- 13 Eylül 2015
- 21.887
- 68.756
- 598
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Hımm,ben de yemek konusunda kendime güvenirim.Arkadaslar kızlar hanımlar. Ben yemek konusunda gayet iyiyim. Bunu söylemwyince herkes kötü yemwk yaptıgımı zannetmiş. Konu iyi yaptıgınızı düşündüğünüz bir konuda eşinizin kötü oldugunuzu düşünmesi olarak değiştireyim bari. Bence benim yemwklerim gaywt iyi. Evlwnmeden önce yemekleri genelde ben yapardım. Annem babam lardeşlerim herkes de bayıla bayıla yerdi
Sen iyi bir es olarak kocana yemeyi kendin yap diyecegin yerde yemegi daha iyi onun hoslanacagi gibi yapmayi bi deneseydin keske. Madem bunu dile getiriyo demekki gercekten begenmiyo lezetli yemek yapan okadar site var tarifleri al yap kocana begendir erkekler yemege takintilidir he bu yaptigin guzel mi oldu . Kocan yemegi begenmedi diye ona yemek yapmaman sadece kendine yapman guzel bisey mi hos mu ? Kocani kirmaktan baska ne ise yaradi o zaman bence yanlis yapiyosun kocanin begenmedigi seyleri duzeltmek yerine inat yapiyosun en azindan bi caba goster yemegi guzel yapmaya calistigini bi gorsun daha cok kalbine girersin.Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Şimdi kökü mü filizi mi o önemli:)zikkim ye derim :)))
koku tabiiki filizi kesmez beni :)))Şimdi kökü mü filizi mi o önemli:)
vallahi kadinlarimizi bitiren bu neden ben iyi eş olucam da karşımdaki sınırsız elestiricek tamam olmamis denir yagi salcasi az cok denir ama sınırı vardır bende 7 senelik evliyim vallahi ilk evlendigimde pirasayi yaktigimda susuz biraktigimda oldu corbayi kaskati yaptığımda ama yeri geldi içli köfte dolmami da yaparim hepsi zamanla oluyor eleştirmek tamam da bir dozu adab-ı olmali eee ben emek verip yapicam ugrasicam adam gelicek surekli vay efendim olmamis zikkimin kökünü yesin kalbine falan girmeye ugrasamam o uğraşsınSen iyi bir es olarak kocana yemeyi kendin yap diyecegin yerde yemegi daha iyi onun hoslanacagi gibi yapmayi bi deneseydin keske. Madem bunu dile getiriyo demekki gercekten begenmiyo lezetli yemek yapan okadar site var tarifleri al yap kocana begendir erkekler yemege takintilidir he bu yaptigin guzel mi oldu . Kocan yemegi begenmedi diye ona yemek yapmaman sadece kendine yapman guzel bisey mi hos mu ? Kocani kirmaktan baska ne ise yaradi o zaman bence yanlis yapiyosun kocanin begenmedigi seyleri duzeltmek yerine inat yapiyosun en azindan bi caba goster yemegi guzel yapmaya calistigini bi gorsun daha cok kalbine girersin.
Sen iyi bir es olarak kocana yemeyi kendin yap diyecegin yerde yemegi daha iyi onun hoslanacagi gibi yapmayi bi deneseydin keske. Madem bunu dile getiriyo demekki gercekten begenmiyo lezetli yemek yapan okadar site var tarifleri al yap kocana begendir erkekler yemege takintilidir he bu yaptigin guzel mi oldu . Kocan yemegi begenmedi diye ona yemek yapmaman sadece kendine yapman guzel bisey mi hos mu ? Kocani kirmaktan baska ne ise yaradi o zaman bence yanlis yapiyosun kocanin begenmedigi seyleri duzeltmek yerine inat yapiyosun en azindan bi caba goster yemegi guzel yapmaya calistigini bi gorsun daha cok kalbine girersin.
Ama kotu bisey dememis ki anlattigina gore imali saka yapmis . Adam begenmiyo iste yemegi ne yapsin zorlami yesin tabiki kirici olmak gerekmez asla iyi bi dille soylse bile biz kadinlar hemen kiriliriz . Yapimiz oyle . Ama hem adam yemek konusunda hasastir ben hem kendimi biliyorum benimde onume kotu yemek geldiginde yiyemiyorumvallahi kadinlarimizi bitiren bu neden ben iyi eş olucam da karşımdaki sınırsız elestiricek tamam olmamis denir yagi salcasi az cok denir ama sınırı vardır bende 7 senelik evliyim vallahi ilk evlendigimde pirasayi yaktigimda susuz biraktigimda oldu corbayi kaskati yaptığımda ama yeri geldi içli köfte dolmami da yaparim hepsi zamanla oluyor eleştirmek tamam da bir dozu adab-ı olmali eee ben emek verip yapicam ugrasicam adam gelicek surekli vay efendim olmamis zikkimin kökünü yesin kalbine falan girmeye ugrasamam o uğraşsın
Sen evlimisin?Valla kocalar bizlerin onları düşündüğü kadar bizi düşünmüyor yani. Çocuk gibi ağzından kerpetenle laf mı alalım, "Oyy paşam neyini beğenmedi benim yemeğimin, tuzu fazla mı geldi hazretleri" falan diye. Tek taraflı çabayla olacak şey mi, o çabayı hak ediyor mu karşı taraf ona bakmak lazım bir de. Burun kıvırmak yerine misal "Ya hayatım (atıyorum) yemekte tuzu biraz fazla kaçırıyorsun ben yiyemiyorum" dese eşi de dikkat eder eminim, ya da ona az tuzlu yapar kendine tuzu sonra katar gibi. "Ben olsam sana yemek yaptırmam" falan demek terbiyesizlik, öyle denirse kimsenin içinden yemek yapmak gelmez. Damak tatları uymuyorsa bunu söylemenin binbir türlü yolu var. Ha ben de söyledim başta, dedim iki seçenek var ya damak tatlarınız uymuyordur ya da gerçekten iyi yemek yapamıyorsunuzdur ama iyi yemek yapamıyorsanız iyi yemek yapmayı kendiniz için öğrenin eşiniz için değil dedim. Doğrusu da o. Kimsenin emir eri olmak için evlenmiyoruz çok şükür. Şımarıklık yapan çok biliyorsa kendisi yapar, kendisi yer.
yok diger mesajlarini okuyun konu sahibinin bir tek yemek degil kiyafet sac makyaj sürekli elestiriyormus ben o yüzden col kızdım adama derler önce bi aynaya bak tabi ki elestiri yapılır hani bu yemek olmamis salcasi fazla az katar misin gibi ki benim esimde bazen söylüyor yağı fazla olmus yada tuzlu diye ama herseyini elestirirsen bir insanin bu ladar kirilgan olmasi cok gelmedi banaAma kotu bisey dememis ki anlattigina gore imali saka yapmis . Adam begenmiyo iste yemegi ne yapsin zorlami yesin tabiki kirici olmak gerekmez asla iyi bi dille soylse bile biz kadinlar hemen kiriliriz . Yapimiz oyle . Ama hem adam yemek konusunda hasastir ben hem kendimi biliyorum benimde onume kotu yemek geldiginde yiyemiyorumhem hayat kotu yemek yemekle gcmezki :)
Sen evlimisin?
Hmm ben sadece yemek konusunu okudum ona yorum yaptim bende kotu yemeklero yiyemiyorum ne yalan soyliyeyim . Peki kiyaferi saci neden begenmiyomus ki . O zaman o adamda sorun Varmis .yok diger mesajlarini okuyun konu sahibinin bir tek yemek degil kiyafet sac makyaj sürekli elestiriyormus ben o yüzden col kızdım adama derler önce bi aynaya bak tabi ki elestiri yapılır hani bu yemek olmamis salcasi fazla az katar misin gibi ki benim esimde bazen söylüyor yağı fazla olmus yada tuzlu diye ama herseyini elestirirsen bir insanin bu ladar kirilgan olmasi cok gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?