Yeni evliyim misafir gibiyim

Haha bak şimdi babaannemin annesi dermiş ki kızım kocanız sabah evden giderken poposuna bir tane çimdik atın eve geri almak için bir sebebi olsun . Bende her sabah eşime diyorum ki kusura bakma ama büyüklerimin sözünü dinleyeceğim diyip bir çimdik atıyorum uçan tekme ile poposuna vururum bizde Ankara havası açıyoruz evde ben oynamayı bilmiyorum öğretmeye çalışıyor mangala gideriz ben Prenses olup otururum o arabayı kullanır mangal yakar ama dizi izlemiyo film izlemiyo sıkılıyo internetten açınca 10 sn 10 sn sara sara izliyor beni sinir ediyor hadi başka tavsiye ver bana ne olur

Sizin eşinizin içi ölmüş gibi. Adam hizmet edilsin diye mi evlenmiş? Birlikte birşeyler yapmayı önerin. İşi mi çok yoğun yahu yeni evlilerde böyle olur mu? Bizde hep atraksiyonları eşim yapar ama o yapmayan bir olsaydı kesin ben müdahale ederdim. Biraz çabalayın sonra alışkanlığına dönüşür bazı şeyler.

İlahiii, ay çimdik falan neler o öyle.. Diğer tavsiyeleri verirsem banlanırım bu kadarla idare edin

Yeni evliyken aynıydım. Hatta işten anneme gider orda yer annemle dizi izler gelirdim. Annem zorla yollarDi evine git diye. Ev otel gibiydi gözümde. Eşim de alışma evresi diye sesini cikartmiyordu. Mecburi oturduğumuz bi ev sevemedim. Eşimle ev yüzünden çok kavgamız olmuştu. Haftasonlari da arkadaşlarımla takılıyodum ama eşim hep anlayışli sabirli oldu. Yazık dedim evde tek oturuyor ben de 2.ay eve alışmaya çalıştım erkenden evime gittim birlikte film dizi izledik hsonu birlikte gezdik yavaş yavaş birbirimize alıştık çok şükür şimdi ayrı hiçbir şey yapamam kocamdan. Zevk alamam

Çimdik olayı bende de var ya hahaha
Ama ben hunili deli gibi ayaklarımla yapıp, arkadaş olmaya çalışıyorum seninle diyorum

Eşim işten gelir sofrayı hazırlarız bişeyler izlerken yemeğimizi yeriz sonra biraz otururuz sohbet ederiz
Sonra spor yapmaya ineriz ya da yürüyüşe markete falan çıkarız.
Eşim film izler ya da playstation oynar ben de bilgisayarda takılırım
Fındık fıstık falan yeriz
Sonra da 22.30 gibi yatarız

yürüyüşe çıkın.akşam yürüyüşleri iyi olur.bulunduğunuz yerdeki mekanlara göre çay bahçesi ,kafe , dondurmacı v.s biyerlerde oturun.

çimdik olayını genişetilmeli.açalım bence bu konuyu.ilk defa duydum anlamadım desem

Yapacak şey çok aslında, biz mesela çocuğumuz yokken kahvelerimizi alır müzik eşliğinde sohbet ederdik, film izlerdik. Şimdi çocuğumuz uyuduğu an kahvelerle kendimizi balkona atarız, bunu yapamadığımız zaman kendimizi eksik hissediyoruz resmen, alışmışız. Dışarı çıkarız, ikimizde gezmeyi çok seviyoruz çocuk yokken vakit çok, saatlerin önemi yoktu tabii, şimdi de pek bir şey değişmedi çocuğumuzla geziyoruz eskisi kadar rahat olunamıyor tabii o sebeple cicim aylarınızın keyfini çıkarın, sonra insan istese de vakti olmuyor her aklına estiğinde kalkıp dışarı çıkamazsınız. Bir de ben bir şeyi merak ettim flört döneminiz ne kadar sürdü?

Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider, onun bişeyler yapmasını bekleme belliki odun, sen tatlı dille güzellikle söyle hatta iste!

Biz de bazen akşamları sadece tv izleriz ama konuşmadan duramayız. Yorum filan yaparız tvdeki olaylara vs. Bazen de youtubeden merak ettiğimiz bir konuyla ilgili belgesel, film izleriz. Bazı günler de akşamları dışarı dolaşmaya, alacağımız bir şey varsa ona bakmaya çıkarız ya da annemlere, kvlere çaya gideriz.
Dışarı çıkmayı genelde ben teklif ederim tüm gün evde sıkıldığım için.Bence sen de yapabileceğiniz farklı bir şeyler bulup teklif et.

yaklaşık bir sene sürdü.

kahve alıp ineceğiniz bi sahil var büyük bi şehirde sabah 9 akşam 6 çalışsaydınız 2 de çocuk ekleyin üzerine mutfaktan 8.30 9 gibi anca çıkabiliyorum çocuklarıma azıcık kitap okuyorum sonra yatma vakti geliyor ah hiç vaktim yok haftasonu temizlikti alışverişti geçiyor ayaklarımı uzatıp tv izlediğim günler çok çok nadir...

evlilik öncesi, tüm heyecanlar yaşanıp, bitirildiği için, evliliğe hiçbirşey kalmıyor...

Alakası yok. Biz evlenmeden birlikte yaşadık. hala birlikte vakit geçiririz gezeriz, puzzle yaparız. Kaliteli vakit geçirmeyi bilen ve birbirinden keyif alan insanlar hiçbir şeyi tüketmez.

Oluruna bırakılırsa gidişat genelde bu olur .. Ben ilk adımı erkeğin etmesi gerek düşüncesine sahip değilim. Her konuda cinsellikle dahil. Daha yeni evlisiniz supriz geceler yaşatın. Yemek esnasında sohbet edin konu acın, yemek sonrası birlikte tv izleyin sarılın sevgi gösterin . Sorun ne olursa olsun konuşun paylaşın, örn.ben rahatsız olduğum şeyi konuşmadan önce biraz konuşa bilirmiyiz derim tv kapanır yüz yüze göz teması kuracak şekilde anlatırım. Erkekler kedinin oynadığı yün yumağı gibi uff bide bize karmaşık derler . Böyle buraya yazarak içine atarsan aynen devam eder. Beklentilerini konuşarak ifade et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…