- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 32
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Cok evli degilmissiniz gibi bi hava var da sizde :) insanlari gaza getirip yanlis yonlendirmeyin .Ne fark eder ki?
Cok evli degilmissiniz gibi bi hava var da sizde :) insanlari gaza getirip yanlis yonlendirmeyin .
Ben de gazla çalışıyordum zatenYapma yav.
Ben de gazla çalışıyordum zaten
Senin gozunde kimin kimsen ustun oldugu benimde umrumda degil zaten . Yazdiklarindan nekadar terbiyeli biri oldugun cok belli . Sabri olmayan bi insana insan demem ben zaten evlilik tek tarafli olan bisey asla degil . Ama senin kadin olarak kocana karsi gorevin var . Bunu ben demiyorum . Seni beni hepimizi yaratan Allah diyor . Kocanin senin uzerindeki haklarini bi oku istersen . Okusanda senin icin bisey ifade edecegini sanmiyorum . Evlilikte oyle senin yazdigin kadar basit bisey degil evlilik oyle gel evlenim olmadi yemek begenmemis diye gel ayrilalm diyecek kadar basit bisey degil . Hayati okadar bos yasiyo ki bazilari. Cok biliyosan kendin yap ye demek nedir ya bi bayana yakisacak kelimeler mi bunlar evlilik oyun mu ? Kocaya saygi okadar mi . Yazk yaKimseye kendinizi beğendirmek zorunda falan değilsiniz, bunun evli olmakla bekar olmakla alakası yok. Ben babama yemek yapsam da sürekli eleştirilmekten hazeztmem, kocama yapsam da. Abla çok merak etmiş evli olup olmadığımı, nişanlıyım. Nişanlıma da yemek yapıyorum, çalıştığı yer evime yakın olduğu için akşam yemeklerini çoğunlukla bende yiyor. Burun kıvırsa "Çok biliyorsan kendin yap ye" derim, evliyken de aynısını derim. Oturup da eş hazretlerine yemek beğendirmeye ne vaktim var ne de sabrım. Sıkıntı neyse kendisi söylesin, şımarıklıktan burun kıvırıyorsa da ne buluyorsa onu yesin. Evlilik tek taraflı fedakarlıktan ibaret değildir, karşılıklı fedakarlık gerektirir. Benim gözümde kimsenin kimseden üstünlüğü de yoktur.
Senin gozunde kimin kimsen ustun oldugu benimde umrumda degil zaten . Yazdiklarindan nekadar terbiyeli biri oldugun cok belli . Sabri olmayan bi insana insan demem ben zaten evlilik tek tarafli olan bisey asla degil . Ama senin kadin olarak kocana karsi gorevin var . Bunu ben demiyorum . Seni beni hepimizi yaratan Allah diyor . Kocanin senin uzerindeki haklarini bi oku istersen . Okusanda senin icin bisey ifade edecegini sanmiyorum . Evlilikte oyle senin yazdigin kadar basit bisey degil evlilik oyle gel evlenim olmadi yemek begenmemis diye gel ayrilalm diyecek kadar basit bisey degil . Hayati okadar bos yasiyo ki bazilari. Cok biliyosan kendin yap ye demek nedir ya bi bayana yakisacak kelimeler mi bunlar evlilik oyun mu ? Kocaya saygi okadar mi . Yazk ya
Saygili kisilerle yazismak istiyosaniz once siz saygili olmalisiniz. Sizin terbiyesizliginiz beni rahatsiz ettii . Sikayet etmeniz zerre umurumda degil.. bu forumda bir tek muslumanlar olmamasi beni baglamaz ben kendim muslumanim ve kendi goruslerini yazmakta sonuna kadar hakkim var . Nitekim benim yazima siz cevap verdiniz ben sizinle konusmadim bile siz kendiniz benim yazima cevap versiniz madem cevap yazdnz benim cevabima da katlanacaksin yok oyle kendi gorusunu yazip baskasinin cevabina dayanamamak madem bir yazi yaziyosun cevabinida alacaksn bu kadar basit benim. Zaten nisanlisina bukadar saygisiz olan bi inanla muhattab olmam. BbTerbiyemi sorgulayacak kişi siz değilsiniz burada. Dini konulara da getirmeyin mevzuyu, bu forumda bir tek Müslümanlar yok. Sizinle polemiğe girmeye de niyetim yok, siz nasıl istiyorsanız öyle yaşarsınız isterseniz kocanıza köle olun bana ne. Ama gelip de sen terbiyesizsin de yok boş yaşıyorsun hayatı falan diyemezsiniz, bir daha da bana yazmanızı falan istemiyorum zira ben saygılı kişilerle yazışmak istiyorum hakaret edenlerle değil. Yöneticiye de mesajınızı bildirdim, dini içerikli ve hakaret içerikli mesajlar yasak.
O yarım saatte de yemek yiyip tok karnına gelip uyumuştur. Üzülmeyin yani:)Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
İlk kez değilmişki daha öncede defalarca begenmedigini dile getirmiş zaten
Hayir bi de adami hakli gormussunuz, hakli goren de kadin yani
Sanki guzel yemek yapmak zorundaymisiz gibi hatta ve hatta yemek yapmak zorundaymişiz gibi adam bi de onune geleni begenmiyor siz de ama ogren ama guzel yemek yapmayan insan cekilmez bla bla diye tavsiye veriyorsunuz. Kadin bile kabullenmişse bu işi dicek bi sey yok
Keske erkek olarak dogsaymisim
Yaptıgınız anlamsız.begendıgı yemegi hergun nasıl yesin.siz yer miydiniz.geliştirin kendinizi.ne var bunda uzulecek. yemek onemlı bı seyçherkes lezzetlı bı seyler yemek ister.daha ozenlı yapın lezzetlı olurMerhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?