Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

02.03 pazar menüm
Sahur 2 bardak su 1 hurma
İftar 1 tabak bakla yemeği 1 servis kaşığı bulgur pilavı 1 kâse yoğurt
Yatana kadar 2 lt su
1 soda 1 kahve

03.03 pazartesi
Sahur 2 bardak su 1 hurma
İftar 3 ızgara köfte 1 servis kaşığı bulgur pilavı
1 kase salata
Su içmeye devam soda yeşil çay ikilisi şu an elimde kahvemi ilerleyen saatlerde içerim
Chocolita

Afiyet olsun evet canım amin ilk kez baktırdım aslında ne zamandır var bilmiyorum. Eşim dedi kilo verip dikkat etmezsen şekere dönüşebilir o yüzden artık ciddi anlamda vermem lazım yarın az karnıma tatilayim

Merhaba hanımlar
Sahurda,
İki dilim tam buğday ekmeği ile tost(hindi fümeli)

İftarda,
1tane hurma 1kase yayla çorbası, mantar sote, 2-3 kaşık erişte pilavı, Akdeniz salatası, 1 dilim ev baklavası
Şu miktarı 2lt
Adım 6k
Chocolita Bonus

Kabızlık için bugün sağlık ocağına gittim. Umarım iyi gelir. Cezamıda bitirmiş bulunuyorum Umarım kabul olur

Eklentiler

• 1000026703.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 0
menüm
Sabah kızımın muzlu pankekinden bir kaç küçük kalın yedim
Öğlen bir kase tavuk suyu çorba
Akşam iki dilim ekmeğe tereyagı
Arada bir muz vardı

Bu aralar yeşil salata eksik menümde ve tartıda çok fark ediyor (

Bu hafta şampiyon çıkmadı kızlar. Taraflar sabit ve + geldi. Ramazanın ilk haftası böyle bir dalgalanma bekliyordum. Listede sadece G gelgor eksi geldi. Tebrik ediyorum gelgörcüm Liste yıldızımız sensin ️ Aslında direkt şampiyon olabilirdin bu hafta ama haftaya bir rekabet olması bu haftayı ayakta tutacak. Diğer yıldızımız lila95
Bu hafta sabit geldi. Kilo almadı. Haftaya şampiyon olma şansı var. Şimdiden başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…