahibi sana yorum yapacam diye hic alakası olmayan bir konuya yazmışım olur canım acemilik üzülme herşey yavaş yavaş ogrenilir

Oğlumu okula götürüp ,getirmeye başladım yakın mesafede ,neyse bugün yine oğlumla çıktık yola tam akıcı trafik gaza basıyorum araç gidip duruyor titreme yapıyor ,müsait bir yerde durup parkettim o arada görümcemi arayıp oğlumu okula götürebilir misin dedim götürdü sonra yanıma geldi kaynımda evdeymiş onuda çağırdım çünkü çok panik oldum .
Eşim işteydi onuda aradım falan neyse görümcemin çalıştı servis şöförü araca bindi sorun yok büyük ihtimal el frenini çekili unuttun dedi bende dikkat ettiğimi söyledim ,o zaman motor ısınmadan hareket ettin falan araçta sorun yok dedi bir tur attı geldi ,sonra kaynım aracı ile geldi bizim araçla o beni eve bıraktı oda gayet normal sürdü ama ben çok utandım ve motivem aşırı düştü kendi mi rezil olmuş gibi hissediyorum eşim aradı size bişey olmasın çok korktum dedi ortalığı boşuna ayağa kaldırım salak gibi hissediyorum kendimi oğluma karşıda mahçup hissediyorum ufff ne yapacağım ben 🫤
Olan olayda sıkıntı yok ama tüm şehri ayağa kaldırmanız sıkıntı.
Eşinizi arar bırakırdınız.
Görümce, kayın,servis şoförü, aşçı, bahçıvan...
Gerek yoktu yani:rapci:

Yeni şoförsün olur böyle şeyler başlarda

Olan olayda sıkıntı yok ama tüm şehri ayağa kaldırmanız sıkıntı.
Eşinizi arar bırakırdınız.
Görümce, kayın,servis şoförü, aşçı, bahçıvan...
Gerek yoktu yani:rapci:
Eşim işteydi sadece görümcemi aradım sonra eşimi olaylar ne çabuk o raddeye geldi ben bile anlamadım 😂😂

İnsanlık hali, gayet olabilecek bir şey.. boşuna kuruntu yapip canınızı sıkmayın. Etrafınızdaki insanlar da zaten gayet anlayışlı davranmış

Back