Hoş buldummHoş geldin canim
Geçmiş olsun aquacımHayırlı kandiller hanımlar
Bugün oruçluydum iftarda 2 kase çorba kan şekerim düştüğü için çünkü sahurda bir şey yemedim kek yedim de hastalığım devam ediyor Çok halsiz hissediyorum kendimi
Bende iyi olmana sevindim canım. Babana da geçmişler olsunBiz de seni özledik canım.
Daha iyi olmanıza sevindim.
Bugün öğleden sonra Babamla hastaneye gittik. Ortopedi uzmanı'na randevusu vardı.
Akşamüzeri eve girebildik, geç görebildim mesajını.
Beni sorarsan 16 gündür regl kanamam durmadı, son aylarda enteresan bir dönem yaşıyorum. Regl günlerce sürünce uzun süre şiş, ödemli geziyorum, tartıdaki sonuçlar ne kadar sağlıklı bilemiyorum doğrusu. Halsizlik de yapıyor, kansızlık var zaten. Bu durum biraz canımı sıkıyor.
Yine de iyiyim genel olarak.
4 şubattan beri menü gelmemişİyi geceler
Kahvaltı: 1 peynirli sandviç
Öğle: Yarım porsiyon pilav, rosto köfte, salata
Akşam: Çiğ köfte dürüm ve ayran
Buna cevap vermemişim. İltihaplı göz nezlesi canım oda yanağında kitleye sebep olmuş sıkıntılı geçti biraz. Kitle duruyor hala. Yarın kontrole gidicezGeçmiş olsun canım neyi var eşinin
Ulan ben anca 1 haftada 10 kilo verdirirsem seni hissetmezler
Emegine saglik canim tesekkurlerGeçen haftanın şampiyonunu şöyle iliştireyim,
TheDandelion hem geçen haftanın şampiyonu, hem de bu haftanın yıldızı Tebrikler canım
2 gün dokunulmazlık hakkını bu hafta kullanabilirsin
lila95 bir öğün ödülün var canım ️
Yüzde az olmakla birlikte eksi eksidir. Yine de dikkat etmekte fayda var
Eki Görüntüle 3544389
Kaç bin adım yapmam lazımGeçen hafta 3 gün tartı adımına kalanlar
Acquaa 2 gün kaldı (hasta olduğu için izinli)
E Esmusum ve G gelgor hiç başlanmamış. Ben yoktum unutulmuş olabilir o yüzden uyarı yok. Ama bu hafta mutlaka bekliyorum
G gelgor özel bir durumun var, Allah kolaylık versin hayırla sonuçlansın inşallahkilo vermenin iyi geldiğini söyledin, gerçekten de moral olur. Ama kilo alınca adım bekliyorum. İstersen izinde alabilirsin
3 gün 6.000 adım canım. Geçen haftanın adımıKaç bin adım yapmam lazımChocolita cım
Keşke düzelmeden tutmasaydın Allah kabul etsin
Hoş buldumm
Geçmiş olsun aquacımizin almak ister misin iyileşene kadar
Bu arada geçen haftanın tartı fotoğrafı gelmediği için 1 uyarı var
Bende iyi olmana sevindim canım. Babana da geçmişler olsun
En kısa zamanda 2 gün 6.000 adımı atıp göndereceğimGeçen hafta 3 gün tartı adımına kalanlar
Acquaa 2 gün kaldı (hasta olduğu için izinli)
E Esmusum ve G gelgor hiç başlanmamış. Ben yoktum unutulmuş olabilir o yüzden uyarı yok. Ama bu hafta mutlaka bekliyorum
G gelgor özel bir durumun var, Allah kolaylık versin hayırla sonuçlansın inşallahkilo vermenin iyi geldiğini söyledin, gerçekten de moral olur. Ama kilo alınca adım bekliyorum. İstersen izinde alabilirsin
Öncelikle tekrar geçmiş olsun canımPerşembe menüsü gelmemişPembe Lotus
3 gün 6.000 adım
3 gün 6.000 adım canım. Geçen haftanın adımı
Sağol canım tamamdır.Öncelikle tekrar geçmiş olsun canım
Dün biraz abarttim kandil simidi yedim kendimi durduramadim regl yakın vakit bulursam bugün gün bitmeden leslie yaparım cezamı çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?