canım benim 9 yıldır, eşinin bu özellikleri ile ilgili hiç mi malumatın yoktu? en çok bunu merak ettim,, ama biliyorum biz kadınlar flört döneminde erkeğin eksi taraflarını görmezden gelip arka plana atıyoruz, onunla iyi vakit geçirelim, mutlu olalım diye ve zannediyoruz ki evlenince bu sorunlar hemen hallolucak ama öyle olmuyor,, evlenince hayatın bu sorunlar oluyor,, tatlım önce şunu söylemelisin, sen bu adamı seviyor musun?? eğer cevabın evetse çok basit kurallar var evliliğin yürümesi için;
öncelikle evlilikte liderin o olduğunu, onun da eşsiz özelliklerinin olduğunu ona hissettireceksin, şimdi bana kızabilir beni mantıksız bulabilirsin ama dönüp dolaşacağın yer burası olacak emin ol eğer bu adamdan ayrılmazsan,, onu pohpohlucaksın ki kendini bişey zannetsin , sonra her şey çorap söküğü gibi gelir, ve emin ol asıl kararları veren dominant taraf sen olacaksın,, onu rahat bırak, kendine bir hobi edin tabi eşinin de iznini alarak,, ya da alırmış gibi yaparak,, :)) anlıyorsun değil mi?? kadının oynayamyacağı ali cengiz oyunu yoktur, bunu unutma,, bir de onun ailesini sakın eleştirme ve şimdilik kendi aileni de övme, üstün görme, bak göreceksin ki yakında o da senin ailenin yanında daha çok olmak isteyecek,, mış gibi yap :))
ama adam psikopattır, seni sevmiyordur onu bilememmm o zaman işler değişir, bi bak bakalım neler olacak
bir de çok özürdiliyerek şunu söylemek istiyorum evlilikte erkekle sağlıklı iletişim kurma yolu kesinlikle cinsellikten geçiyor,, cinsel hayatı güzelleştirdiğiniz kadar iletişimini artar,,
ailesine ve ona ilk adımı sen at bakalım bi dene olmuorsa salla gitsin, hiç bişey senden değerli değil!!!! kendini çok hırpalama,, şiddete gelince gördün ki bunlar sadece dizilerde olmuyor,, insan başına gelince bi garip oluyor, anlıorum canım ama bir kere şiddet oldu diye bi daha olcak diye bir kaide yok, bu ona ders olur belki,,
sen de biras hırçın bir yapın var benim gibi ama o hırçınlığı ve dominantlığı kesinlikle erkek yaşamana izin vermez, bunları alttan yaşıcaksın,, önceleri sen bilirsin canım cicim,, sonra o sana sorcak her şeyi,,, o senin ailen hakkında yorum yapmış çook yanlış!! ama buna sebeb olan da biras sensin bi düşün bakalımmmm,, çünkü bir erkek durup dururken bunu yapmaz, kendi ailesinin durumunun farkında bunu kompleks yapıorr bence, sen kendini ailesinde soyutlarsan o bunu hemen anlar, boşver anası laf soksunn,, he he de geç,, bi bak bakalım neler olcak???