yeni enistem

Ne tuhaf bir milletiz ya..Yani bir konunun içine edilmediği gün göreyim, hayır yapıcam yemin ederim..
Kadın burada ne söylüyor, siz nasıl yorumluyorsunuz..Cidden pes.

Konu sahibesi, ablanız hemcinsimiz olduğu için ben utandım resmen..Gerçekten rezil bir tavır, rezil bir yaşam şekli..
Hele ki o çocuğu görmemesi, bir nevi reddetmesi anlaşılabilir ve kabul edilebilir bir durum değil..

Sizin için de çok üzüldüm..Ama enişteniz neden bu kadar inat ediyor onu anlamadım..Neticede 5 parmağın 5 i bir değil..
O çocuğun da psikolojisini düşünmek gerekir..Yavrum zaten böyle bir anneye sahip olduğu için şanssız, bir de dayıdan, teyzeden, annaneden mahrum büyüyor..

Çok üzüldüm..

bir anne, nasıl oluyor da kendi canını kanını bir kıl yumağı adama değişiyor ya!
Rabbim sen bizi doğru yoldan şaşırtma, sen bana büyük konuşturma...

Hiçbir detay canımı sıkmadı, aldatması falan da ancak çocuğunu hiç görmemesi, silmesi.... yok; ondan, olmaz.

Yuva yikanin yuvası olmaz. İnşallah eski enisten gönlüne gore bi es bulur yigenine de anne olur ne diyim yazık. .

Ben olsam öyle bir ablayı tanimam isterse canm olsn fark etmez kucuck bi yavru ya annesiz buyuyor nasl bi vicdanszlk.. Bi teyze olarak siz gidin bakın yaninda olun hic degilse cok aci bi durum. Bu evlendigi iki gune onu kapiya koymazsa şükredin siz.

Maşallah ablaya yani canı ne isterse onu yapıyor kimseyi düşünmeden. Sen kendi canını sıkma yapıcak bişeyin yok çünkü ablandır insan seçemiyor işte merhaba merhaba olursun geçer gider.

Valla kötü sözler yazcam banlanmak istemiyorum.allahım en yakınımızada akıl fikir versin. Sil şu kadını hayatından göz yumma pisliğine ne halt yapıyosa kendi yapsın sahit olma.

O minicik yavruya üzüldüm, annesi var ama yok,ne acı. Neden başka bir erkek uğruna. Yazık.
Ablanız çok narsist ,dolayısıyla siz konuşun, konuşmayin onun için farkedeceğini sanmıyorum zira ufacık çocuğunu geride bırakıp 4yıl görmeyen bir insan ,sizi hić umursamaz. Içinizden gelmiyorsa muhattap dahi olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…