yeni evliyim, evliliğim kötü, fikirlerinize ihtiyacım var...

kayragok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
41
0
86
İstanbul
arkadaşlar yardım edin,

biz 9 yıl flört ardından kısa süreli nişanlılıktan sonra evlendik, 1 aylık evliyiz. büyüklerimin inanmadığım bütün söyledikleri çıktı evlilik konusunda. kesinlikle kapalı bir kutuymuş evlilik. 20 yıl bile sevgili kalsam anlayamazdım, sevgilimin eşim olduktan sonra bu kadar değişeceğine ihtimal vermezdim. ben üniv. okudum. sonra çalıştım yardım ettim. düğün yaptık. ama hiç abartısız maddi manevi ondan daha fazlasını herşeyimi kattım bu ilişkiye. erkek gibi oldum, yuvamı kurmak için elimden geleni yaptım. ailesine gelince havalarda, ilgisiz alakasız, kültür seviyesi düşük, bencil insanlar. benim ailemin tam tersi. bizimkilerde herşeyi geçtim hep pozitifler. hiçbişey için hiçbir konuda tartışmaz ve olumlu yaklaşırlar herşeye. tabiri caizse biraz saftırlar kavga, tartışma, kırmak onlara göre değil. böyle bi aileden çıkıp, öyle bir aileye gelin olunca ayak uyduramadım, kendimi kastım, sevemedim, belli etmedim sevmediğimi ama yalaka da olmadım. eşim kendi ailesiyle bizimkileri kıyaslayıp, sen nasıl olursan bende senin ailene öyle olucam diyor. benim annem babam bitane damadım diyor bayılıyorlar, seviyorlar. oysa annesi yanıma oturur oturmaz canımı sıkacak laflar vuruyor, hatta ailem hakkındada durup dururken beni kızdıracak laflar söylüyor. eltilerim kıskançlar ev aldık eşyamız güzel huzurlu görünüyoruz diye açık arıyolar benimle ilgili eşimi doldurmaya çalışıyolar, eşim hemen etkileniyo herşeyden. bişe bulamıyolar pek ama yapmaya çalıştıklarını eşimin laflarından anlayabiliyordum. geleyim sadede eşim ilkokul mezunu, maço karakterli ben söylerim herşeyi ama sen söyleyemezsin. önümde yürüme arkamdan gel. herkesin içinde konuşma ben konuşurum sen dinlersin. başarımda tebrik etmez, bahaneler uydurur. çokmu biliyorsun herşeyi asıl ben bilirim gibi bi sürü aşağılık kompleksine girer, tartışmalar uzar gider. haksız olduğu için katlanamıyorum bir benden bir ondan olaylar büyüyor. sürekli kavga evlendiğime çok pişmanım şimdi. sürekli ağlıyorum sürekli. dün akşam arkadaşlarımıza yemeğe davetliydik, ordada tartıştık. arkadaşlarımız tartışmamızı engellemeye çalışırken, eski konulara da girince sus dedim. annemde dominatmış, babam yanında konuşmaya korkuyomuş, o benim babam gibi olmak istemiyormuş diye konuşurken kalkalım dedim, o arada biraz cevapta veriyordum tabi. eve geldik. ağlıyorum eve gelirken sinirden, utançtan, insanları rahatsız etmekten. evde sen kime sus dersin dedi kolumu sıktı bikaç defa, itiyordu bide. çok acıyınca kolum sıkmayada devam edince, tokat attım. sonra oda bana vurdu duvara çarptım, yatakla duvarın arasına düştüm. düşünce oraaya sıkıştım vurmaya devam etti. ama erkeğe vuruyor sanki. karşılık veremedim. odadan çıktı. krize girdim allah belanı versin dedim. ağlıyorum ama hemde titriyorum, sinir krizi geçirdim.battaniyemi alıp başka odaya gittim kapımı kilitledim. zorla açtırdı kapıyı. kriz geçirdiğimi görünce oda ağladı özür diledi özür diledi. bi daha yapmıcam ellerim kırılsın affet. konuş benimle yeter ağlama gibi sözlerle birbuçuk saat geçti. başımdan ayrılmadı, ne yaptım ben filan diyodu. bugünde mesaj çekiyo arıyo bakmıyorum. sizce ne yapmalıyım, ona nasıl ders vermeliyim bidaha elini kaldıramasın. ilk ve son olsun. ikimizde sivri kişiliğiz alttan alan taraf yok. bu problemlerin sebebi hep bu.

çok yazdım, çok sıktım sizi ama, görüşleriniz çok önemli. yardım edin bana.

annen babam ne soyliyorsa o bence

bir aylık evlilik ve şiddet:26: ve 9 yıllık bi beraberlik insan nasılda yanılıyor. tepkinizi sert verin birdaha şiddet uygularsan seni boşarım diyin ve eğer bir daha boyle bişey yaparsa gerçekten boşayında. çünkü nasıl başlarsanız oyle gider. umarım eşiniz hatasını anlar

sen maco oldugunu sevgiliyken bilmiyormuydun? sana el kaldirmasi hic hos degil bu duruma hic düsmedigim icin sana fikir veremicem. evlenmeden önce cokmu farkliydi?

canım benim bitanem inan çok üzüldüm.. taviz verme bence bu konuyuda kolay bi şekilde kapatma yaptığına pişman olsun ki bi daha cesaret edemesinn.. arkadaşlarınızın önünde tartışmanızda çok kötü olmuş.. bide resmen dayak bu ne demek yaaa...... ne denir....

kavga anlarında bi tarf alttan almazsa her seferinde aynı sorunlar olur. bence bu sizde ilk olmucak daha 1. aydan başladıyasnaız 10 sene sonrasını düşünemiyorum

çok az yazmışımdır bunu forumda.
ancak eğer konu gerçek ise; bu kadar kendine güvenen, bu kadar net çizgileri olan bu kadar ailesi arkasında olan bir kadının ardına bile bakmadan BOŞANMASI gerekmekte.
konu gerçek ise diyorum; çünkü fake olmasını tüm kalbimle diliyorum.
Bu kadar aciz olmamalı hiç bir kadın.

Evlendiğine çok pişman olan bir kadın, böyle bir şiddetten sonra ne yapmalıyım nasıl ders vermeliyim diye hiç sormamalı!
Şimdiye kadar çoktan darp raporu alınmış, adliyenin yolu tutulmuş olmalıydı

Son düzenleme:
çok üzüldüm. tepkini mtlaka belli et. konuşma bir süre. sakın yumuşak davranma. boşanmayı düşündüğünü belli et bence

kalk annenin evine git onada senden boşanacam bana el kaldıramazsın de...
bundan gerisi sana kalmış anlaşılan sen sadece ders verip birdahaha tekrarlanmasın istiyorsun amacın boşanmak değil..
ozaman dediğim sadece en azından sadece gözünü korkut... evet gitme.. bitti de... belkiii (ki sanmıyorum )akıllanır korkarda...
ama bir yaptıysa o adamın huyudur bu.. devamı gelirr üzgünüm ama..... keşke boşansan... olması gerekn o çünkü..

Son düzenleme:

begendim butonu neden kalkti ki!!

arkadaşım, benden sana tavsiye: bir anlaşmalı boşanma dileçesi hazırla çıktısını al. altına her ikinizin de imza kısmını aç adı soyadı tc kimlik no filan. akşam gelince o dilekçeyi imzalat (ama muhakkak imzalasın) seni bir seferlik ama sadece bir seferlik affediyorum bir daha elini dahi kaldırırsan bu dilekçeyi götürüp vericem boşanma davası açıcam de. dilekçe sende kalsın sakla.ama dik ol net konuş.tecrübeyle sabit (ben dava açtım davadan döndük o ayrı:))

Aynen katılıyorum.
Zaten okurken çok negatif şeyler hissettim.

Maço bir erkeğe bunları demek mi?
Tekrar şiddet görür, eminim!

Maço bir erkeğe bunları demek mi?
Tekrar şiddet görür, eminim!

evlılıgın ılk ayları ozellıkle cok zor gecıyor canım ne kadar sevgılı kalırsan kal normal sorunlar olsa aman bosver dersın ama esının aılesı soz konusu oluncaa her ıkı tarafta cok sert oluo bende evlılıgımın ılk sekız aynı ole gecırdım bı kaynanala tartıs gunlerce esınle tartıs harap oldum saclarım bırden beyazladı sımdı ıse aıle sı ıle ılgılı tek laf etmıyorum ama hıoc bır hakkımıda helal etmıyorumm o bana laf solkuo takmamaya calısıyorum oda bıraz gerı cekıldı gıbı ole aradayız ama senın dayak olayı cok fena olmus kı ne yazıkkı bı defa kalkan eller daha ınmezz bu konu cok nettırr ailenle ırtıbata geccc bence cok zor bılıyorum bende gunlerce agladım kaynanamla bır tartısma sonucu kanamayla bebegımı kaybettım ben onun yuzunden oldu hıc sorun yokken tartısma sonrası kanamam basladı ıkı hafta dırendık ama sonucunda dayanamadı yavrum dayak yemedım ama yemısten beter cok oldum bunları yasadım sen sakın yasama ve cok ıı korun hamıel kalma

kızlar abartmayın..

konu sahibi adama tokat atmış, adam ondan dövmüş.. bana da biri tokat atsa, gücüm yetebilecek biriyse döverim şahsen..

çok gaddar olsaydı, konu sahibi kendini odalara kapatıp sinir krizi geçirdiğinde gider tv izlerdi..

9 yildir beraber oldugun halde maco böyle dedigim dedik oldugunu göremedinmi be bacim...
tatli dil yilani deliginden cikarir derler , ancak senin esin ailen hakkinda ileri geri konusup hakaret ediyorsa nedeni vardir belki nefret etigi icin veya kin besledigi icin olabilirmi aranizda bir tatsizlik gectimi ailenle esin arasinda??

kurallari önceden koysaydiniz keske, SEN benim aileme saygi sevgide kusur etmiceksin BEN senin ailene sevgide saygida kusur etmicem yoksa bu is biter! gibisinden..

1 aylik evlisin ve simdiden siddet küfür hakaret, rezil etme , bidefa el kaldiran hep kaldirir , heleki öyle gözü dönüyorsa..

yeri geldiginde o yeri geldiginde sen susmayi bileceksin yoksa is bu boyutlara gelir malesef..

dayagın küçüğü büyüğü yok bence...
kii kız beni erkek gibi dövdü diyor..
bir erkeğin gücüyle kadının gücü bir olurmu Allah aşkına..
bitane tokat atsaydı derdikkii etkiye tepki bir anda oldu kızın tokatının üstüne..
ama adam dövüyo ya resmen dövüyo erkek gibi...
o anda kızı istese öldürecek derece vurabilecek güce sahip erkek kıza acımadan kyabiliyo..
bide tv izleseydii bunlar 1 aylık evli daha...
şimdi 1 aylık evli geliyoo yanınaa 1 yıl olsun odada bırakır tv de izler..

biz abartmadık da asudecim, konu sahibinin eşi biraz abartmış sanki.
tokata tokat; etkiye tepki, olabilir (olmamalı da hani oldu diyelim)

tokada kafa göz...

ne yani tokat attı diye tekme tokat girişmesi mi lazım savunmasız bir kadına
adam olan adam böyle bir şey yapar mı??
kadın da durduk yere tokat atmamış ayrıca kolunu sıkmış baya acıtmış canını.
ne olursa olsun dövmek ne demek yaa
bir kadından böyle bir yorum duymak çok kötü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…