- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Sizin eşinizin içi ölmüş gibi. Adam hizmet edilsin diye mi evlenmiş? Birlikte birşeyler yapmayı önerin. İşi mi çok yoğun yahu yeni evlilerde böyle olur mu? Bizde hep atraksiyonları eşim yapar ama o yapmayan bir olsaydı kesin ben müdahale ederdim. Biraz çabalayın sonra alışkanlığına dönüşür bazı şeyler.
Muhtemelen benimde öyle olucak bi kaç ay sonra çünkü Allah izin verirse bi bebeğimiz olucak.. eşim zaten kışın denizde öylede sorun bende bi süre çalışmıcam.. kimin hayatı kendisine göre zor ve sıkıcı bunun yarışına girilsin diye yazmadım kendi fikrimi yaşantımı yazdım bu kadar rahatsızsınız daha küçük bi şehre yerleşebilirsiniz herkesin kendi hayatı tercihikahve alıp ineceğiniz bi sahil var büyük bi şehirde sabah 9 akşam 6 çalışsaydınız 2 de çocuk ekleyin üzerine mutfaktan 8.30 9 gibi anca çıkabiliyorum çocuklarıma azıcık kitap okuyorum sonra yatma vakti geliyor ah hiç vaktim yok haftasonu temizlikti alışverişti geçiyor ayaklarımı uzatıp tv izlediğim günler çok çok nadir...
Evde tv yok:) mesela yatak odasinda bulunan insanlarin cinsel iliskisi bile azaliyormus. Evde de denge ayarlanmazsa muhabbet azalir boyle. Hele ki daha iki aylik evlilikte esini birakp tv izlemek cok garip. Arada bir izlenir cay icilir tamam ama surekli 10 yillik evliymis gibi olmasi hos degil. Bence once tvye bi sinirlama getirin birlikte konusup. En azindan haftanin 3 gunu hic acmayin. Birlikte oyunlar oynayabilirz. Oyun derken tavla mesela bu tarz.Merhabalar,
Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?
Sizlerin rutininiz nasıl eşiniz evdeyken?
TV izlemeyi seviyorsa sinemaya gidin meselaÇok doğru ben evlenmeden önce dünyayı gezdim ne istersem yaşadım fazlaca. Şimdi pek çok şey ya heyecan vermiyor ya da eşimce gereksiz görülüyor.
Eşimle konuştuk ancak o daha sakin ve evde oturmayı seven birisi. Ben akşamları yürüyüş yapmak çayımızı alıp sahile gitmek istiyorum. Beraber tv izlemek ktiap okumak sohbet etmek.. oise ben seni memnun edemem beklentilerin çok yüksek diyor.
Yahu sizin içiniz geçmiş açın bi komedi filmi kakari kikiri izleyin. Bi dondurma alın yiyerek sohbet ederek gelin. çay bahçesine gidin, sinemaya gidin,tv ise konu ikinizin ortak izleyeceği bi diziye başlayın civar il ilçelerde gezecek yerler nereler araştırın gidin. Hem eşine nasıl alışamadın sevmiyor MusunMerhabalar,
Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?
Sizlerin rutininiz nasıl eşiniz evdeyken?
Bunlara ilaveten biz DVD alırdık hafta sonları keyif yapardikÖyle bırakırsan öyle olur. İnce düşünemiyor onlar. Yavaş bir geçiş yapın tvda ikinizinde ilgisini çeken bir şey izleyin konuşarak yada film açın sarmaş dolaş izleyin. Sonra başka şeyler çıkarın. Oyun oynayın mesela. Masa oyunu olur konsol oyunu olur. Dışarı çıkın. Çayı termosa koyun alın çiğdem parka gidin. Eğlenmeye gidin vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?