Yeni evliyim misafir gibiyim

Çünkü hep spor kanalı izliyor. maç olsa ben de severim maç izlemeyi ama şu futbol yorumcuları yok mu saatlerce dırdır ediyorlar bitiyor tükeniyor enerjim...
İzlemesin öyle şey mi olur.
Benim eşim fanatik, haftada bir veya iki kez maç izler.
Izleme desem eminim boşanmaya kadar gider halimiz, öyle gerizekalı bir şey.
Ama yok bilmem kimin maçı var, bilmem ne programı var dese sallamam.
Maç dışında her izlediğimiz şey ortak.

Şu evlenip evime, eşime alışamadım diyenleri gerçekten anlamaya çalışıyorum ama yok anlayamıyorum. Yahu birbirini seven 2 insan aynı evde buluşmuşlar, ne demek alışamamak? Çok garip geliyor bana ya.. Eşin o senin, birlikte yapacak bir şey bulamamak da nedir? Ortak noktalarınız yoksa neden böyle bir adamla evlendiniz ki? Görücü usulü falan mı?

Şimdiden bu kadar eve kapatmayın kendinizi . 18 yıllık evliyim , çalışıyorum 3 çocuk var haftada en az iki gün dışarıdayız . Evde olsam ben de sıkılırım . Her akşam yemek çay aynı şeyler. Dışarı çıkmak istediğinizi söyleyin . Gezin dolaşın birazcık

Aynı canım o direkt tv'ye geçer, ben de bulaşıkları toplarım, gider yanına oturum sonra, tv de izlediği ilgimi çekmezse kanalı değiştirelim derim ya da telefonla oynarım ya da başka işlerim varsa onları hallederim. İş yorgunluğundan fırsat bulursak bazen dışarı çıkarız akşamları. Neden böyle dediğimde yoruluyorum diyor, ben de yoruluyorum ama işler de bana bakıyor malesef.

2 yıllık evliyim bunu yapmayı hala bende öğrenemedim . İstiyorum ki düşünceli olsun kendiliğinden görsün bazı şeyleri ama melesef çok zor :/
Bu şekilde bekliyoruz ama gerçekten doğru olan bu değil. Ben de 2 yıllık evliyim. Çok sorunlar yaşadım benzer nedenlerle. Evlilik danışmanına da gittik.
Kendi kendine kafanda kurup beklenti içine girmek çok Zarar veriyor insana.
"Erkekler marstan kadınlar venüsten" diye bir kitap var. Mutlaka oku. Çok faydasını görürsün. mükemmel bir kitap

Yaa çok teşekkür ederim mutlaka alıp okuycam :)

Hem çalışıp hem ev işlerini tek başına mj hallediyorsun

Hem çalışıp hem ev işlerini tek başına mj hallediyorsun
Evet aynen öyle, yardım ettiği olur ayda bir süpürge açmak gibi, onun dışında bulaşık makinesi bile dizmez, geçen gün hasta oldum, yattığım yerden söyledim yaptı ama dedim bir an önce iyileşeyim yoksa evde işler yığılacak. Diğer yönlerden sorunumuz yok şükür mutluyuz, çok dert etmiyorum bunu ama bunaldığım zamanlar oluyor. Hadi beraber temizlik yapalım desem bugün canım istemiyor başka gün yapalım diyor, ben de bekleyemiyorum tabi, olan bana oluyor.

Hoşgeldin aramıza canım. Hayatının gerı kalanında bu dertten yakınmayacaksın cunku yapacak cok fazla ısın olacak. Ya da artık takmayacak durumda olacaksın. Zaman gectıkce oyle mal mal oturmasına da alısıyosun cok koyuyo ama alısıyosun yanı. Degıstırmeye calıssan şurda bı tv ızlıyorum sessız sedasız yok daha ne ıstıyosun yok canın kavga mı etmek ıstıyo yok sana rahat battı vs vs. Bu adam her gece mı boyle yoksa yorgunken mı. Benımkı yorgunken mesela tv ızlerken ılk 5dk ıcınde uyuya kalıyo. Yok eger yorgun degılse konusmaktan (konusmak demeyım elestırmekten) beni bi hal oluyo. Ooo sabah kalkmamısım da utusunu kendı yapmısta cayı kendıme almısım ona koymamısımda bla bla.. Hep bi dalaş içerisindeyiz.

Sahile gitmek birlikte kitap okumak sohbet etmek istiyorsunuz eşiniz beklentlrn yüksekmı diyor? Esin 60 70 yaşlarında falanmi ? Inanamiorm bunların nesi yüksek çoğu insann rutin yaptığı şeyler zaten bunlar :)

İşten gelince yemegi salonda müzik acarak yeriz günümüzün nasıl gectigini anlatırız
Mutfagı birlikte toplarız konusa konusa yine
Benim eşim tenis ve futbol oynar bende tenis ve fitness yapıyorum onlara gider veya gideriz
Bazen yemek sonrası yürüyüşe cıkarız
10dan sonra tv karsısına gecer yabancı dizilerimiz var onları izleriz vs
Bizde Türkçe tv pek acılmaz haber vs de olabildigince acmıyorum aksamları bizim kendimize ayırdıgımız vakit oldugu icin daha cok verimli ne yapabiliriz derdinde oluyoruz

Ben eve gittiğimde yemek hazırlıyorum o sırada eşim balkona su tutuyor.Balkonda yemek yiyoruz çay içiyoruz sohbet ediyoruz sonra da tv bakıyoruz.

Oo daha iki aylık evlisiniz.. haftasonu planları yapın gezin tozun.. haftaiçide romantikti o dönemde eşim:) şarap mı açsak şampanya mı patlatsak modundaydı.. bigün karnıyarığın yanındada şarap açınca yeter artık dedim :)
Şimdi iki çocukluyuz ama yinede tv izleyecekse ortak bişey bulur genelde film izleriz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…