yeni enistem

Ablaniz allahinizdan bulur merak etmeyin.o cocuga yasattiklari..burda sizin tek sucunuz gidip o yegeninize teyzelik yapin lutfen.yazik gunah yahu.nasil duruyosunuz...
Yegenlerimi bi gun gormesem deliriyorum..
Ben goruyorum zaten yegenimi. Daha oncede yazdim okumadiniz galiba abimin evine gonderiyor enistem bazen orda goruyorum. Daha fazla gormek istiyorum benim eve gelmesini hatta bende kalmasini istiyorum ama enistem izin vermiyor. Ona da hak vermemek elde degil. Esimde istiyor bizde kalsin diyor ama enistem yok diyor.

Burda yiğeninizi çok özlediğinizi ve çocukların tanışmadığınızı yazmışsınız

Bence sadece abin yiğeniyle görüşüyor o yuzden ablanız küs yoksa enişte neden abinize gösterip size göstermesin ki

Birde burada ablam canım kanım deniyor ama bazen kan bağından daha önemli hususlar var
Anneniz peki yiğeninizle görüşüyor mu eniştem göstermiyor demeyin mahkemeye isterseniz verirdiniz

Bence kimsenin umru değil yiğen herkes namus abla derdine düşmüş
Enişte iyi yapıyor çocuğu kimseyle görüştürmemekte kimbilir neler duygu gördü bu süreçte

Ozluyorum evet cunku ayda bir falan goruyorum o da enistemin haberi olmadan abim bile bilmiyor gidip gordugumu yengemle anlasiyorum. Cocugumla falan gitmiyorum babasina anlatir diye teyzesi oldugumu bile bilmiyor cocuk orda bir komsuymusum gibi gorup geliyorum. Annemin gormesini falanda istemiyor bir tek abimle iyiler o da dedigim gibi cok mesafeli. Mahkeme acilir evet ama enisteyi daha fazla kizdirmak istemedik zamanla gosterir bize dedik. Neden umrumuzda olmasin cocuk bilmediginiz biseye nasil bu kadar kesin konusabiliyorsunuz? Enisteye bizim tarafimizdan asla bisey yapilmadi bu surecte.. Hala enisteme saygim sonsuz ve mesajlarda gordugunuz gibi hep onu savunuyorum ablam hatali diyorum. Bilip bilmeden insanin canini yakmaktan ne anliyorsunuz anlamadim

enişteniz çocuğu size niye göstermiyor,siz bu olayda ablanızın yanında olmamışsınız ,hatta ablanızla küssünüz konuşmuyorsunuz bile,ablanızdan nefret ediyor olabilir ama teyze anne yarısı sizden nasıl mahrum bırakır.yeğeniniz kaç yaşında ve enişteniz bir evlilik yaptımı ayrıldıktan sonra

Cocuk 6 yasinda. Hicbirimizle gorusmek istemiyor enistem sadece ben degilim yani bosandiktan sonra abimlede konusmuyordu sonra abim onunla zar zor irtibata gecti ayni yerde calisiyorlar zaten en sonunda ona izin verdi bir tek ve tembihlemis kimse gormeyecek cocugun resimlerini cekmeyin falan diye o yuzden abimden bile gizli tutuyorum gorustugumu. Esimle az cok iletisim haline geldiler biraz daha iyi olsunlar bizim gormemizede izin verir diye umuyorum. Hayir evlilik yapmadi.

Anormal bir durum. anormali normalleştirmeyin ki ablanız nasıl olsa ben ne yapsam kabul ediyorlar moduna girmesin. Bırakın hayatta yalnız kalsın. Yegeninize , eniştenize ve sizlere üzüldüm. Onun yüzünden yegeninizden de mahrumsunuz. Bazı kadınlar dogursa bile anaç olamıyor malesef. Malesef böyle hanımlar. Konu sahibini bu konuda fazla eleştirmeyin. Onun kontrolünde olan bir durum degil cünkü.

Son düzenleme:
Cok tsk ederim keske herkes sizin kadar anlayisli olsa.. ben burda yegenimle ilgili konu acmadim ablamla ilgili actim. Yigenim icin ne kadar uzuldugumu eger size geciremediysem yapacak bisey yok ama inanin cok uzgunum boyle ustume gelincede sanki yuvayi bozan benim cocugu babasina veren benim gibi davraninca gercekten uzuluyorum. Konuyu cok baska yerlere cekmeyin rica ediyorum.

ne vicdansız insanı duygularından yoksun bir kadın bu

kendi çocuğuna sevgisi merhameti olmayan başkasınınkilere hiç acımaz tabi

evli barklı fark etmez böylelerine

Ablan dogurdugu masum evladi silmis sen sirf ayni anneden dogdun diye niye onun gibi bir ahlaksizla barismaya calisiyosun? Keyfine bak

Siz nasil okuyorsunuz nasil anliyorsunuz anlamadim 11 sayfa boyunca barismak istemiyorum dedim zaten hala gelip bana hesap soruyorsunuz.. Bu konu uzadikca uzuyor ve daha fazla beni tanimadan etmeden acimasizca yapilan yorumlara goz yumamayacagim. Size kolay geliyor sanirim butun bu olanlari biriyle paylasmak. Ben yazarken bile utaniyorum darda oldugum icin ve kimseyle bu konuyu konusamadigim icin icimi size dokmek istedim. Bir akil alirim dedim butun ailemi kotuleyen mayasi bozuk diyen, beni acimasiz bi insan olarak goren yorumlarinizi kendinize saklayin

Onlar onursuz olabilir ama bence sen onurlu durmaya devam et. Biz kaynanaları Dize getiremiyoruz istemedikleri gelini kabul etmiyorlar da senin namusu olmayan yeni enişten Kendini ne güzel kabul ettirecek.

Ahlak anlayışı olmayan insanlarla iletişimde olursanız yarın öbür gün ucu size de sizin evliliğinize vs de dokunabilir. Bence hiç pisliğe bulaşmayın.

Evet tatlım kk ya hoşgeldin. Sizin ne anlatmak istediginizi anlayamamışlar. Mayası bozuk işte diyerek aileninizide yaftalamış üye. Mayası bozuk diyen arkadaşa sormak lazım annesinin mi babasının mı mayadan kaynaklanıyor. Ne kadar acımasızca bir laf... maya bozuksa konu sahibide aynı anne babanın evladı degil mi? o niye normal demezler mi adama???

çok rahatsız olduysanız Mune ye yada buranın moduna kapattırın konunuzu biran önce.

Yazdim zaten gorunce umarim kapatir. Yazdigima yazacagima pisman oldum gercekten. Elestiriye acik biriyimdir ama hakarete varan sozleri alttan almaya calistikca didikleniyor yenileri ekleniyor.

kınamak şaşırmak istemiyorum

sağlıklı bi beyin işi değil

ne deyim ALLAH cc bildiği gibi yapsın

şu hayata yaşattığını yaşamadan ölmüyorsun

sizde küs kalmayın yada ne bileyim görüntü olarak karşı taraf sahipsiz görmesin

ve elinizden geldiğince yiğeninize sahip çıkın lütfen

babası ile görüşüp arada yanınıza alın

güven verin küçüçük yavrucak o daha

ne ablasi ya!
buna insan denmez bile.ben olsam suratina tukururum.benim oldugum yere adim atamaz ahlaksiz.
cocugada adamada uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…