Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ben masabaşı çalışmak zorundayım tüm gün, bilgisayarla çalışmam gerekiyor (masabaşına bağlıyım), burada tüm gün işyerinde devamlı hareket halinde olan arkadaşımız da var, evde çocuğu ile ilgilenip akşam yürüyüşe çıkamayan da. Eşit şartlarda adım yarışı yapmayacağız yani.
Benim işyerimden mesai saatinde giriş çıkışlarım turnike ile takip ediliyor.Hadi kalkayım 1 saat yürüyüp adımımı daha da arttırayım deme şansım da olmaz. Öğlearasındaki 1 saatim boş, bir de akşamları (burada henüz kar yağmadığı için akşam dışarı çıkılabilir durumda, kış ilerledikçe bu da her zaman mümkün olmayacak.)
Herkesin dahil olduğu bir haftalık adım yarışı listesi bana da uygun değil maalesef Chocolita

Sende mesela canım eğer istersen tabi, diyelim pazar boşsun, sadece pazar günü için bir adım limiti koyarsın kendine, düello atarsın ortaya ya da sadece birisine teklif de bulunursun. Burada grup yıldızları seciyoruz mesela, yıldız savaslarini kazanıyorlar. Sende kendi duellonda birinci olarak anilabilirsin öyle bir şansın olur ana sayfada. Pazartesi sonuçlarınızı açıklarım. Yani katilmak isteyen bu şekilde de yapabilir. Mecburi olmaz

Herkes düelloya katılma mecburiyetinde olmasın isterseniz. Benim için şimdilik kendimle yarışmak daha uygun gibi. 98,9 kg'dan daha aşağı kilolara düşünce yürüyüş hızım ve adım sayım da artacak. Geçmişten biliyorum gün içinde tempolu yürüyüşle 19000 adım atabildiğim günleri hafifledikçe.
Komandolar sırtında 30 kg yük taşır ya yürürken, ben de fazladan 30 kg taşıyorum sırtımda komandolar gibi.(Haliyle yürüyüş hızım vs. düşmüştür bu kiloyla 67 kg. olduğum zamanları düşündüğüm zaman)

02 Kasim Menum
Kahvalti
Soganli kiyma kavurmasi
2 dilim ekmek
4 yesil zeytin
1 yemek kasigi tahin pekmez

Ara ogun
Sutlu kahve 3 hurma 3 ceviz

Aksam

Aksama burda ismini yazamayacagim ciss bir hamur isi var o yuzden sabahki kiymadan kalana yumurta kirip yiyecem ekmeksiz olmayacagi icin 1 dilim ekmek
Su bugun az ictim ama gun bitmedi daha saat 3 henuz 2 olur

Egzersiz lesli 45 yapip gonderecem bitirince
Cemoos Chocolita

Tartı gününün öncesinde çok fazla spor yapmıyorum canım, Cumartesi günü de Zaten spor salonuna EMS fitness antrenmanına gidiyorum. Ciddi zorlayıcı bir kardiyo oluyor. Haftaiçi 1 gün daha EMS fitness'a gidiyorum.(bağırsak enfeksiyonundan dolayı geçtiğimiz hafta ve bu hafta gidemedim, ama haftaya olacak.) Yani ben fazladan kalori harcama tercihimi spor salonunda kardiyo yapmak yönünde kullanacağım Chocolita
Önerin için teşekkür ederim yine de.
Grup yıldızlarında 1.ci olacağım gün de gelecek elbet. Kafama koydum.
Düello isteyen arkadaşlar için çok iyi olur.
Bence tercihli olması daha güzel.

Tamam canım

Iyi geceler kızlar msjlari hızlı hızlı okumaya çalıştım oglumun derdi neyse yeni uyudu ben yatırıyorum o kalkiyo

Bu gün yediklerim

Sabah 11 gibi
1 Simit peynir zeytin domates salatalık yesillik omlet

Öğlen corba 4 kofte 1 dilim tm buğday ekmeği

Akşam bi tabak barbunya bi tabak bulgur pilavı (pilavı biraz daha fazla yemiş olabilirim ) salata

21:00gibi çay ceviz

Spor yok Bugün biraz esnek davrandim liste dışı beslendim
Yarın daha iyi olur listemde ekmek yok
Kara bugday patlagi ve mercimek ekmegi var

2 Kasım, Perşembe günü menüm
Cemoos Chocolita
Sabah
1 su bardağı süt
Öğlen
1/2 kase ezogelin çorbası
3 izmir köfte, yanında 2 dilim fırında patates
4 y.k. makarna
Ara öğün
sade Türk kahvesi
yeşil çay
2 kuru incir
2 ceviz
Akşam yemeği
et sote
zeytinyağlı barbunya pilaki (3 y.k.)
Su: 2,5 lt
Adımlar: 10034
Egzersiz:
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş
Öğlen 20 dak. yavaş yürüyüş

Eklentiler

• 20231102_233201.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…