Büyük marketlerde bulabilirsin. Ben suda bekletip içiyorum. Sütle icende var. Ac karna daha iyi etki yapiyor.Bende kullanmak istiyorum
iyi gidiyorsun canim bol sabırlar inşallah afiyet olsunSabah çeyrek ekmek
Az Peynir 2 yumurta
Kahvaltılık sos 1 tatlı kaşığı
Akşam kıymalı sebze yemeği 1 dilim ekmekle
Pilav yemedim
Salata ve bol su
Ay teşekkür ederim sana da afiyet olsuniyi gidiyorsun canim bol sabırlar inşallah afiyet olsun
Teşekkur ederim pes etme inşallah istedigimiz kiloya ulaşacagızAy teşekkür ederim sana da afiyet olsunmesajın iyi geldi
Ay ben sevemedim hiç ya chiayı böyle göz gibi oluyor kıvamı falan suyla içemiyorum o yuzden. Süt yulaf meyve yapıp oğun yapıyorum smootie yapıp bazen onun içinde katıyorum.Ciha tohumu işe yarıyor mu acaba
Allah korumuş o zaman iyi ki gitmemişsiniz. Bende çok kötü oldum habire gözümün önüne geliyorSelam kızlar buralara hiç bakamadım bugun modum çok düşük Bolu'daki olay beni çok sarstı. Bu hafta orada olmayı planlıyorduk
Menumu paylasayım
sabah 2 dilim wasa
labne
menemen yaptım hazır konservem vardı.
Ara ogun yapmadım
aksam
1 kepçe mercimek corbası
2 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık nohut
ayran
Muhtemelen karsısındaki otele gidicektik. Somestr oldugu için yogun olur dedik erteledik. Bugun resmen kaldıgım oteller gözümün önünden geçti. Hİç dikkat etmemiştim bugune kadar. Üstüne bir de aksam oturdugum sitede yangın anonsu çaldı elim ayagıma dolandı. Biri yemek yakmış.Allah korumuş o zaman iyi ki gitmemişsiniz. Bende çok kötü oldum habire gözümün önüne geliyor
Allah sabır versin. Bende şimdiye kadar gittiğimiz yerlerde hiç dikkat etmemiştim yangın merdiveni var mı yok mu. Ne kadar önemli. Neden hiç düşünmemişiz. Yangın alarmı vs bu tarz şeyleri hiç önemsemedikMuhtemelen karsısındaki otele gidicektik. Somestr oldugu için yogun olur dedik erteledik. Bugun resmen kaldıgım oteller gözümün önünden geçti. Hİç dikkat etmemiştim bugune kadar. Üstüne bir de aksam oturdugum sitede yangın anonsu çaldı elim ayagıma dolandı. Biri yemek yakmış.
Allah yardım etsin gerçekten çook zor bir durum. Hangi felaket nerede olacak bilmiyoruz, çocukları düşünüyorum. O kadar kötü bir dönemde oldu ki. Allahım sabır versin
İnsanın hiç aklına gelmez bende bakmadım hiç. Sadece bu eve tasındıgımda bakmıstım. O da yangın merdiveni dısında merdiven yok o nedenle merak etmiştim.Allah sabır versin. Bende şimdiye kadar gittiğimiz yerlerde hiç dikkat etmemiştim yangın merdiveni var mı yok mu. Ne kadar önemli. Neden hiç düşünmemişiz. Yangın alarmı vs bu tarz şeyleri hiç önemsemedik
Artık resmen hepimizin anksiyetesi var. Kaygı bozukluğundan endişeden kendimizi şaşırdık. Hiçbir şey için önlem yok. Böyle büyük bir acı yaşandı birilerinin ihmali yüzünden ve kimse istifa etmediİnsanın hiç aklına gelmez bende bakmadım hiç. Sadece bu eve tasındıgımda bakmıstım. O da yangın merdiveni dısında merdiven yok o nedenle merak etmiştim.
Geçen sene arkadasım bir güzellik merkezi açtı yangın onayı alamadı. İstedikleri tadilat 100k gibi bi fiyat tutuyordu. İlgili kurumdan bir tanıdıkla 60k ödeyip belgeyi aldı. Ve sıradan bi vatandas olarak bunu yaptı.
iş ziyareti için gittiğim firma vardı mesela onlar da yarısından sonrası yangın merdiveni yoktu. Onay alırken tammış sonrasında alan genişletip merdiveni iptal etmişler. Düzenli denetim şart.
Yani boyle kucuk yerlerde bile bunlar oluyorsa bilemiyorum otelde neler olur. Büyük otellerin cogu çok güclü firmalar.
.Bir kere belgeyi verdim bitti olmamalı gibi. Ay vallahi artık deprem, yangın, sel neye nasıl önlem alacagız bilmiyorum.
Çok haklısın.Artık resmen hepimizin anksiyetesi var. Kaygı bozukluğundan endişeden kendimizi şaşırdık. Hiçbir şey için önlem yok. Böyle büyük bir acı yaşandı birilerinin ihmali yüzünden ve kimse istifa etmedi
Yani makam mevki şöyle dursun insan yerine sığamaz. Nasıl uyuyacaklar. Olay sırasında kayak yapan varmış bu arada. Gerçekten diyecek söz yok. Allah korusun hepimiziÇok haklısın.
Canım ben istifa beklemeyi 6 Şubatta bıraktım vallahi. Bu ülkede ne olursa olsun kimmmse istifa etmez.
Evet yani iyice akıl sağlığımızı kaybettik. Yanda yangın var millet kayıyor. Maalesef canlı gördüm Kaya Palazzo canlı veriyordu web sitesinde pistleri. Ve günün erken saatlerinde basladılar kaymaya.Yani makam mevki şöyle dursun insan yerine sığamaz. Nasıl uyuyacaklar. Olay sırasında kayak yapan varmış bu arada. Gerçekten diyecek söz yok. Allah korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?