- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Merhabalar,
Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?
Sizlerin rutininiz nasıl eşiniz evdeyken?
Ben de 2 aylik evliyim.Yaz tatilimizdeydik bu 2 ayda .Gunduz gezmek istedim malum sicak hava avm vs.Aksam da balkonda ya da tv basinda oturuyoruz.Sizin ne gibi beklentiniz var?Bunlari paylasin esinizle memnun degilseniz.
evlilik öncesi, tüm heyecanlar yaşanıp, bitirildiği için, evliliğe hiçbirşey kalmıyor...
Disari cikmiyor musunuz? Arada diaari cikin, birlikte film izleyin, oyun oynayin. Cay, kahveyle yarim saat, bir saat sohbet edin.
Merhabalar,
Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?
Sizlerin rutininiz nasıl eşiniz evdeyken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?