Ablamla aramizda 1,5 yas var arkadas cevremiz bir gittigimiz okullar bir falan ama kisiliklerimiz cok ters. Inatci ve kindar bir insan bazi seyleri abartmayi sever, arkadaslarini benden onemli gorur, ben ise alttan alan kisi oldum her zaman.
Ablam evliydi ve bir cocugu vardi enistemi cok severdim iyi bir insandi ve ablama cok bagliydi. Ablam nedense birden bosanmak istedi yataklari falan ayirdi neden ne oldu diyince sevmiyorum dedi. Bende yapici olmaya calistim cunku enistem gercekten harika bir insandi. Esimle birlikte cok zaman gecirdik iki cift olarak ve az cok kisiligini biliyorum. Yalan soylemez soyleyince kekeler esi bisey istedi mi hemen alir mesela 1 yil icinde evi bastan sona iki kez yeniletti mobilyalar alcilar falan hic bir zaman olmaz demezdi ablama..
Neyse bosandilar ve cocugunuda babasina vermek istedi ailecek babam falan aldik ablami karsimiza yapma etme cocugunu annesiz birakma dedik yok dedi verecem hic degilse arada gor getir bizim eve biz bakariz dedik yok dedi babasina cok benziyor gormek istemiyorum dedi. Ben kendimde bir anneyim ve bu dusuncelerini asla anlamadim ama bir yandanda depresyonda galiba psikolojisi bozuk diye ustune gitmek istemedik..
Aradan 2 ay gecti anneme internetten biriyle konusuyorum cok seviyorum falan dedi ne zamandir konusuyorsunuz dediginde evliyken basladik dedi! Ben acikcasi bunu hazmedemedim evliyken baskasiyla konusmasini bir yana birakiyorum karsidaki insan bu kadinin evli cocuklu oldugunu bile bile konusmasini anlayamadim. Annemle sevgilisi telefonla konustular anneme kufurler etti. Ablam evden kacti gizli gizli bizim haberimiz yokken 1-2 gunlugune onunla gezdi falan. Bambaska bir sehirde yasiyor kendisi. Anneme is icin gidecem diyip onunla bulusmus hep. Neyse bende kabul etmedim bu birlikteliklerini ve bunu sevgilisine soylemis o da kardesinle konusma demis 1,5 yil benimle bu yuzden konusmadi.
Her tartismalarinda onun ailesi ve o hakli biz haksizdik. Mezheplerimiz farkli, kulturlerimiz farkli, dilimiz bile farkli yani. Aradan zaman gecti sevgilisi bizim icin ev alacam dedi evin pesinati icin ablamdan 5 milyar para aldi ev yalan cikti.. Baska kizlar ablama yazip sevgilimden uzak dur opucuklu resimler gonderdi sevgilisi iftira atiyorlar dedi ablam inandi.. Daha bir cok sey simdi detayli yazamiyorum..
Neyse 4 yildir birlikteler ve bu yaz anneme ben kacacam falan demis annemi korkutmus annemde yeri yurdu belli olsun elaleme karsi boynumuz bükülmesin diye gelsinler istesinler dedi geldiler ve acikcasi ailem ailesini begendi falan.. Ama ben bastan ona eniste demem nasil evli birinin yuvasini yikar falan demistim ne nisanina ne dugunune gelirim demistim ve bu yuzden suanda benimle konusmuyor. Alttan almami ve onu tebrik etmemi falan bekliyor ama kendime yediremiyorum yigenim aklima geldikce cildiriyorum.
4 yil oldu bosanali ve daha cocugunu gormedi abim goruyor arada sirada o yuzden abimle konusmuyor, eski esi bize gostermek istemiyor cocugu sirf bu yuzden. Adam sabah 8 den aksam 17 ye calisiyor cocuk kreslerde buyuyor babannesi falan kimsesi yok. Icim aciyor resmen ve o yeni nisanlisini kabul edemiyorum.
Bunlarin haricinde arkadaslarina falan seviyorum ama ailem beni vermek istemiyor fakir olduklari icin diyip milleti sisiriyor bana gelip neden annenle konusmuyorsun ablana yazik falan diyorlar. Gidip diyemiyorumki ablam kocasini aldatti bizi yok saydi diye!
Yine yeniden nasil alttan alayim? Alttan almazsam ablami kaybedecem seneye dugunleri var ve ondan sonra barismamiz imkansiz olur.. Annemde baski yapiyor ablandir yapma etme diyor off