- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
Hocayla ilk kez çalışıyoruz, trafiğe çıktık. Bakırköy meydandayız. Dedi " Evin nerede?"
Dedim "İncirli"
Bilenler bilir arası arabayla 5-10 dakika.
Hoca "Tamam gel yer değişelim, eve kadar sen sür" dedi.
O 5 dakikalık yolda söylediklerim:
- Buradan mı döneceğim, buradan mı ha buradan mı?
-Burası neresi?
-Bu yol geri mi çabuk söyle ! (Geri derken ters yön diyordum)
En son adama "bu sokaktan mı gireyim ha çabuk söyle" dediğimde "kızım ben sizin evi nerden bileyim, neredeyse evin o sokaktan gir" demişti de Allah günah yazmasın "geldik" deyip başka bir apartmanın önünde inip , adamın arabayla iyice gittiğine inanınca yaklaşık 20 dakika yürümüş evi yürüyerek zor bulmuştum.
Yaşım 24tü, şimdi 38.
Araba alacak param var ama -28 derecede sokakta hergün (kışı uzun bir memleket) 50 dakika yürüyorum çünkü hiç hevesim ve ilgim yok.
Buralı halk bana yoksul bazısı da bohem kafalı falan diyor, ne derlerse desinler , yoo dostum yoo kimse beni o ters yolları, kavşakları, virajları, tümsekleri, kasisleri olan labirente sokamaz.
Selamlar,
Kendinden emin yeteneksiz.
Dedim "İncirli"
Bilenler bilir arası arabayla 5-10 dakika.
Hoca "Tamam gel yer değişelim, eve kadar sen sür" dedi.
O 5 dakikalık yolda söylediklerim:
- Buradan mı döneceğim, buradan mı ha buradan mı?
-Burası neresi?
-Bu yol geri mi çabuk söyle ! (Geri derken ters yön diyordum)
En son adama "bu sokaktan mı gireyim ha çabuk söyle" dediğimde "kızım ben sizin evi nerden bileyim, neredeyse evin o sokaktan gir" demişti de Allah günah yazmasın "geldik" deyip başka bir apartmanın önünde inip , adamın arabayla iyice gittiğine inanınca yaklaşık 20 dakika yürümüş evi yürüyerek zor bulmuştum.
Yaşım 24tü, şimdi 38.
Araba alacak param var ama -28 derecede sokakta hergün (kışı uzun bir memleket) 50 dakika yürüyorum çünkü hiç hevesim ve ilgim yok.
Buralı halk bana yoksul bazısı da bohem kafalı falan diyor, ne derlerse desinler , yoo dostum yoo kimse beni o ters yolları, kavşakları, virajları, tümsekleri, kasisleri olan labirente sokamaz.
Selamlar,
Kendinden emin yeteneksiz.
Son düzenleme: