Nasil saati 250?1. Eşimle tartıştığımız günün ertesi günü kursu aradım, saati 250 tl dediği için tırım tırım döndüm. Ne kadar sürede isteğimiz seviyeye gelirsiniz bilemiyorum dedi. Yani ucu bucağı yok kaç saatte halledilecek bu iş ? eğer ilerleme göremezsem o yola gireceğim mecburen. 2. navigasyonu eşime co pilotluk yaparken bile kullanırken önden hareket edemiyorum ya da navigasyon yavaş ya da yine bende sorun var
80 tl ye bulsam eşimle bir defa bile çıkmam artıkNasil saati 250?Neresi burası? Öyle olsa ben batardim . 75-80 tl'ye aldım ben saatini.
İstanbul Avrupa yakasında var Semte kadar girmeyelim. Yeriniz neresi bilmiyorum. Özelden yazilabiliyorsa yazarım :))80 tl ye bulsam eşimle bir defa bile çıkmam artık
Ben biliyorim da geri dörde geçirecekken ya geri vites yaparsam diye ödüm kopuyorEşim şey diyor , hiç hocaya saygım yokmuş. Artistmişimkendi kafama göre takılıyor muşum , yahu tabii kendi kafama göre takılıcam sen mi olacaksın yanımda hep. 5. vites bir hayal bi ütopya nasıl geçildiğini bile bilmiyorum
10 ay önce istanbul' dan taşındım :/ istanbul' da ucuz olması incitti beni ama şu anİstanbul Avrupa yakasında var Semte kadar girmeyelim. Yeriniz neresi bilmiyorum. Özelden yazilabiliyorsa yazarım :))
Ama ben çok iyi yüzerim ve 30 yıldır bisiklet sürerim. Benim beyincik arabaya gelince mi tekliyor . youtube videosu izliyorum haklısınız hiçbir etkisi olmuyor gelişimimeOlay şu araba beyinle olmuyor. Bisiklet kullanmak gibi beyincikten yönetilen bir aktivite. Kaykay hakkında 500 kitap okuyun, üstüne çıkmadan öğrenemezsiniz. Aynı şekilde yüzme de böyle. O yüzden mümkün olan her fırsatta kullanın. Kol bacak koordinasyonu oluşacak. Beyincik bunu yapmayı öğrenmeli, pratiksiz olmaz. Kullanırken stres yapmanız sadece gerilemeye sebep verir. Bisikletdeyken sürekli düşeceğim derseniz düşersiniz,bunun gibi. Kendinize yüklenmeyin bu cevval gibi olmakla , bilmekle, becermekle ilgili değil.
En azından beyincikte sorun yok belliAma ben çok iyi yüzerim ve 30 yıldır bisiklet sürerim. Benim beyincik arabaya gelince mi tekliyor . youtube videosu izliyorum haklısınız hiçbir etkisi olmuyor gelişimime
Beyinciğime maşallahEn azından beyincikte sorun yok belliBir günde çok iyi yüzemediniz ama yada ilk bindiğinizde bisikletle patinaj çekemediniz. Öyle düşünün. Onları öğrendiğiniz gibi öğreneceksiniz
10 ay önce istanbul' dan taşındım :/ istanbul' da ucuz olması incitti beni ama şu an
[/QUOTE
Can sıkmıştır, doğru. Bulunduğunuz yerde de birkaç yere daha sorsanız. 250 çok uçuk geldi bana. Belki bulunur daha uygunu. Özel ders verenler de oluyor. Benim özel ders aldığım hocam çok iyiydi. Onun sayesinde öğrendim. Onlardan da bulabilirsiniz. Cok fazla istemiyor onlar da.
Armut diye bi site var. Ordan bul1. Eşimle tartıştığımız günün ertesi günü kursu aradım, saati 250 tl dediği için tırım tırım döndüm. Ne kadar sürede isteğimiz seviyeye gelirsiniz bilemiyorum dedi. Yani ucu bucağı yok kaç saatte halledilecek bu iş ? eğer ilerleme göremezsem o yola gireceğim mecburen. 2. navigasyonu eşime co pilotluk yaparken bile kullanırken önden hareket edemiyorum ya da navigasyon yavaş ya da yine bende sorun var
Ama ben o pompalama ile kendimi güvende hissediyorum. Pompalama yaptığımı nereden anladın yadurumum çok mu vahim dr hanım söyleyin hiç iyileşme şansım yok mu ?