arkadaşlar yapılan yorumların hepsi için çok teşekkür ederim. yaşasın hepinizi seviyorum. bu arada söylemeden yapamıcam bende annemden ve babamdan bi fiske yememişimdir. ve en çok merak edilen 9 yılda nasıl anlayamadın böyle bi insan olduğunu demişsiniz, bazı arkadaşlara katılıyorum : görmezden gelmiş olabilirim gerçekten. şimdi arkadaşlar olanları anlatayım hemen dün akşam önce annemlere gittim biraz vakit geçirdim. eve geç geldim. telefonlarına ve mesajlarına cevap vermedim. aramadan sormadan geç gelmeme rağmen sinirli değildi konuşalım diye ısrar etti ve hiç yemek yemediği için yemeğe çıktık. oturduk enine boyuna konuştuk. aci çekiyordu. böyle bi insan değilim gerçekten dedi anlattı anlattı anlattı.. onun açısından da baktım biraz ( dayak olayı dışında tabi o affedilemez bi olay) biraz çileden çıkartmış olabilirim kabul ediyorum. çene kuvvetine kas kuvveti doğru olmadı. bu arada şunu söylemek zorundayım. arkadaşlardan bazıları kafa göz dalmaktan filan bahsetmiş o kadar değil yalnış anlaşılmasın. sadece tırnağım kırıldı, vurduğu yerde iz filan kalmadı. el kaldırması bile beni darma duman etmeye yetti ama. konuştuk vurma kelimesini ağzına bile almadı. bi daha böyle bişe yaparsam karakola seninle birlikte gelicem, şikayetini dinlicem ve beni içeri atsınlar dedi. ayrıca boşanmalısın da itirazım olmaz bütün şartlarını kabul ederim evide bırakır çeker giderim dedi. büyük yeminler içti ayrıca bu olay yaşandığından beri bugünde dahil ağlamaktan zor konuşuyor. ben şimdilik kabul ettim. tavrımı mesafemi koruyorum, fazla yüzgöz olmuyorum vs. bi süre yüz vermicem. samimiyetine inanmıyorum diyemem, yaptığı çok yaraladı kendisinede söyledim. şimdi telafi edebilmek onun elinde. sinirlendiğimizde ne yapmamız gerektiğini konuştuk. konuştuklarımızı uygularsak bi daha böyle bişe olmaz. olursa ama ertesi gün ailemle bi avukata gideceğimden kesinlikle emindir. çünkü benim değil onun bana ihtiyacı var, ona mecbur olmadığımı ayrılsamda mutlu olabileceğimi biliyor. olay bundan ibarettir. sizlere yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. özelden mesaj atan arkadaşlarada cevap atamadım, şuan için izin verilmiyor, iletilerim fazla olmadığı içinmiş. ama herkese çok teşekkürler. ilk paylaşımımdı, sanmayın ki aklıma eseni yaptım. hepinizden bişeyler aldım. inşallah bundan sonraki paylaşımım güzel şeyler için olur.
iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar herkese