- 5 Eylül 2018
- 85
- 30
- 3
- Konu Sahibi bikahvebana
-
peki esinle konusmaya ne dersinMerhabalar,
Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?
Sizlerin rutininiz nasıl eşiniz evdeyken?
Vallahi bana karismasinda ilgide istemiyorum bilgidee. Mutlu evliligin sirrini ben buldum.beklenti icinde degilim. Guzel yemekler yaparim sofrayi saatinde hazirliyorum mutalaka beraber yiyoruz cok konusuyoruz havadan sudan ailelerimizden islerimizden. Ben tabi cok dedikoduda yaparim guluyo artik alisti oda soruyo bazen. Yemegini veriyorum. Televizyon onun kayiyen sunu ac bunu ac demem. Neyi izleyip mutlu oluyosa izliyo.belgesel mac gibi.onunede meyveyi koyuyorum odadan cikiyorum. Diger islerimi hallediyorum.sobra geliyorm salona uzanip foruma giriyorum.gayet iyiyiz.Merhabalar,
Yaklaşık iki aylık evliyim ve evime alışamadım eşime de. Özellikle akşamları eşim eve gelince yemekten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yemek yedikten sonra direk tv izlemeye geçiyor ben öylece kalıyorum. Bazen çay hazırlıyorum yanına gidiyorum. Ama genelde durum bu. Hafta sonu da evdeyken durum aynı tv izlemekten başka bişey yapmıyor evdeysek. Kendimi tuhaf hissediyorum. Erkekler böyle mi?
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?