ne hasta ne de bencil sadece .....
ilk satirlarda tahmin ettim baska erkek oldugunu yeni moda olmus her pokun nedeni depresyona baglamak
benimde hep merak ettigim böyle namuz yoksunu insanlarin aileleri nasil olurda da hicbirsey olmamis gibi davranmalari hatta desteklemeleri , hep demekki onlara göre normalmis diye düsünürdüm ..
benim öyle ablam olcak degil ben konusmak ailenin a sini göremez ,herkez de herseyi ögrenir onu sehrimde bile bulundurmam ,evli barkli kadin aldat yetmez mis gibi cocugu biraksin sonra gel canim, annende bi alem millet bilmesin etmesin, bir insan yaptigi hatanin bedelini ödemeli !! gerci annen destekci olmus demek ki normal ona göre adamla konusma vs büyük konusmuyum gerci benim yetirdigim cocuk asla böyle olmaz , velevki oldu sürünse elimi sürmem ..
hayatimda 2 defa ablan gibi kadina rastladim ikisinin de berbat pis bir hayatlari var sükür .... ki cogunda karakterleri bile ayni pismis kelle gibi utanma duygusu yerine hicbirsey olmamis gibi davranmalari.. onur gurur vicdan merhamet yoksuuu insanciklar,,,en kötüsüde serefsizlik
ALLAH böyle insanlari bildigi gibi yapsin
senin böyle ablaya ihtiyacin varmi ??