- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
-
- Konu Sahibi Dark_Paradise
Ablam kotu diye annemde mi kotu oldu ailemde mi kotu oldu? Nerden biliyorsunuz desteklediklerini? 4 yildir annemin ne cektigini nasil agladigini bayilip sinir krizleri gecirdigini bir ben bilirim bir Allah bilir. Bizim ailemizi birak sulalemizde yok boyle bisey ama gelince basa cekersin. Annem kacsin ne ederse etsin dedi buyuk ablalarim anne bizimde adimiza leke gelecek kocaman kizlarimiz var yinede formalite icabi yaninda olun dedi. Abim ablamla kac yildir konusmuyor guzel bisey degil ama siddet uyguladigini bile bilirim. Umarim o cok iyi yetistirdiginiz cocuklariniz sana bunu yapmaz ve sende boyle bir imtihanla sinanmazsin.
Merakinizi keske duzgun bir dille giderseydiniz.. Sizin icin onemli olup olmadigini sormadim zaten bu benim kisiligim o da sizindogrudur ben merak ediyordum sadece sordum yaninda olmasi desteklemek demek gibi bisey
büyük konusmuyorum sinanirsamda def ederimm ...benim icin kan bagi böyle konularda önemli degil ..
Merakinizi keske duzgun bir dille giderseydiniz.. Sizin icin onemli olup olmadigini sormadim zaten bu benim kisiligim o da sizin
Ablamla aramizda 1,5 yas var arkadas cevremiz bir gittigimiz okullar bir falan ama kisiliklerimiz cok ters. Inatci ve kindar bir insan bazi seyleri abartmayi sever, arkadaslarini benden onemli gorur, ben ise alttan alan kisi oldum her zaman.
Ablam evliydi ve bir cocugu vardi enistemi cok severdim iyi bir insandi ve ablama cok bagliydi. Ablam nedense birden bosanmak istedi yataklari falan ayirdi neden ne oldu diyince sevmiyorum dedi. Bende yapici olmaya calistim cunku enistem gercekten harika bir insandi. Esimle birlikte cok zaman gecirdik iki cift olarak ve az cok kisiligini biliyorum. Yalan soylemez soyleyince kekeler esi bisey istedi mi hemen alir mesela 1 yil icinde evi bastan sona iki kez yeniletti mobilyalar alcilar falan hic bir zaman olmaz demezdi ablama..
Neyse bosandilar ve cocugunuda babasina vermek istedi ailecek babam falan aldik ablami karsimiza yapma etme cocugunu annesiz birakma dedik yok dedi verecem hic degilse arada gor getir bizim eve biz bakariz dedik yok dedi babasina cok benziyor gormek istemiyorum dedi. Ben kendimde bir anneyim ve bu dusuncelerini asla anlamadim ama bir yandanda depresyonda galiba psikolojisi bozuk diye ustune gitmek istemedik..
Aradan 2 ay gecti anneme internetten biriyle konusuyorum cok seviyorum falan dedi ne zamandir konusuyorsunuz dediginde evliyken basladik dedi! Ben acikcasi bunu hazmedemedim evliyken baskasiyla konusmasini bir yana birakiyorum karsidaki insan bu kadinin evli cocuklu oldugunu bile bile konusmasini anlayamadim. Annemle sevgilisi telefonla konustular anneme kufurler etti. Ablam evden kacti gizli gizli bizim haberimiz yokken 1-2 gunlugune onunla gezdi falan. Bambaska bir sehirde yasiyor kendisi. Anneme is icin gidecem diyip onunla bulusmus hep. Neyse bende kabul etmedim bu birlikteliklerini ve bunu sevgilisine soylemis o da kardesinle konusma demis 1,5 yil benimle bu yuzden konusmadi.
Her tartismalarinda onun ailesi ve o hakli biz haksizdik. Mezheplerimiz farkli, kulturlerimiz farkli, dilimiz bile farkli yani. Aradan zaman gecti sevgilisi bizim icin ev alacam dedi evin pesinati icin ablamdan 5 milyar para aldi ev yalan cikti.. Baska kizlar ablama yazip sevgilimden uzak dur opucuklu resimler gonderdi sevgilisi iftira atiyorlar dedi ablam inandi.. Daha bir cok sey simdi detayli yazamiyorum..
Neyse 4 yildir birlikteler ve bu yaz anneme ben kacacam falan demis annemi korkutmus annemde yeri yurdu belli olsun elaleme karsi boynumuz bükülmesin diye gelsinler istesinler dedi geldiler ve acikcasi ailem ailesini begendi falan.. Ama ben bastan ona eniste demem nasil evli birinin yuvasini yikar falan demistim ne nisanina ne dugunune gelirim demistim ve bu yuzden suanda benimle konusmuyor. Alttan almami ve onu tebrik etmemi falan bekliyor ama kendime yediremiyorum yigenim aklima geldikce cildiriyorum.
4 yil oldu bosanali ve daha cocugunu gormedi abim goruyor arada sirada o yuzden abimle konusmuyor, eski esi bize gostermek istemiyor cocugu sirf bu yuzden. Adam sabah 8 den aksam 17 ye calisiyor cocuk kreslerde buyuyor babannesi falan kimsesi yok. Icim aciyor resmen ve o yeni nisanlisini kabul edemiyorum.
Bunlarin haricinde arkadaslarina falan seviyorum ama ailem beni vermek istemiyor fakir olduklari icin diyip milleti sisiriyor bana gelip neden annenle konusmuyorsun ablana yazik falan diyorlar. Gidip diyemiyorumki ablam kocasini aldatti bizi yok saydi diye!
Yine yeniden nasil alttan alayim? Alttan almazsam ablami kaybedecem seneye dugunleri var ve ondan sonra barismamiz imkansiz olur.. Annemde baski yapiyor ablandir yapma etme diyor off
senin eşin ne diyor bu duruma çok merak ettim ? ablanın hatalı seçimlerinin bedelin sen ödeme onun derdiyle dertlenme ablanın mutlu olacağını düşünmüyorum evladının ahı tutar 4 yıldır görmüyor diyosun ne kadar acı ben olsam siler atarım o ablayıAblamla aramizda 1,5 yas var arkadas cevremiz bir gittigimiz okullar bir falan ama kisiliklerimiz cok ters. Inatci ve kindar bir insan bazi seyleri abartmayi sever, arkadaslarini benden onemli gorur, ben ise alttan alan kisi oldum her zaman.
Ablam evliydi ve bir cocugu vardi enistemi cok severdim iyi bir insandi ve ablama cok bagliydi. Ablam nedense birden bosanmak istedi yataklari falan ayirdi neden ne oldu diyince sevmiyorum dedi. Bende yapici olmaya calistim cunku enistem gercekten harika bir insandi. Esimle birlikte cok zaman gecirdik iki cift olarak ve az cok kisiligini biliyorum. Yalan soylemez soyleyince kekeler esi bisey istedi mi hemen alir mesela 1 yil icinde evi bastan sona iki kez yeniletti mobilyalar alcilar falan hic bir zaman olmaz demezdi ablama..
Neyse bosandilar ve cocugunuda babasina vermek istedi ailecek babam falan aldik ablami karsimiza yapma etme cocugunu annesiz birakma dedik yok dedi verecem hic degilse arada gor getir bizim eve biz bakariz dedik yok dedi babasina cok benziyor gormek istemiyorum dedi. Ben kendimde bir anneyim ve bu dusuncelerini asla anlamadim ama bir yandanda depresyonda galiba psikolojisi bozuk diye ustune gitmek istemedik..
Aradan 2 ay gecti anneme internetten biriyle konusuyorum cok seviyorum falan dedi ne zamandir konusuyorsunuz dediginde evliyken basladik dedi! Ben acikcasi bunu hazmedemedim evliyken baskasiyla konusmasini bir yana birakiyorum karsidaki insan bu kadinin evli cocuklu oldugunu bile bile konusmasini anlayamadim. Annemle sevgilisi telefonla konustular anneme kufurler etti. Ablam evden kacti gizli gizli bizim haberimiz yokken 1-2 gunlugune onunla gezdi falan. Bambaska bir sehirde yasiyor kendisi. Anneme is icin gidecem diyip onunla bulusmus hep. Neyse bende kabul etmedim bu birlikteliklerini ve bunu sevgilisine soylemis o da kardesinle konusma demis 1,5 yil benimle bu yuzden konusmadi.
Her tartismalarinda onun ailesi ve o hakli biz haksizdik. Mezheplerimiz farkli, kulturlerimiz farkli, dilimiz bile farkli yani. Aradan zaman gecti sevgilisi bizim icin ev alacam dedi evin pesinati icin ablamdan 5 milyar para aldi ev yalan cikti.. Baska kizlar ablama yazip sevgilimden uzak dur opucuklu resimler gonderdi sevgilisi iftira atiyorlar dedi ablam inandi.. Daha bir cok sey simdi detayli yazamiyorum..
Neyse 4 yildir birlikteler ve bu yaz anneme ben kacacam falan demis annemi korkutmus annemde yeri yurdu belli olsun elaleme karsi boynumuz bükülmesin diye gelsinler istesinler dedi geldiler ve acikcasi ailem ailesini begendi falan.. Ama ben bastan ona eniste demem nasil evli birinin yuvasini yikar falan demistim ne nisanina ne dugunune gelirim demistim ve bu yuzden suanda benimle konusmuyor. Alttan almami ve onu tebrik etmemi falan bekliyor ama kendime yediremiyorum yigenim aklima geldikce cildiriyorum.
4 yil oldu bosanali ve daha cocugunu gormedi abim goruyor arada sirada o yuzden abimle konusmuyor, eski esi bize gostermek istemiyor cocugu sirf bu yuzden. Adam sabah 8 den aksam 17 ye calisiyor cocuk kreslerde buyuyor babannesi falan kimsesi yok. Icim aciyor resmen ve o yeni nisanlisini kabul edemiyorum.
Bunlarin haricinde arkadaslarina falan seviyorum ama ailem beni vermek istemiyor fakir olduklari icin diyip milleti sisiriyor bana gelip neden annenle konusmuyorsun ablana yazik falan diyorlar. Gidip diyemiyorumki ablam kocasini aldatti bizi yok saydi diye!
Yine yeniden nasil alttan alayim? Alttan almazsam ablami kaybedecem seneye dugunleri var ve ondan sonra barismamiz imkansiz olur.. Annemde baski yapiyor ablandir yapma etme diyor off
Yegenimi enistem bazen izin veriyor abime gidiyor orda goruyorum ama bize gostermek yada bizim evimize falan gelmesini istemiyor. Esim eski enistemle irtibat kurmaya calisti sen calisiyorsun getir bize biz bakariz dedi yok dedi. Evlilerken ben bakiyordum bazende annem bakiyordu zaten aksam gelip benden aliyorlardi yani enistem taraftar degil kisacasi.yeğeninizi siz görüyor musunuz peki?
ben olsam yeğenimi görürüm,her zaman yanında olurum,ablamı da siler atarım...
aynı karından çıktık diye bu kadar acımasızlığı kabul etmem mümkün değil..
bence yeğeninize sahip çıkın,evinize alın demiyorum,ailenizle yaşıyorsunuz sanırım,ama arayın sorun ,h.sonları görün..teyze anne yarısıdır..anneden görmemiş çocuk bari teyzeden görsün..
ablanızı kaybetseniz ne olur bu yüzden,abinizle görüşmemiş,sizle de görüşmese sorun olmaz sanırım.
Esim ablama karsi sogudu ki haklida ama asla onu bizim evin icindeki sorun haline getirmez. Istersen ara konus evinede gelsin ama sen onun evine gidemezsin diyor ki hakli da o yuzden bu bizim icin bir sorun degil sukur. Onun cocugunada sahip cikalim bizde kalsin aile ortami icinde buyusun diye enisteme soyledi enistem kabul etmedi.senin eşin ne diyor bu duruma çok merak ettim ? ablanın hatalı seçimlerinin bedelin sen ödeme onun derdiyle dertlenme ablanın mutlu olacağını düşünmüyorum evladının ahı tutar 4 yıldır görmüyor diyosun ne kadar acı ben olsam siler atarım o ablayı
bence enişte haklı aslında ama şöyle; ablanız kaçırır falan diye korkuyordur o yüzden..adam aladatılmış bir de..Yegenimi enistem bazen izin veriyor abime gidiyor orda goruyorum ama bize gostermek yada bizim evimize falan gelmesini istemiyor. Esim eski enistemle irtibat kurmaya calisti sen calisiyorsun getir bize biz bakariz dedi yok dedi. Evlilerken ben bakiyordum bazende annem bakiyordu zaten aksam gelip benden aliyorlardi yani enistem taraftar degil kisacasi.
çocuğa ço0k üzüldüm. çocuklara hiç dayanamıyorum. keşke çok büyük bir sarayım olsa tüm boynu bükük çocukları alsam annelik yapsam, öpsem koklasam onları. allah bahtını açık eder inşallah. şuan en yıkıldığım mesajı okuyorum. bazı müvekkilerin eşleri var böyle çocukları bırakıp sevgilisiyle kaçmışlar filan. bazen gözyaşlarına boğuluyorum. allah yardımcısı olsun o cocuğun.Ablamla aramizda 1,5 yas var arkadas cevremiz bir gittigimiz okullar bir falan ama kisiliklerimiz cok ters. Inatci ve kindar bir insan bazi seyleri abartmayi sever, arkadaslarini benden onemli gorur, ben ise alttan alan kisi oldum her zaman.
Inatci acikcasi ve ablama kizgin oldugu icin kizginligini bizden cikariyor hakli da. Abimin evine bazi haftasonlari goturuyor orda goruyorum enistemle aramiz biraz duzelsin banada gelmesini istiyorum cocugun. Ablam istemesede ben onu gorururum o konuda ablami takmambence de yiğeninizle bağı koparmayın yazık o çocuğa kimse kimseyi kapıdan kovmaz enişteniz anlayışlı davranır arada misafir edin yiğeninizi çocuklarınız kuzenini tanır anane torununu sevmiyor mu ?
korkusu kacirilma falan degil kaciracak olan insan cocugunu birakmaz mahkemeler acar cocugu almak icin. Sadece kizgin ablama o yuzden sanirim bende bilmiyorum ama esimle birlikte onu yumusatmaya calisiyoruz cocugu gormeye calisiyoruz. Esimde duskundur o cocuga o kendisi diyor ablan ne derse desin biz gorelim diye. O yuzden simdilik sabrediyoruz ilerde daha fazla gorme imkanimiz olur insallahbence enişte haklı aslında ama şöyle; ablanız kaçırır falan diye korkuyordur o yüzden..adam aladatılmış bir de..
bence güzelce konuşup azar azar görseniz ne güzel olur..dışarda buluşun,gezmeye götürün vs..bu şekilde eniştenin de güveni gelir belki...ama ablanın haberi olmayacak...
Siz burada eşinizi tepeleyip o kişiliksiz ablanızın düğününe giderseniz eğer yarın zor kararlarınızın arkasında durması için eşinizden nasıl yardım istemeye yüzünüz olacak?! Bence böyle bir abla için eşinize sırt dönmeyin ve asla o düğüne gitmeyin.Ben bu evliliğin uzun ömürlü olacagını düşünmüyorum asıl o ablanız paşa paşa gelip sizden af dileyecek ama eğer siz eşinize rağmen o düğüne giderseniz eşinizin size olan güvenini yıkmış olmanızda size kar kalacakInan ki asla kirmiyorsun cunku hersey gun gibi ortada savunacagim bisey yok.. Dugunune gitmemi esim istemiyor. Ablam benim fotolari gondermis ona o da guzelmis kardesin falan demis ayrica oyle kisiliksiz birinin dugunune gidemezsin ablanla konusuyorsan konus istedigi zaman bizim evede gelebilir ama ben senin onun evine gitmeni istemiyorum falan diyor.