• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeklerimi beğenmeyen eş kişisi

Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Bu dert mi şimdi

Bu tarz eleştirileri kaldıramıyorum evet. Ben kimsenin yemeğine kötü demem çünkü. İyi ki sizle yasamıyoruz
Demezsin de ne kadar yiyebilirsin kötü yemeği. O değilde eşinizin damak tadında bir sorun olmasın. Bir hikaye var. Adamın biri evlenmiş karısının yemeklerini beğenmiyormuş. Kadın da çeşit çeşit yemekler yapıyormuş. Hepsine olmadı diyormuş. Bir gün kadın yemeği ocakta unutmuş biraz yanmış. Eyvah adam kızacak gene demiş. Adam yemeği yemiş hah şimdi güzel olmuş demiş :))))))

Biz evliyiz. Tabiki o tarz konusabiliyor açık olmak her zaman iyidir bir ilişkide.

Evli olunca bu tarz konuşmalar normalleşmiyor. Saygısızlığı normal olarak görüyorsanız ilişkinizde bir problem var demektir. Sizin yazdığınız kelimeler argo ve küfür, ilişkide açık olmak değil yani ...

Internet varken kotu yemek yapmak pek de mumkun degil artik.

Ama istemeye istemeye yapanin da yemegi kotu olabiliyor gercekten.

Neyse uzatilacak birsey yok bence
Siz yemeginizi yapmaya devam edin
Begenmeyen de yemez

Aç karnını doyuruyorsanız şükretsin daha ne istiyormuş :) yapa yapa elin alıştıkça güzelleşir herkes herşeyi 4 4 lük mu yapıyor sanki :) ben evlenmeden önce nadir yemek yapardım daha çok hamurişi yapmayı severdim evlenirken de tedirgindim nasıl olacak diye bildiğimi yapıyorum bilmediğimi internetten bakıp yapıyorum eşim bayilyo herşeye ki oda incik cincik inceler baya bazen der bu biraz daha yağlı olsaymış iyi olurmuş bende derim bidahakine öyle yapayim bu az pişmiş der azcikda karninda pissin derim dalgaya vururum yani amaan napim benim adım hıdır elimden gelen budır:)) kafaya takma
İlk evlendiğimde bi şehriye çorbası yapmıştım inan 4 gün yiyilirdi.
O kadar uzaktım yani mutfağa:olamaz:

Eeeeeeeee ne guzel bahane edinip yemek yapmayi birakin bence.
Ben olsam hic alinmazdim, yemegi iyi olan yapsin derdim o zaman yapmazdim.
Kadin milleti amma merakli kendini begendirmeye arkadas.....ben olsam hic alinmazdim bile. Zaten gonulsuz yapiyorum genelde :)

Back