Kulağa hoş geliyor beni de heveslendirdinYarin izin gunum icin cok mutluyumSahilde yuruyusu,sonra da kutuphaneye gidip kahve +kitap keyfi yapacagim
Uzun zamandir kendime vakit ayirmiyorum. Izinliyim diye temizlik+varmis gibi yattigim oluyordu
Koymuyor madem,
Yarin 20 k ya davet ediyorum seni,
Sonra aglamak yok ama ortamlarda
Daveti geri çevirmek olmaz ya herru ya merru gülüm
Şu aralar 16-17 garantim var bende bende katılayım
Kızlarr gelin şu işin adını koyalımUla bende varimm
Aa güzel fikir zorunluluk tadı olmaz belki ama isteğe bağlı rekabet güzel olur bence deKızlarr gelin şu işin adını koyalım
Cemoosla da konuştuk, adım yarışları zaten düello şeklinde yapılacaktı. Yani herkesin katılma zorunluluğu yok. İsteyen istediğini düelloya davet edebilir. Mazereti olan kabul etmez. Siz şimdilik yapıp ertesi gün kimin kazanacağına bakacaksaniz bunu yapın. Ama topik genelindeki adım yarışı haftalık düello ile yapılacak. Sonuçlar pazartesi açıklanacak
Mesela ben diyeceğim ki pazartesiye kadar şu kadar adımına düelloya davet ediyorum. Ya da sayı belirtmem, sadece derim ki düelloya davet ediyorum
Adım sayar varsa attığın günlerin ekran görüntüsü, yoksa akıllı saat fotoğraflari telefonda tutulup(tarih görünecek), pazartesi günü bu kayıtlar benimle özelden paylaşılır. Buradan ilan ederim.
Kazanani ilk sayfaya havalı bir şekilde koyarımÖdül konusunu henüz konuşmadık. Nasıl bir ödül olsun istersiniz
Kaç günlük olacağı duelloyu yapacak kişilere bağlı yani doğru mu anlıyorum misal ben persembe-cuma duelloya davet ettim bi arkadaşı şu kadar adım atmaya var mısın diye sonuç yine pazartesiYarış sonuçları pazartesi dedim ama siz isterseniz hafta başından buna başlayın, isterseniz ortasından. Sadece cumartesi pazar içinde düelloya davet edebilirsiniz. İki günlük sonuçla pazartesi açıklanır
Aynen çünkü pazartesi zaten liste düzenlemelerim oluyor o günüm komple ayarlamayla geçiyor, her şey o gün bitse benim için daha iyi olur. Bazen yetişmiyor saliya da kalıyor biliyorsunuzKaç günlük olacağı duelloyu yapacak kişilere bağlı yani doğru mu anlıyorum misal ben persembe-cuma duelloya davet ettim bi arkadaşı şu kadar adım atmaya var mısın diye sonuç yine pazartesi
tabiki nasıl senin için kolaysa öyle olsun canım bence uygun güzel de olur ödül ne olur onu bilemedimAynen çünkü pazartesi zaten liste düzenlemelerim oluyor o günüm komple ayarlamayla geçiyor, her şey o gün bitse benim için daha iyi olur. Bazen yetişmiyor saliya da kalıyor biliyorsunuz
Aynen canım. Sen bana atıyorum 7 bin adımına dedin ben sana 8 olsun dedim. 9 dedin bende cevap bekledin. 10 dedim sonra durdum. Açık arttırma gibi de yapabiliriz. 11ine var mı dersin ya da 10na girersiniz. Küsuratla kazanırsınızKaç günlük olacağı duelloyu yapacak kişilere bağlı yani doğru mu anlıyorum misal ben persembe-cuma duelloya davet ettim bi arkadaşı şu kadar adım atmaya var mısın diye sonuç yine pazartesi
Eskiden diyet gruplarindayken haftalik adim yarisi oluyordu. Haftalik kim ne kadar adim atmis tablo yapılıyordu ve birinci ödül alıyordu. Öyle bir sey de yapilabilir daha cok yürümeye teşvik edebilir.Kulağa hoş geliyor beni de heveslendirdin
Kızlarr gelin şu işin adını koyalım
Cemoosla da konuştuk, adım yarışları zaten düello şeklinde yapılacaktı. Yani herkesin katılma zorunluluğu yok. İsteyen istediğini düelloya davet edebilir. Mazereti olan kabul etmez. Siz şimdilik yapıp ertesi gün kimin kazanacağına bakacaksaniz bunu yapın. Ama topik genelindeki adım yarışı haftalık düello ile yapılacak. Sonuçlar pazartesi açıklanacak
Mesela ben diyeceğim ki pazartesiye kadar şu kadar adımına düelloya davet ediyorum. Ya da sayı belirtmem, sadece derim ki düelloya davet ediyorum
Adım sayar varsa attığın günlerin ekran görüntüsü, yoksa akıllı saat fotoğraflari telefonda tutulup(tarih görünecek), pazartesi günü bu kayıtlar benimle özelden paylaşılır. Buradan ilan ederim.
Kazanani ilk sayfaya havalı bir şekilde koyarımÖdül konusunu henüz konuşmadık. Nasıl bir ödül olsun istersiniz?
Kız bi an danaya giriyoruz sandımAynen canım. Sen bana atıyorum 7 bin adımına dedin ben sana 8 olsun dedim. 9 dedin bende cevap bekledin. 10 dedim sonra durdum. Açık arttırma gibi de yapabiliriz. 11ine var mı dersin ya da 10na girersiniz. Küsuratla kazanırsınız
İşte ben o liste olayına hiç girmek istemiyorum. Bütün grup üyelerini icerirse benim için zor olur çünkü hem yüzde listesi hesaplıyoruz hem normal listeyi ayarlıyor bir sonuç çıkartıyoruz. Kim isterse onlar girsin diyorum benEskiden diyet gruplarindayken haftalik adim yarisi oluyordu. Haftalik kim ne kadar adim atmis tablo yapılıyordu ve birinci ödül alıyordu. Öyle bir sey de yapilabilir daha cok yürümeye teşvik edebilir.
Misal tabloda geri kalan hirslanip geçmeye çalışır. Evde adım yapilabilecek güzel egzersizler var. Leslie zaten bunlarin başı gibi
Grow with jo enerjisi güzel hem adim hem de cardio yaptırıyor güzel ter attiriyor.
Leslie 3 mile ortalama 5k cikariyor. Leslie boosted walk ta ayni sekilde 5k veriyor. Biri 45 dk biri 30 dk videolarin. Hizli yürüyüp az zamanda fazla adim atilabilir.
Bence böyle açık arttırma çok eğlenceli olurKız bi an danaya giriyoruz sandım
Olabilir çoğunluk nasıl derse olsun. Maksat hareket olsun bereket olsunİşte ben o liste olayına hiç girmek istemiyorum. Bütün grup üyelerini icerirse benim için zor olur çünkü hem yüzde listesi hesaplıyoruz hem normal listeyi ayarlıyor bir sonuç çıkartıyoruz. Kim isterse onlar girsin diyorum ben
Selam kızlar bugunku menumu bildiriyorum. Cok istikrarliyim bu hafta aman nazar değmesin
Sabah
Filtre kahve
Öğle
Bulgur pilavi -ayran
Ara
Turk kahvesi
Yesil cay
1 avuc cig findik
3 adet hurma
1 Activia
Aksam yemegi yemedim yine 17.00 de kapatiim günü
Su 2 litre
Spor 30 dk tk500 ile 500 kalori harcadim
Ayrica cezam olan adimlarida 11.300 olarak tamamladim foto geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?