Bu yorumun tamamen bi şaka olduğunu düşünüyorum.Ama hiç eğlenmedik.
evet canım,
eğer kolunu sıkıştırdığında, "lütfen kolumu bırakır mısın?" deyip, bir daha muhatap olmayıp, günlerce onunla konuşmadan dursaydın, akabinde birkaç hafta sonra karşına alıp düzgün bir lisanla, bir daha sana böyle davranmamasını isteyip, davranırsa tepkinin ağır olacağını söyleseydin (gizli tehdit) daha anlamlı olurdu.
eşinle ilgili tüm sorunlar karşılıklı. mesela senin aileni sevmemesinden yakınıyosun, ama kendin onun ailesinden nefret ediyosun. hani diyosun ya, annesini sevmiyorum ama yanında fark ettirmiyorum.. çok yanılıyosun.. bir bakışınla bile hisseder insanlar senin nefretini..
şu aşamada eşinle ikiniz ortak seviyedesiniz bana göre. ikiniz de yanlışlar içersindesiniz.. umarım en azından bir taraf akıllı ve sağduyulu davranır..
o sana, "cicim ayında bu ne şiddeti aaaa" diyenlere bakma.. hiçbiri cicim ayı yaşamadı onların da.. evliliğin ilk ayları ve ilk 5 senesi sıkıntılı süreçlerdir diyor uzmanlar.. birbirinize alışıncaya kadar belli bir zaman geçecek.. eşinle anlaşamayacak olsan, 9 sene ilişki yürütemezdiniz.. biraz sağduyulu ve sakin ol. güzel olur zamanla herşey..
bir de "o el bir kalktı mı inmez" falan diyorlar ya, gaza gelme öyle.. eşini seviyorsan ve istiyorsan zamanla düzebilir..
Bu yorumun tamamen bi şaka olduğunu düşünüyorum.Ama hiç eğlenmedik.
bu arada eğitimle ilgili yorumlar var, fikrimi beyan etmek isterim..
okumak cahilliği alır, eşşeklik baki kalır sözü hayat felsefem oldu :)
eşim yüksek lisans mezunu bir mali müşavir.. ben de yüksek lisans eğitimi görüyorum.
bu tamamen karakter meselesi..
insan neye dayanacağını bilmiyor..
Allah korkusu olsun diyorsunuz ama bunu da anlayamıyorsunuz, bizimki 5 vakit namazını kılar ama dayak sonrası kendince fetvalara bürünür.
karakter kötüyse yapacağın çok bişey yok yani söylemeye çalıştığım, sakın hayat şartları yetiştirilme koşulları falan diyip de kalbini yumuşatma..
ha bunları sana söyledim ben çok mu yürekliyim? malesef..
sizi eğlendirmek gibi bir kaygım olmadığı için yazdığınızı kale almadım nurnurzinha.
o yorumun devamları da var, okuyun, daha anlamlı olur..
devamını okumadan cımbızla çekip yorum yapmak sizi eğlendiriyorsa, sorun değil. eğlence dünyanızda size mutluluklar..
kadına şiddeti mazur gören mesajları ağzım bir karış açık okudum
özellikle bu günlerde her gün bir kadın kocası babası tarafından öldürülüyorken
eğitim farkınız ve sizin aileniz sosyal çevreniz eşiniz için her zaman bir problem olacak
bu kavgalar büyüyecek,çirkinleşecek ikinizde hayatınızdan bezeceksiniz
ben kocamı seviyorum diyorsanız ilişkiniz çığrından çıkana kadara beraber olun
ama daha birinci ayda böyle bir şey olması
o insanın iç yüzünün ortaya çıktığını gösteriyor malesef
Devamını da okudum merak etmeyin.Sizinde yazdığınızdan pişman olduğunuzu anladım devamlarında :) Cevap vermeniz kaale almanız demek oluyor.Neyse tartışma olmasın daha fazla.Herkes eğlence dünyasında yaşamında orada burada musmutlu olsun : 1:
ya bir de bu "ouuuu benim eşim benim bir kerrrreciikkkk bile üzerime yürümedi, bir kerrree bile elini kaldırmadı, benim eşim, canım kocam" cılar var ki çok gülüyorum..
kocası şiddet uygulayan kadına, kocamızı methetmek de ne?? çözüm mü??
size kendi evlilikleriniz sorulmuyor ki herşeyi kendi küçük dünyanızla kıyaslıyorsunuz.. burada ortaya bir düşünce, yorum, bakış koyuluyor..
ısrarla söyledim, "ben şahsen şiddete maruz kalsam tepkisiz kalamam, ama konu sahibine göre şiddet normal ki, kendisi de bir erkeğe şiddet uygulayabiliyor, yani bu kadının bunu sindireceği çok açık ve net, o yüzden boşan falan demeyin, dinlemez" dedim, millet dayağa mesnet bulduğumu iddia etti..
ne alaka ya?
değil eşimden, anne babamdan bile bir fiske yememiş, hiçbir insan evladına da bir fiske vurmamış bir insanım.. kimsenin de bana fiziksel şiddet uygulamasına müsade etmem.. etmem de, eee? ne yapsın konu sahibi şimdi benim hayal dünyamı? o kadıncağızın bambaşka bir dünyası var..
biraz empati yapın ama ya.. her erkeği kocanızla, her hayatı kendi yaşadıklarınızla kıyaslamaktan vazgeçin..
ya bir de bu "ouuuu benim eşim benim bir kerrrreciikkkk bile üzerime yürümedi, bir kerrree bile elini kaldırmadı, benim eşim, canım kocam" cılar var ki çok gülüyorum..
kocası şiddet uygulayan kadına, kocamızı methetmek de ne?? çözüm mü??
size kendi evlilikleriniz sorulmuyor ki herşeyi kendi küçük dünyanızla kıyaslıyorsunuz.. burada ortaya bir düşünce, yorum, bakış koyuluyor..
ısrarla söyledim, "ben şahsen şiddete maruz kalsam tepkisiz kalamam, ama konu sahibine göre şiddet normal ki, kendisi de bir erkeğe şiddet uygulayabiliyor, yani bu kadının bunu sindireceği çok açık ve net, o yüzden boşan falan demeyin, dinlemez" dedim, millet dayağa mesnet bulduğumu iddia etti..
ne alaka ya?
değil eşimden, anne babamdan bile bir fiske yememiş, hiçbir insan evladına da bir fiske vurmamış bir insanım.. kimsenin de bana fiziksel şiddet uygulamasına müsade etmem.. etmem de, eee? ne yapsın konu sahibi şimdi benim hayal dünyamı? o kadıncağızın bambaşka bir dünyası var..
biraz empati yapın ama ya.. her erkeği kocanızla, her hayatı kendi yaşadıklarınızla kıyaslamaktan vazgeçin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?