- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 36
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Bugün başka bir konuya daha yazmışlardı bunu. KK dışında hiç bir yerde duymadığım sinir bir ifade.Ya şu kocalariniza eş kişisi demeseniz, bir tek bana mı itici geliyor bu?
hamileydin sanirim oyle hatirliyorum aman .tum erkekler oyle hazira laf edrler eger hamileysen. insanin elinin lezzeti gidiyor ben yemeklerden cok tikdiniyorm bu .yuzden. goz karari koyuyorm bazen cok lezzetli oluyor bazen. idare ediyor burda geciciMerhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Hamile değilim. Küçük bebişim varhamileydin sanirim oyle hatirliyorum aman .tum erkekler oyle hazira laf edrler eger hamileysen. insanin elinin lezzeti gidiyor ben yemeklerden cok tikdiniyorm bu .yuzden. goz karari koyuyorm bazen cok lezzetli oluyor bazen. idare ediyor burda gecici
ben yanlis hatirliyorm canim kuzum boswer diyorm ki erkekler hazira laf edrler. cok tutarlisin bole devamHamile değilim. Küçük bebişim var
Sana çok tesekkür ederim ya bir tek sen anladın beni. Her zamanki gibi yine hakkaniyetli yorum yaptın.
Tesekkürler
Begenmeyen kendi yapsin yemegini sen yap ye guzelce :)
Hehehe öyle değil işte :) pişirme süreniz içine koyduğunuz salça miktarı (ki salçalı yerine domatesli bir spagetti göze daha çok hitap eder) bunlar çok önemliSalçalı baharatlı makarna işte nesini anlatayım.
Ya şu yemek meselesini niye gurur yapiyorsunuz bu kadar anlamiyorum. Benim bazen kendi yaptigim yemegi yiyemedigim oldu özellikle yeni denemelerde
Lezzetli olan bikac yemegim vardir ötekiler anca yenecek seviyede olurzaten cok sık yapmam.
Esime derim yemek nasil olmuş. "Yeniyor" der yeter.Ama ne yaparsam yapayim eline saglik der yinede. Bu kadar uzatip gerginlik yaratacak ne var?
Minicik bir elestiriyi bile kaldiramayan insanla harbiden yaşanmaz.
Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Kesin yengec burcusundur
İlk evlendiğimde yemek yapmayı pek bilmezdim aslında bilmemezlik değil de elimi işe vurmamıştım. Başta tabi napıcam diye şaşırdım. Bi yandan annemi ararım bi yandan internete bakarım. Yavaş yavaş öğrendim. Bazen kötü sonuçlar da aldım ama eşim ses çıkarmadı yedi, bazen kendi yaptığımı beğenmedim. Şimdi yemeklerimi beğeniyor. Ama şu var eğer bölgesel bir fark varsa yemek olayı sorun olabiliyor. Ben en çok bu konuda zahmet çektim ama zamanla orta yolu buldum. Alınganlık göstermeyin bence her yemek tutmayabiliyor bazen. Bu bir sorun olmasın.Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?