Yemeklerimi beğenmeyen eş kişisi

Bu dert mi şimdi

Bu tarz eleştirileri kaldıramıyorum evet. Ben kimsenin yemeğine kötü demem çünkü. İyi ki sizle yasamıyoruz
Demezsin de ne kadar yiyebilirsin kötü yemeği. O değilde eşinizin damak tadında bir sorun olmasın. Bir hikaye var. Adamın biri evlenmiş karısının yemeklerini beğenmiyormuş. Kadın da çeşit çeşit yemekler yapıyormuş. Hepsine olmadı diyormuş. Bir gün kadın yemeği ocakta unutmuş biraz yanmış. Eyvah adam kızacak gene demiş. Adam yemeği yemiş hah şimdi güzel olmuş demiş :))))))

Biz evliyiz. Tabiki o tarz konusabiliyor açık olmak her zaman iyidir bir ilişkide.

Evli olunca bu tarz konuşmalar normalleşmiyor. Saygısızlığı normal olarak görüyorsanız ilişkinizde bir problem var demektir. Sizin yazdığınız kelimeler argo ve küfür, ilişkide açık olmak değil yani ...

Internet varken kotu yemek yapmak pek de mumkun degil artik.

Ama istemeye istemeye yapanin da yemegi kotu olabiliyor gercekten.

Neyse uzatilacak birsey yok bence
Siz yemeginizi yapmaya devam edin
Begenmeyen de yemez

İlk evlendiğimde bi şehriye çorbası yapmıştım inan 4 gün yiyilirdi.
O kadar uzaktım yani mutfağa

Eeeeeeeee ne guzel bahane edinip yemek yapmayi birakin bence.
Ben olsam hic alinmazdim, yemegi iyi olan yapsin derdim o zaman yapmazdim.
Kadin milleti amma merakli kendini begendirmeye arkadas.....ben olsam hic alinmazdim bile. Zaten gonulsuz yapiyorum genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…