Bugun arkadaşimda dedi iyi kilo vermişin diye motive oldum. inşallah başaracaz canimBaşarcaz tabi . Bi kere değil defalarca başardık yine başarırız
Yaa çok sevindim senin adına. Başladığından bu yana kaç kilo verdimBugun arkadaşimda dedi iyi kilo vermişin diye motive oldum. inşallah başaracaz canim
İnsanlar da gram versen hemen fark ediyor ben bazen sinir oluyorumBugun arkadaşimda dedi iyi kilo vermişin diye motive oldum. inşallah başaracaz canim
Listeye alıyorum o zaman canım
Boy 168 hedef kilo 70 canımListeye alıyorum o zaman canım
Boy ve hedef kiloyu alayım tekrar
Sagol canimYaa çok sevindim senin adına. Başladığından bu yana kaç kilo verdim
Aynen canim ya biraz motive oldum amaİnsanlar da gram versen hemen fark ediyor ben bazen sinir oluyorumkac kilo verdiniz
Hoşgeldin başlangicin hayırli olsun canimBoy 168 hedef kilo 70 canım
Evet lütfen alabilirsinb
Kurallarda değişiklik var mı ?
Maşallah güzel vermişsin başarılarının devamını diliyorumAynen canim ya biraz motive oldum ama81,5 ile başladim en son 78 im canim
Oo süpersinAynen canim ya biraz motive oldum ama81,5 ile başladim en son 78 im canim
Teşekkür ederim inşallah bu kez veririmHoşgeldin başlangicin hayırli olsun canim
Merhaba canım3 mart pazartesi menü göndermeyenler
lila95 cumartesi pazar pazartesi menüleri
Pembe Lotus
@gelgor
@labellevie
Çok bile olduAz olmuş sanki Afiyet olsun canim
Hoş buldum canım . Sahurda tek oluyorum. Hem uykulu hem tek olunca pek bişey yapasım yiyesim gelmiyor . Bende farkındayım amaTekrar hoşgeldin dut
Sahur çok az olmus canım
Esimde öyle diyor sen olsan karsimda iyi kapisiriz diyo bu adam beni çıldırtıyorHoş buldum canım . Sahurda tek oluyorum. Hem uykulu hem tek olunca pek bişey yapasım yiyesim gelmiyor . Bende farkındayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?