• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim misafir gibiyim

Merhabalar,

Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?

Sizlerin rutininiz nasıl eşiniz evdeyken?
peki esinle konusmaya ne dersin
cikin disari!! mesela yemeginizi evde yiyin kahvenizi disarida icin hava güzel aksamlarida sicak kis gelmeden bence al esini cik. sıkıcı bir es olma yuvayi disi kus yapar sana cok sorumluluk düsüyor ona derdini anlatamazsan seni anlamaz sende bu durumu seviyorsun sanir. o seni tanimiyor daha sende onu anlat kendinden ona sorular sor bugun bizim günümüz olsun de

Ben akşam olsun da eve gitsem diye iple çekiyorum ,akşamları napıyorsunuz derseniz, çok ekstra birşey yapmıyoruz,şöyle ki, akşam gidiyoruz,kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz yemeğimizi yedikten sonra evimize geçiyoruz, sonra ben bir türk kahvesi yapıyorum, ya da eşim yapar,karşılıklı içeriz, bu arada tv de açık olur arada sohbet muhabbet, zaten dibinden ayrılmam kedi gibi ,bir süre ayrı ayrı kanepede uzansak ta gider yanına iki dk öper koklar yine yerime geri dönerim :) böyle yani bütün akşam uykum gelmediği sürece bulaşırım ona :) ordan burdan birşeyler anlatırım falan, ya da o anlatır

Cok ilginc, esinden kaynakli bir durum bu. Ben 1 yillik evliyim, yemek fasli sonrasi ya bana sorar ne izleyelim diye ya da oyun oynar. Her ikisinde de yaninda olurum oyun ya da film sonrasi iki cocuk gibi birbirimizle oynariz,giciklik yapariz :KK48::KK48: O mac izlediginde oturur yanina onun basini dizime koyarim devamli tensel temas halindeyiz birbirimizle ilgilenmeye calisiriz, sen de oyle dene bi bakalim

3 yıldır evliyiz . eşim benden önce eve gider televizyonunu izler ben gidene kadar ben eve gittiğimde ben yemek yaparım o masayı kurar mutfakta yanımda durur. yemekten sonra türk kahvesi faslımız vardır. genelde ben mutfağı toplarken kahveyi eşim yapar. sonra çay demlerim mutlaka birlikte takip ettiğimiz yabancı dizilerimiz vardır. dizi veya film izleriz. maç günleri ise maç izler ben kitap okurum. haftada en az 2 gün dışarı çıkarız en azından yürüyüş yaparız. hiç sohbet edecek ortak bir konunuz yok mu eşinizle sevdiğiniz aktiviteler? sevgiliyken neler yapardınız?

Biz 6 yıldır evliyiz birde oğlumuz var mesela oğlandan önce eve geldiğinde cep telefonu yasaktı koyardı bi köşeye sohbet ederdik. Arada şakalaşırdık ama ben hep çok konuşurdum onun hoşlandığı şeylerden çevreden olab biten herşeyden konuşurdum.. eşimde hep dinlerdi bir süre sonra oda konuşmaya başladı farklı şeyler anlatmaya işye olan en ufak şeyleri bile anlatırdı bana çok hoşuma giderdi.. çünkü iletişimimiz güzeldi.. şimdi çocuk var oğlum çok sohbet ettik mi araya giriyor kendiyle ilgilenmemizi istiyor.. eşim onunla oynarken bende mıtfağı falan topluyorum gündüz halledemediğim işleri hallediyorum. İşim yoksada tv izliyoruz ailecek yada dışarı çıkıyoruz..

Yani iş kadınlarda bitiyor erkekler düz mantık insanlar bıraksak ölene kadar öyle yaşayacaklar.

Merhabalar,

Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?

Vallahi bana karismasinda ilgide istemiyorum bilgidee. Mutlu evliligin sirrini ben buldum.beklenti icinde degilim. Guzel yemekler yaparim sofrayi saatinde hazirliyorum mutalaka beraber yiyoruz cok konusuyoruz havadan sudan ailelerimizden islerimizden. Ben tabi cok dedikoduda yaparim guluyo artik alisti oda soruyo bazen. Yemegini veriyorum. Televizyon onun kayiyen sunu ac bunu ac demem. Neyi izleyip mutlu oluyosa izliyo.belgesel mac gibi.onunede meyveyi koyuyorum odadan cikiyorum. Diger islerimi hallediyorum.sobra geliyorm salona uzanip foruma giriyorum.gayet iyiyiz.

Biz de öyle her gün gezen veya aktivite bulan bir çift değiliz ama aynı şeyi izleriz.
Çay-bilumum zararlı atıştırmalık eşliğinde televizyon karşısına kuruluruz.
Beraber izleyeceğiniz şeyler seçin o neden tek izliyor.

Bizim ki de kuyruk gibi arkamda dolanıyo :)
Ama ben baştan çok uyardım. Akşama kadar yalnız oluyorum sesimi unutuyorum sohbet etmeye ihtiyacım oluyor diye.
Sağolsuns bensiz salona geçmez. Yemeği yeriz mutfakta sohbet ederiz sofrayı birlşkte toplarız. Ben bulaşıgı kaldırırken o çayla uğraşıyo.
Herşeyi birlikte yapmakta abartılı bi durum. Bazen sen içeri git diyorum.
Yani zmnla oturur. Ama açıklıkla söyleyin ona. Ya öyle kocalar varki sadece yatakta karısı oldugunu hatırlıyor.
Öyle olmamalı. Yüzünün şeklinden bile anlamalı neye ihtiyaç duydugunu. Benim eşim öyle çok şükür.

bizde oyle degil,

2 cocuk var, cocuklarin yatis saati 8.30.

eger ki evde baska biri varsa cocuklari yatirdigimiz gibi kendimizi kapida buluyoruz, duruma gore sinema, kafe vs bi yerlere gideriz, ya da aksam yuruyusu.

tabi cocuklari emanet edecek birini pek bulamayiz :KK43: bu sebeple cocuklar yattiktan sonra atistirmalik esliginde tv izlemece. veya birimiz spora gider, digerimiz tek basina evde zaman gecirir.

cocuksuz olsak sanirim haftanin bazi gunlerini tek aktivitelerimize ayirirdik ama muhakkak 3-4 gun ortak aktivite planlardik. hele de havalar guzelse neden surekli evde takilasiniz ki.

Aslında evlere televizyon almamak sokmamak gerek. Bizim evimizde tv yok. Daha çok sohbet muhabbet oluyor . internette yok. Arada telde paket alinirsa. Ve bu yuzden herkes yapacak birsey olmadigi icin kitab okuma, mecburen sohbet etme , ev islerine yardim etme, cocukla ilgileniyor. Erkek alisiyor . nişanlı çiftlere tafsiyem evinize tv almayin. Gercekten her turlu kotulugun başı. Cocuklar icin kötü örnek . hicbir faydasida bulunmuyor....

Merhabalar,

Merhaba
Bazı erkekler sosyaldir gezmeyi tozmayi yeni yerler kesfetmeyi sever
Bazilarida evcimendir evi ve televizyonu olsun yeter...
Eger sen sıkılıyorsan bu durumdan esine secenek sunabilirsin atiyorum bu pazar kahvaltiyi suradami yapsak ... Surada bisiklet surmeyemi gitsek... Piknik yapmayami gitsek.. Cok guzel film gelmis su filme sinemayami gitsek gibi gibi
Yada arkaslarinizi evinize davet edip eglenceli bir aksam gecirebilirsiniz sohbet edersiniz tabu vb oyunlar oynarsiniz hayatiniz canlanir hayatiniza nese katarsiniz yani siz sahiplenin misafir gibi hissetmeyin...
Birseyler yapin caba sarfetin hayatiniz guzellessin hep esinizden beklemeyin ... Zaten zamanla esinizde ne kadar eglendigini bu tarz aktivitelerin zamani guzellestirdigini farkedip o da secenek sunacaktir size...

Beraber paylaşacak ortak konu olmayinca boyle oluyor. Siz sohbet konusu acin, gününüzü anlatın en basitinden. Onu da konusturun. Beraber film izleyin, puzzle yapin, baska degisik renkli yatak aktiviteleri yapın:D simdi cabalamazsaniz hep boyle gider .

Biz ilk aylarımızda eşiminde uzun bir izni vardı hep beni eve çevreye alıştırdı beraber markete çarşıya çıktık toplu taşımayla nereye nasıl gidilir vs hep gittik çünkü ben evlenmeden avrupa yakasında oturuyordum bol bol gezdik birbirimizle ilgilendik tlf la falan uğraşmadık sağolsun o konuda bana çok yardımcı oldu eşim hep dipdibe devam ediyoruz. Sonra iş başlyınca haliyle insan yorgun olabiliyor ama siz de ilgili olun işte neler olmuş sorun anlatın sevdiği şeyler yapın pasta börek hadi film izleyelim diyin öpün sarılın öyle misafir gibi olmaz ki

6 yillil evliyim. Evimizde tv yok. Tv yok,huzur var. Slogan bu :D
Bebegimiz var yeni ama ondan önce tv olmayinca birbirimize zaman ayiriyorduk. Puzzle, satranc vs oyun oynuyorduk. Kitap okuyorduk, yuruyuse mutlaka her gun çıkıyorduk. Bol bol misagir cagirip, misafirliğe gidiyorduk. Simdi bebek var tum gundem o :D

Ben de hergun yürüyüşe gitmek dışarda olmak istemem açıkçası.
Haftada 3 4 gün gezme tozma faaliyet yeyer bana.
Hergün eşinizi zorlamaniz doğru olmaz ama siz kendiniz takilabikirsiniz.
1 saat yururusunuzu yapıp dönebilirsiniz mesela.

1.5 senelik evliyim. Evimizde tv film ve haber harici acilmaz. Birlikte film izleriz esimin evse oldugu gunler. zaten bi gece nobetteyse bi gece evde oluyor. Aksamlari yuruyus yapiyoruz meyve yiyoruz cay fasli muhabbet. Bence daha yeni olan bir evlilik iciin cok cok kotu bir durum bu.

eşiniz sizinle ilgilenmiyor. daha yeni evli adamın ne işi var tv karşısında. ben 3 yıllık evliyim ilk zamanlar öyle güzeldi ki. saatlerce sariliyoduk . isi güçü bendim. hiç unutmuyorum ben uyurken yemek sipariş vermişti dışardan yorulmiyim diye. kiiii siz ayrı oturuyorsunuz ben birlik oturuyordum gerçi yine öyle ama evde sadece kaynanam var kayın babam vefat etti. biraz da siz yanasın bakalım ne olacak

Ben artık televizyon yüzünden patlicam. Ben bekarken de evde hic televizyon izlemezdim,evde kimse olmadığında televizyonu açmazdım. Evlendim her gün her saat tv açık,ayrica eşim surekli evde,home office çalışıyor. Arada bir evden çıktığında,geldiginde bana diyor ki bu ne ya cenaze mi çıktı bu evden neden tv açık degil. Bende sevmiyorum allah allah deedim. Nasil oturuyorsun böyle sessiz diyor.Televizyon gercekten şeytan. Şuan da da hicbirsey yok aşkı memnu yu açmış izliyor ve koltukta uzanmış. Patlamama az kaldı:sinirli: tv de hic guzel seyler yok bilinçaltımıza,kavga,kan,hırsızlık, tecavüz,katil boyle seyler isliyor:sinirli: nefret ediyorum ya:işsiz:

Back