- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Dark_Paradise
O cocuk aklima geldikce agliyorum benim cocugumu hic gormedi arkadas bile olamadilar onlar bosanirken ben hamileydim. Cok ozluyorum cocugu esim enistemle konusmaya calisti baglanti kurmak istedi o istemedi. Ben kac gundur uzuluyorum ablamin nisani var ben yokum orda ben uzuluyorum o asla kardesim nerde demiyor.. Zaten kendim gitmek istemedim ama baska sartlar altinda olsaydi keske diyorum insan ablasinin nisanina gitmeyince kotu hissediyorBen o küçük çocuğa üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
Ablaniz her seyi göze almis , pek degismez bu saatten sonra.
Bosuna kus kalmayin , bu durum bence sizi rahatsiz etmis sadece,ablanizn umrunda olsa barismak icin çaba harcardi , siz en azından konu acip ,çare ariyorsunuz. En güzeli barismak ama mesafeyi korumak ,çok zor biliyorum.
Kardeslik her ne yasanilirsa yasanilsin , devam ediyor. Annemle teyzemde cok kavgalar ettiler ,neler neler , teyzem büyüklük yapti annemi affetti, annem özür bile dilemedi. Annem kincidir , mutsuz olur hep.
teyzem oyle degil affeder, mutlu olur.
En guzeli affetmek ne kadar zor olsada..
kendi evladını düşünmeyen kardeşini mi düşünecek???O cocuk aklima geldikce agliyorum benim cocugumu hic gormedi arkadas bile olamadilar onlar bosanirken ben hamileydim. Cok ozluyorum cocugu esim enistemle konusmaya calisti baglanti kurmak istedi o istemedi. Ben kac gundur uzuluyorum ablamin nisani var ben yokum orda ben uzuluyorum o asla kardesim nerde demiyor.. Zaten kendim gitmek istemedim ama baska sartlar altinda olsaydi keske diyorum insan ablasinin nisanina gitmeyince kotu hissediyor
Annemde oyle diyor ayni bu laflari soyluyor gozu evladini gormuyor annesini mi gorecek diyor sen neden kusuyorsun falan diyor.. Bosvermek istiyorum ama arkadas cevresi diger ablamlara falan hep beni kotuluyor dokunuyor artik bana benim ne hatam var diyorum.. Birde annemin israrlari aglamasi barisin demesi falan beni uzuyor.. Annem teyzemle konusmuyor bizim gibi olmayin diyor anneme cok bagliyim ve kac yildir bu olay icin uzuluyor daha fazla uzmekte istemiyorum ama hep alttan alan taraf ve ezilen taraf olmaktanda biktim.Ah Be canm üzülme nolursun bu dedigime ama kendi evladına analık yapmayan kadından ne es olur ne kardes olur hıc bişi olmaz
Seni anlıyorum vijdanlisin belli ama bırak allah aşkına ablanda olsa bırak bukadar bencillik falan olmaz yani. Babasina benziyomus aklı nerdeymis çocuk olurken hey allahim
Bu insandan zarar gelir fayda gelmez canm boşver nolur
evet haklisiniz ablam etti.. ama ablamin aklinda yokken o ablamin aklina girdi.. tanisma sitesinde falan tanismamislar ablamin facebook hesabina yazmis ki orda evli oldugu ve cocugu oldugu gun gibi ortada. Ablam evli oldugunu soyluyor falan o ablamin pesini birakmiyor.. asla tum sucu ona yuklemiyorum ama duzgun biri olsaydi evli bir kadina yazmazdi diyorum icim almiyor adamibence karsi taraftan nefret etmeyin. O yikmamis yuvayi ablaniz maalesef kendisi yikmis :-(
Dügüne herhangi biri gibi gidin ... :/ Böylece ortayi bulmus olursunuz sanirim
aynı fikirdeyim ama o bunu anlamıyorsa sonuçta arada bir kan bağı var kolay değil silip atmak. görmeyin duymayın bilmeyin en iyisi. ama elinizide çekmeyin terk etmneyin.annemde oyle diyor sirf bu yuzden kabul ettim yoksa sonra cok perisan olacak diyor. Sende baris falan diyor. icim icimi yesede annemin uzulmesini istemedigim icin barismayi dusunuyorum ama biktim alttan almaktan. Benim arkadaslarimi bana karsi doldurmasini falan anlamiyorum. Bizde asik olduk insanda hic mi mantik kalmaz bizi ona kotuledigin icin sonra oda seni kotuleyecek neden anlamiyorsun.. Yarin sana sen kocani aldattin benide aldatirsin derse ne diyeceksin dedim hic orali degil
evet haklisiniz ablam etti.. ama ablamin aklinda yokken o ablamin aklina girdi.. tanisma sitesinde falan tanismamislar ablamin facebook hesabina yazmis ki orda evli oldugu ve cocugu oldugu gun gibi ortada. Ablam evli oldugunu soyluyor falan o ablamin pesini birakmiyor.. asla tum sucu ona yuklemiyorum ama duzgun biri olsaydi evli bir kadina yazmazdi diyorum icim almiyor adami
Canm anlıyorum anneni üzmek istememeni ama burda bencillik dışında hasta ruhlu bi insan var üzülerek söylüyorum seni kırmak istemem kusura bakma ltfn ama ahlak diyosun elinde kalıyor vicdan diyosun ole annelik öle düşüncesizlik ole hic bi arti yokki kardesim allah Hidayet versin ablana doğru yola ulaştırsin canm ama. Madem annem diyosun git madem düğününe ama koru mesafeni bence ablanada annen için burda olduğunu söyle ki anlasin.Annemde oyle diyor ayni bu laflari soyluyor gozu evladini gormuyor annesini mi gorecek diyor sen neden kusuyorsun falan diyor.. Bosvermek istiyorum ama arkadas cevresi diger ablamlara falan hep beni kotuluyor dokunuyor artik bana benim ne hatam var diyorum.. Birde annemin israrlari aglamasi barisin demesi falan beni uzuyor.. Annem teyzemle konusmuyor bizim gibi olmayin diyor anneme cok bagliyim ve kac yildir bu olay icin uzuluyor daha fazla uzmekte istemiyorum ama hep alttan alan taraf ve ezilen taraf olmaktanda biktim.
Eski enistemle ayrilma sebepleri sevmiyorum artik falan diyordu. Cok kilibik ne dersem tamam diyor ben maco birini istiyorum beni kiskansin sahiplensin istiyorum diyordu.. Ayrilca enistemle 6 ay falan ayni yatakta yatmamislar (sevgilisiyle gorustugu icin) enistemde asla ustune gitmedi ilimli davrandi bu yuzden pisirikmis enistem ablama gorenasıl bir beyne sahip inan anlayamadım ablanızı. eski eniştenizle hiç görüşmüyormusunuz neden ayrılmışlar acaba, çocuğuna tek başına bakmaya çalışan bir babanın çok da yanlış yapacağını düşünmüyorum. Bence haklı tepkinizi koymalısınız. ablanız evlense bile uzun soluklu olacağını düşünmüyorum çünkü ortada psikolojik sorunlar var. çok sevdiğini düşündüğü adamla bile yapamayacaktır ablanız.
yeğeninizi de ihmal etmeyin bence ona da çok yazık olmuş