- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Disari ciktigim zaman bana da baya faydasi oluyor cunku hem hizli yuruyemeye calisiyorum nabzimi kobtrol ediyorum hem de acik hava oksijenden dolayi bi zindelik geliyor.Bugun deneyeyim dedim sitenin icinden cikmadan geri döndümBen mesela evde sürekli hareket halinde de olsam en fazla 3000 adım yapıyor bana. 10.000 de olsa faydası yok çünkü evde tin tin yapılan bir şey. Ama 10.000 atmaya gidiyorum diye dışarı çıkıldığı zaman @bendenizefenim müzikle falan bir tempoda yürüyorsun. O tempo kalbin hızı kalori yakmamizi sağlıyor
Termal spor kıyafetim vardı benim hava geçirmediği için yaz kış fark etmiyordu bana. Ama kaşıntı yaptı bu sefer giyemedim. Bakalım. Ben yine yürürüm herhaldeDisari ciktigim zaman bana da baya faydasi oluyor cunku hem hizli yuruyemeye calisiyorum nabzimi kobtrol ediyorum hem de acik hava oksijenden dolayi bi zindelik geliyor.Bugun deneyeyim dedim sitenin icinden cikmadan geri döndümburda saglik sistemi berbat afrikadaki ucuncu dünya ülkelerinde daha iyidir gerçekten. Hasta olmak en korktugum sey üşütürüm diye geri döndüm
Yedim yedim yemezmiyimPoncili kaptan,
Neden bisey yemiyorsun?
Yogurt ye, sut ic. O kadar spora zaten protein alman lazim, ki bunlarin kalorisi dusuk.
Cok az kaloriye alistirma vucudu hem, bugunun yarini var, kasciklarina zeval gelmesin
Yarin izin gunum icin cok mutluyumSahilde yuruyusu,sonra da kutuphaneye gidip kahve +kitap keyfi yapacagim
Uzun zamandir kendime vakit ayirmiyorum. Izinliyim diye temizlik+varmis gibi yattigim oluyordu
Koymaz bana adimlarmaksat hareket olsun 10k bitti bile
Daveti geri çevirmek olmaz ya herru ya merru gülümKoymuyor madem,
Yarin 20 k ya davet ediyorum seni,
Sonra aglamak yok ama ortamlarda
Daveti geri çevirmek olmaz ya herru ya merru gülüm
Her saniye hesaplansınSabah wc den once saatler takila
Koymuyor madem,
Şu aralar 16-17 garantim var bende bende katılayımDaveti geri çevirmek olmaz ya herru ya merru gülüm
Haydi bakalım yiğitler çıktı meydaneeeŞu aralar 16-17 garantim var bende bende katılayım
Ula bende varimmKoymuyor madem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?