canım jullyden aldıklarına baktımda çok cicli bicili ben öyle şeyler kullanamıyorum daha sade dar paça düşük bel arıyorum. ve değişik bi kot tarzı arıyorum hep aynı olsun istemiyorum.
yukarda eklediğim 2 kot olur o halde sana ikiside sade.ilk kez cicili bicili alım dedim yırtık kot yapıp yazlıkta giycektim onları sort falan yapıp ama olmadı yoksa bende sade sewiyorum
onlarda dar paça değil canım ve bende o tarz kotlar var farklı bişi arıyorum ben :26: sen bana kalın tayt bul tayt vardır sende kıyıda köşede
onlarda dar paça değil canım ve bende o tarz kotlar var farklı bişi arıyorum ben :26: sen bana kalın tayt bul tayt vardır sende kıyıda köşede
yukarda eklediğim 2 kot olur o halde sana ikiside sade.ilk kez cicili bicili alım dedim yırtık kot yapıp yazlıkta giycektim onları sort falan yapıp ama olmadı yoksa bende sade sewiyorum
canım kotondan aldığım çok değişik bi tayt var likralı çok değişik bişey pant gibi ama dapdar tayt yani tuniklerle kullanmıştım bunu süper bişi bunu kaçırma derim memnun kalcağına eminim 39 a almıştım 20 olur fiyat .siteye koyarsam
nuarin arkadaşım için
36-38 beden adil ışık pantolon 15 tl bu da hiç giyilmedi
15. sayfada ki. üzeinde smiley yazan 10tl
37 numara olan kırmızı siyah babet 6 tl
37 numara olan vizon babet-7tl
ika çerçevler-7 tl ikisi
su yeşili koton marka pantolon hiç giyilmedi 38 beden 10 tl
canım hepsi 55 yapıyo 45 olur kargonda var çünkü
canım kotondan aldığım çok değişik bi tayt var likralı çok değişik bişey pant gibi ama dapdar tayt yani tuniklerle kullanmıştım bunu süper bişi bunu kaçırma derim memnun kalcağına eminim 39 a almıştım 20 olur fiyat .siteye koyarsam
bedeni ne canım
34 yazıyor ama kalıp genş senle aynı giyiyoruz zaten benim bacaklarım çöp gibi değildir ama normal yani.36-38 im oluyor bana ve harika bişey.alırsan anlicaksın yani.sana gelen pant. gibi çok kalite bişy
34 yazıyor ama kalıp genş senle aynı giyiyoruz zaten benim bacaklarım çöp gibi değildir ama normal yani.36-38 im oluyor bana ve harika bişey.alırsan anlicaksın yani.sana gelen pant. gibi çok kalite bişy
kuzum benim bacaklar çöp gibitayt dar dursun istemiyorum üstüme yapışırmı acebaaaa
bu bana yapışıyor sana yapışmaz ama bacaklarımız aynı değil çünkübeğenmezsen geri gönder o kadar kefilim bu tayta yani
bacakların enini ölçeyim mi taytın ona göre bakcanım geri göndermekle falan ugraşamam ki kalitelidir muhakkak ona şüphem yok ama bol giyemiyorum benim bacaklara bol durur büyük ihtimalle fotodanda belli çünkü
bacakların enini ölçeyim mi taytın ona göre bak
bacakların enini ölçeyim mi taytın ona göre bak
basen22
21 baldır kısmı:)
18 bacakdaralarak iniyor canım.
yarın kendi pantlarımı ölçüp habericem