Ben teke tekciyim. Mesela 5 kişiyle düello bana göre düello olmaz. İşin heyecanı olsun. Topigin ana teması yıldız savaşları mesela orada da tek tek olayı varOlabilir çoğunluk nasıl derse olsun. Maksat hareket olsun bereket olsun
Napiyoz choco teke tek adım yarısı miBen teke tekciyim. Mesela 5 kişiyle düello bana göre düello olmaz. İşin heyecanı olsun. Topigin ana teması yıldız savaşları mesela orada da tek tek olayı var
Evet canım benim fikrim bu yöndeNapiyoz choco teke tek adım yarısı mi
Ben masabaşı çalışmak zorundayım tüm gün, bilgisayarla çalışmam gerekiyor (masabaşına bağlıyım), burada tüm gün işyerinde devamlı hareket halinde olan arkadaşımız da var, evde çocuğu ile ilgilenip akşam yürüyüşe çıkamayan da. Eşit şartlarda adım yarışı yapmayacağız yani.İşte ben o liste olayına hiç girmek istemiyorum. Bütün grup üyelerini icerirse benim için zor olur çünkü hem yüzde listesi hesaplıyoruz hem normal listeyi ayarlıyor bir sonuç çıkartıyoruz. Kim isterse onlar girsin diyorum ben
Bana uyar harekete teşvikEvet canım benim fikrim bu yönde
Sende mesela canım eğer istersen tabi, diyelim pazar boşsun, sadece pazar günü için bir adım limiti koyarsın kendine, düello atarsın ortaya ya da sadece birisine teklif de bulunursun. Burada grup yıldızları seciyoruz mesela, yıldız savaslarini kazanıyorlar. Sende kendi duellonda birinci olarak anilabilirsin öyle bir şansın olur ana sayfada. Pazartesi sonuçlarınızı açıklarım. Yani katilmak isteyen bu şekilde de yapabilir. Mecburi olmazBen masabaşı çalışmak zorundayım tüm gün, bilgisayarla çalışmam gerekiyor (masabaşına bağlıyım), burada tüm gün işyerinde devamlı hareket halinde olan arkadaşımız da var, evde çocuğu ile ilgilenip akşam yürüyüşe çıkamayan da. Eşit şartlarda adım yarışı yapmayacağız yani.
Benim işyerimden mesai saatinde giriş çıkışlarım turnike ile takip ediliyor.Hadi kalkayım 1 saat yürüyüp adımımı daha da arttırayım deme şansım yok. Öğlearasındaki 1 saatim boş, bir de akşamları (burada henüz kar yağmadığı için akşam dışarı çıkılabilir durumda, kış ilerledikçe bu da her zaman mümkün olmayacak.)
Herkesin dahil olduğu bir haftalık adım yarışı listesi bana da uygun değil maalesefChocolita
Herkes düelloya katılma mecburiyetinde olmasın isterseniz. Benim için şimdilik kendimle yarışmak daha uygun gibi. 98,9 kg'dan daha aşağı kilolara düşünce yürüyüş hızım ve adım sayım da artacak. Geçmişten biliyorum gün içinde tempolu yürüyüşle 19000 adım atabildiğim günleri hafifledikçe.Katılmak isteyen rakibini bilsin istiyorum bence daha heyecanlı. Liste olayinda az yürüyen kişinin de sevki kırılmasın. Herkesin yapabileceği farklı. Az yapabilen az yapabileni düelloya davet eder. Kendi en'lerini bulurlar
Tartı gününün öncesinde çok fazla spor yapmıyorum canım, Cumartesi günü de Zaten spor salonuna EMS fitness antrenmanına gidiyorum. Ciddi zorlayıcı bir kardiyo oluyor. Haftaiçi 1 gün daha EMS fitness'a gidiyorum.(bağırsak enfeksiyonundan dolayı geçtiğimiz hafta ve bu hafta gidemedim, ama haftaya olacak.) Yani ben fazladan kalori harcama tercihimi spor salonunda kardiyo yapmak yönünde kullanacağımSende mesela canım eğer istersen tabi, diyelim pazar boşsun, sadece pazar günü için bir adım limiti koyarsın kendine, düello atarsın ortaya ya da sadece birisine teklif de bulunursun. Burada grup yıldızları seciyoruz mesela, yıldız savaslarini kazanıyorlar. Sende kendi duellonda birinci olarak anilabilirsin öyle bir şansın olur ana sayfada. Pazartesi sonuçlarınızı açıklarım. Yani katilmak isteyen bu şekilde de yapabilir. Mecburi olmaz
Tamam canımTartı gününün öncesinde çok fazla spor yapmıyorum canım, Cumartesi günü de Zaten spor salonuna EMS fitness antrenmanına gidiyorum. Ciddi zorlayıcı bir kardiyo oluyor. Haftaiçi 1 gün daha EMS fitness'a gidiyorum.(bağırsak enfeksiyonundan dolayı geçtiğimiz hafta ve bu hafta gidemedim, ama haftaya olacak.) Yani ben fazladan kalori harcama tercihimi spor salonunda kardiyo yapmak yönünde kullanacağımChocolita
Önerin için teşekkür ederim yine de.
Grup yıldızlarında 1.ci olacağım gün de gelecek elbet. Kafama koydum.
Düello isteyen arkadaşlar için çok iyi olur.
Bence tercihli olması daha güzel.
İyi geceler.iyi geceler kızlar yarın grsrz
Harikasin beİyi akşamlar
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
İkişer adet kiraz domates ve salatalık
35 gr tulum peyniri
Kahve
Akşam
Taze fasulye yemeği bir tabak
3 yk pilav
Su 2 lt
2 km yürüyüş
Grow with jo 3 mile hiit cardio
Chocolita Cemoos
Cezamın bilmem kacinci günü
Eki Görüntüle 3328515
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?