yeni evliyim, evliliğim kötü, fikirlerinize ihtiyacım var...

sakın hemen çocuk yapmaya kalkışma canım, bekle.. böyle devam ederse en mantıklısı ayrılman.. eşine karşı ağırlığınıda koru !!

benim ilk olayımdan sonra her tersleşmemizde kolumu bacağımı sıkmaya başladı, ağzımı her açtığımda "akıllı ol yersin dayağı" modunda davranmaya başladı, ben de 26 yaşındayım ve çocukluğumda dahil bi fiske dahi yememiş biri olarak bunları kaldıramadım, gitmeye kalktım birkaç kez, ben gitmeye kalkıştıkça o şiddeti arttırdı, odalara kilitledi, sonrası da zaten sinir krizleri ve o sinirle yenilen dayaklar şeklinde devam etti... (tartışma yaşamadığımızda ki haftada bir yaşıyorduk bunu, iyi olduğumuz anlarda bana karşı hep iyiydi, bu kadar uzamasının nedeni de bu oldu sanırım, biraz ne yapcağımı şaşırdım) sonra ben 5. ayımızı yeni doldurmuştuk ki bir şekilde evden gidebilmeyi başardım, ve şimdiye kadar kimseye yansıtmadığım, aileme hep mutluyum mesudum rolü oynadığım için çok pişman oldum... 1 aylık ayrılıktan sonra, şimdi geri döndüm eşimin yanına, 3 haftadır evimdeyim ama bu dönüşüm kimseye örnek olmasın tabi, dönülmesi çok mantıklı değil, kabul ediyorum bunu.

ama şu da var ki, bunları yaşamakla, dışardan konuşmak çok ayrı şeyler..
ne yaşadığını ne yaşayacağını en iyi sen bilirsin..
nacizane tavsiyem güvendiğin birileriyle, ve eğer devam edecek gibi olursa ailenle bu durumu paylaş.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana bundan daha doğru yazamazdın..

asudecim yaa valla süpersin senin adını görünce konularda okumadan geçemiyorum
konu sahibinin de eşiyle arasının düzelmesine sevindim inşallah bi daha böyle bişey yaşamazsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…