Yeni evliyim misafir gibiyim

Yaklaşık bir sene flört ettik seviyoruz birbirimizi neler yaşadık kopamadık. Ama karakterlerimiz çok zor ve o sakin ben çok hareketliyim.

Haftasonları genelde bişeyler yapın ya misafir çağırın yada gezin. Bende yeni evliyim kızmabirader oynuyorduk bizde arkadaşlarımızı çağırıp yada onlara giderek. film açıyoruz bazende güzel olursa beraber izliyoruz. Ama erkekler cidden böyle evde uzanıp maç izlemye bayılırlar.boş boş.

babanın evinde ne yapıyordun akşamları...

evlilik öncesi, tüm heyecanlar yaşanıp, bitirildiği için, evliliğe hiçbirşey kalmıyor...
Yooo ne alakası var ki evlilikten önce yapılmaması gerek birşey söyleyin mesela . Konu sahibi evlenmeden aynı evde yaşasaydı sonra evlenmiş olsaydı belki evet doğru olurdu . Ama şu durumla söylediğiniz şeyin bağlantısı hiç yok

daha evlendigini idrak edememistir bende evlendigimde cok zorlandim 1,5 sene yattim agladim kalktim agladim isten geliyor tek amaci yatip uyuyayim oyun oynayayim bi aksam biskuvili pasta istedi hemen yapiyorum efendim dedim bi tuhaf oldu nedemek istedigimi anlamadi bir ara benimde disari cikmak gezmek sinemaya gitmek bir bardak cay icmek konusmak gibi isteklerimin oldugunuda hatirlarsin umaarim dedim bi sure toparladi simdi yine ayni cocuktan dolayi gezecek dermanim yok ses cikarmiyorum ama konusmadigi zamanlar duvarlarla konusuyorum o anliyor

Kendimden örnek verecekolursam; 3 yıllık evliyim. İşten hemen hemen eş zamanlı dönüyoruz. Akşam yemeklerini genelde birlikte yaparız. Eşim yemek yapmayı çok sever, benden daha meraklıdır. Birlikte yemek yapmak çoğu zaman birbirimizi yesekte çok eğlenceli geçer, herşeye çok karışıyor mutfakta kaynana gibi aynı Yemekten sonra hemen hemen her gece (çok yorgun değilsek) alırız çerezimizi, içeceğimizi birlikte seçtiğimiz bir filmi izleriz. Sonra mutfağa ineriz, güzel bir kahve yaparız onu içer fal bakmaya çalışırız. Mutfak muhabbeti yaparız, günümüzü anlatırız. Bazen yatmadan önce ikimize ait bir kitabı okuruz. Birkaç sayfasını o sesli olur, birkaç sayfasını ben. (Ama bunu genelde haftasonu akşamlarında yapıyoruz) . Bu rutinden sıkıldığımızda dışarı çıkarız. Ya birine gideriz, ya bir yere gideriz. Haftaiçi, haftasonu geldiğinde ne yapacağımızın planını kurarız. Absürt gelebilir belki ama; bazı geceler yakarım tütsüyü, açarım internetten dinlendirici bir müzik, ütüyle ısıtırım havlularımı, aromatik masaj yağlarımla birbirimize masajlar yaparak, masajcılık oynarız Zaten iki kedimiz var onlarla istesek de sıkılamayız. Ha birde eşimin bir internet oyunu var; o oynar ben onu izlemeye bayılırım. Birlikte her dakikamızı o kadar değerli görüyorum ki. Uyumak bile istemiyorum, uyumak zaman kaybı gibi geliyor bana. Ne bileyim bu tip şeylerle her gününüzü değerlendirin, monotonluğa kurban gitmeyin. Eşim için şafak sayıyorum bu arada. Anlatırken yine özledim bak şimdi oldu mu yav..

Yaklaşık bir sene flört ettik seviyoruz birbirimizi neler yaşadık kopamadık. Ama karakterlerimiz çok zor ve o sakin ben çok hareketliyim.

Beklentilerin çok yüksek demesi çok yanlış insanın eşiyle bişeyler paylaşmak istemesi yüksek bir beklenti değil gidip 20binlik çanta istemiyorsunuz alt tarafı yürüyüş yapalım diyorsunuz. Nasıl kadın o evi ev yapıyorsa erkek de o kadar o yuvayı sarıp sarmalamalı çok yanlış bir düşüncede eşiniz.

hayatım aynı evde yaşanmıyor evet ama, tek fark gece ayrı kalmak...bi defa her dk. mesajlaşmak, görüşmek, sık sık buluşmak vb...evliliğe dair hiç bir cazibe kalmıyorki, evlenince keşfedeceği...erkekler zoru ve gizemi sever...şimdiki kızlar, erkeklerin çok üstüne düşüyor...balayında bile sıkılıp, erkenden geri dönenler var..

Oncellikle sevgililikte oldugu gibi surekli dibdibe bi iliskiyi aklinizdan cikarin.artik evlisiniz ve surekli berabersiniz yani kistili bi zaman dilimi yok artik.biz kadinlarin en cok yaptigi hata evlendikten sonra sanki bambaska bi hayatimiz olacak beklentisini yasiyoruz.tabi bizim ultra okuz kocalarimizda bunun tam tersini dusunuyor.evlenince bazi seyler degissede aslinda eski hayatimizi devam ettiriyoruz.bende 5 yillik evliyim benim ergenus kocam tv izlemez ama tam bilgisayar bagimlisidir.isten gelir yemek yer sohbet ederiz o bilgisayarin basina oturur bende tv izlerim yada kitap okurum.haftada bi kac gece yuruyuse cikariz.sizde programlar yapin illaki birine uyar

Ama zaman o şekilde oluyor mecbur msjlaş görüş yapıyorsun. Akşamları puzzle yapsınlar tavla oynasınlar kahve içsinler , film izlesinler diziye başlasınlar . Yürüyüşe gitsinler birlikte duş alsınlar duşta muahbbet etsinler

babanın evinde ne yapıyordun akşamları...

Yürüyüş, kahve hobilerim vardı. Babam gibi bakacaksak olaya babam genelde bilgisayarının başına geçer ve oyun oynar. Bunu saatlerce yapabilir. Gidip ona baba benle ilgilen demem. Bazen sıkıntıdan oynadığını düşünüp gidip ona kahve yapardm çok mutlu olurdu.

Yaaaa şahanesiniz bende birkaç tüyo kaptım hemen masajcılık gibi bizde duşta kesecilik oynuyoruz ama sizinki daha güzelmiş başka vereceğiniz tüyo var mı acaba birde evde judo yapıyoruz şakalaşırız kovalamaca oynuyoruz bir gün bu yüzden başımıza bi iş gelecek hastanelik olacağız diye korkuyorum doktor ne oldu dese nasıl açıklarım allah korusun

Bizde de durum genelde böyle.. ben tv izlemiyorum eşim izler.. ya da karşılıklı uzandığımız koltuklarda telefonda video izleyip makale ıvır zıvır falan okuyoruz. Kendime de eşime de kızıyorum bu durum beni bazen çok üzüyor. . Ama sıradan insanlarız işte belli hayat standartlarımız var... bu konuda ünlü yada maddi durumu oldukça yüksek insanlara imreniyorum gidicek davetleri etkinlikleri uzun süreli tatilleri oluyor.. bizde kısıtlı hayatlarımıza ev-iş arası dünyamıza sığınıyoruz... şimdi çıkıp birileri hayatı değiştirmek senin elinde aktivite üretebilirsin falan diyecek.. ama işte küçük bi şehirde hele de başka memleketteysen bu öyle kolay olmuyor.. en fazla sahile gidip bi çay içersin... zaten köklü arkadaş grubunda olmuyor.. belki öyle bi çevren olsa farklı olabilir benim öyle bi durumumda Yok işte böyle hayat..

Bu gibi örnekler cevremizde çok olduğu icin eşimle evimize televizyon almama karari verdik. Sonuç; 2 bucuk yillik evliyiz tv yi hala almadık aksamlari isten gelince yemegimizi yeriz bebisimizle 2 3 saate yakin oynariz çayımızı yapar muhabbete koyulur günümüzün nasil gectigini birbirimize anlatırız. Bazen cikar disarda bir iki turlariz.. Oyle yanii. Diger arkadaslarin da dedigi gibi ne istedigini acik acik belirt esine canim.

evliliğin başında ona bunu alıştırmayın bence henuz erken değişebilir... bir yerlere gıdın mesela hava sıcak kısa bır yuruyuş yapın gelırken dondurma çekırdek alın yenı tvlere flash takılıyor fılm gunu yapın haftada bir kez sıze yardım etsın ama elde kumanda tv başında uyuklamasın...

Kızzzzz çok iyi ya Duşta kesecilik bizde de var da judo iyiymiş hiç güleceğim yoktu Allah neşenizi bozmasın Dans etmeyi severiz biz başka, üniversitedeyken salsa kursuna girmiştik arada oynarız unutmamak için. Bazen de internetten yeni dans türlerini açar öğreniriz. Ben bu sayede öğrencilerime harmandalı öğrettim, internetten öğrenerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…