yeni enistem

Yargılamak istemiyorum Rabbim karşımıza neler çıkarır bilemeyiz.
Ablanızdan alakamız yokken inanılmaz mide bulandırdı, sizi hiç düşünemiyorum.
Doğurmakla anne olunmuyor lafı ne kadar da doğru bir laf.
Elinden geldiğince eniştenizi yumuşatsanız da yeğeninizle daha çok görüşseniz.
İleride annesinden ne kadar nefretle bahsedecek,Allahım çok acı...
ya herseyi gectim ilerde bir gun bu yeni nisanlisindan cocugu olunca ona iyi davraninca icinde hic mi aci cekmeyecek diger cocugu icin.. O cocuk elbet buyuyecek ne diyecek cocuga.. bunlari bende dusunuyorum ama elimden ne yazik ki bisey gelmiyor.. Elimden geldigince ben teyzeligimi yapmaya calisiyorum ona ragmen vicdan azabi cekiyorum gerisini ablam dusunsun

Siz burada eşinizi tepeleyip o kişiliksiz ablanızın düğününe giderseniz eğer yarın zor kararlarınızın arkasında durması için eşinizden nasıl yardım istemeye yüzünüz olacak?! Bence böyle bir abla için eşinize sırt dönmeyin ve asla o düğüne gitmeyin.Ben bu evliliğin uzun ömürlü olacagını düşünmüyorum asıl o ablanız paşa paşa gelip sizden af dileyecek ama eğer siz eşinize rağmen o düğüne giderseniz eşinizin size olan güvenini yıkmış olmanızda size kar kalacak:KK12:
Benim dugune gitmek gibi bir dusuncem yok diger kardesleriminde yok zaten. Esime bu konuda sonuna kadar hak veriyorum ve cok sukur ablami bizim evin icinde sorun olarak cikarmiyor yuzume falan asla vurmuyor. Sadece barisip barismayayim mi diye suphedeyim. Ama sanirim onuda yapmayacagim

ablanın kendi ve şuan birlikte olduğu kişi dışında gözü kimseyi görmüyor zaten hı kardeştir candır naparsa yapsın vazgeçilmez elbet ama bu kadar bencil bir insan için kendi değerlerinden vazgeçmezsende kimse seni yargılayamaz.

ne desem bilemiyorum. en azından yiğeninize siz annelik yapmaya çalışsanız? ben bu hikayeyi okuduğumda ablanızla ilgili hiçbi bilgiyi umutsamadım, ne hali varsa görsün dedim.

çok ciddi psikolojik problemleri var anlaşılan, en iyisi bu evlilik işlerinden önce sağlık raporu ayağına bir psikiyatrla falan görüştürün.
burada olan o annesiz yavrucağa olmuş

Ablanın kararlarına saygılı ol . Kocsman kız siz yönetemezsinz onu. Ayrıca bi ewde neler yaşandığını en iyi karı koca bilir. Bnce daha büyk sorunları vardr. Sze yansıtmadan bitrmiş ewliliğini. Çocuklar konusunda hak verdm sze. Gerisi kimseyi ilgilendrmez

İnşallah ilerde evladım evladım diye delirir de evladı bu defa onu rededer. Hatta eski eniştenin kıymetini katkat anlar..Ayy sinir oldum ablana, sorumsuzsan neden o yavruyu dünyaya getirdin, annesiz büyümek ne zor Yarabbim bu duygudan yoksunlara aevlat verme...

Ablanın kararlarına saygılı ol . Kocsman kız siz yönetemezsinz onu. Ayrıca bi ewde neler yaşandığını en iyi karı koca bilir. Bnce daha büyk sorunları vardr. Sze yansıtmadan bitrmiş ewliliğini. Çocuklar konusunda hak verdm sze. Gerisi kimseyi ilgilendrmez
Ben bu kararlara saygili falan olamiyorum. Elbette evin icinde ne oldugunu kimse bilemez ama bu sevgili olayi olmadan once herseyimizi birbirimizi anlatirdik ve kendiside esinin iyi bir insan oldugunu soylerdi hep.

Ablanız gerçekten de çok kötü birisiymiş . ,İnsan evladını nasıl bırakır ona bakmaz onu görmek istemez kocaısnı nasıl aldatır ... Şaşırdım cidden . Barışmayın bence düğününe de gitmeyin ..

ablanızı allah ıslah etsin ben baska bisey demiyorum kendi cocuguna hayrı yok...

Defolsun gitsin hayatınızdan...yemişim öyle ablayı. Anne olarak evladına merhamet göstermeyen biri sizi kardeş sıfatıyla ne kadar önemsiyordur? Onun tek derdi yeni çevresine kusursuz ailem varı oynamak.

Yazık yeğene sahip çıkın ya. Bir şekilde eski enişteye ulaşın. Ya ben yiğenlerimi 1 hafta görmesem gözümde tutuyor. Çocuğun hayatında ne bir ana ne başka bir kadın merhameti var diyorsunuz. Umarım babası tez zamanda evlenir ve gerçekten onu sahiplenenen bir annesi olur yavrunun...nasıl üzüldüm :KK43:

Ablaniz allahinizdan bulur merak etmeyin.o cocuga yasattiklari..burda sizin tek sucunuz gidip o yegeninize teyzelik yapin lutfen.yazik gunah yahu.nasil duruyosunuz...
Yegenlerimi bi gun gormesem deliriyorum..

X