canım tayt nerde göremedim ? tekrar foto eklermisin tayta ihtiyacım vardı
ekliyorum canım
düz renk olan berskha marka iki tayt da sıfır canım
canım ben siyah renk arıyorum daha yeni julyyden krem tayt aldım çünkü :26: siyah varsa ekle mutlaka olurmu kuzum
tamam canım başka ne lazım
canım ben siyah renk arıyorum daha yeni julyyden krem tayt aldım çünkü :26: siyah varsa ekle mutlaka olurmu kuzum
canım 2 tane kot var elimde jullyden almıştım olmadı bana bak istersen 2sinş 15 e vercem
valla kuzum değişik türde kotların varsa onlar da olur. senden aldıgıma bayıldım annemde bayıldı başka kotların varsa olur ama düşük bel olursa sevinirim
jullynin kot bedenler bana olmuyor canım. ben 36 beden giyiyorum 50 kiloyum çok bol olur onlar bana
düşük bel var ama buraya çok ucuza koydm vazgeçtim ofiyata satmaktan sonra.89 tl ye aldım bi kaç kez giydim şuan almıyo bana düşük bel ve süper bişey canım
canım elinden çıkarmak istediklerini koy bakarım senle bedenlerimiz uyuyor
koyuyorum canım şimdi hepsini beğenirsen p.tesi kargoları verelim çok giysim var hediye de koyarım içlerinden beğendiğin olursa .
canım bunlar..kotlar falanda var
ikiside düşük bel.biri dar paça biri deçok dar değil ama normal ama bol geniş değil paça değil kesinlikle.biri streç diğeri normal darlıktapaçaları darmı peki ? düşük belmi? ve fotolarını atarmısın tatlım
ikiside düşük bel.biri dar paça biri deçok dar değil ama normal ama bol geniş değil paça değil kesinlikle.biri streç diğeri normal darlıkta