- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
kendi yemeğini kendisi yapsın . ya da sonsuza kadar sussun.Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Zıkkım yesin töbe töbe
Aç karnını doyuruyorsanız şükretsin daha ne istiyormuş :) yapa yapa elin alıştıkça güzelleşir herkes herşeyi 4 4 lük mu yapıyor sanki :) ben evlenmeden önce nadir yemek yapardım daha çok hamurişi yapmayı severdim evlenirken de tedirgindim nasıl olacak diye bildiğimi yapıyorum bilmediğimi internetten bakıp yapıyorum eşim bayilyo herşeye ki oda incik cincik inceler baya bazen der bu biraz daha yağlı olsaymış iyi olurmuş bende derim bidahakine öyle yapayim bu az pişmiş der azcikda karninda pissin derim dalgaya vururum yani amaan napim benim adım hıdır elimden gelen budır:)) kafaya takmaMerhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Sen de güzel yap her yerde videolar var araştır öğren bence,demek ki kocan gerçekten beğenmiyor olamaz mı?O öyle dedi diye daha güzel yapmak için çaba harcayacağına tek kendine yemek yapmışsın.Böyle olmaz kiMerhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Günaydın. Daha açık yazayım da anlasılsın.
Kocam beni eleştirmeyi çok sever. Yemek giyim saç baş.evlenmeden ev eşyaları yuzunden çok tartıstık. Senin beğendiğin mi olacak benimki mi. Benim istediklerime çok berbat gibi seyler söyleyince uyuz oluyordum. Daha sonra evlendik seni ben giydircem dedi. Ben hayır benim bir tarzım var desim direndim olmadı.. Onun istediği seyleri aldım beğenmeden aldığım için çoğunu kendime yakıştırıp giyemedim. Kendi zevkime göre giyinmesiğim için mutsuz oldum.posta koydum. Karışmıcan diye. Evdeki halılardan mutfak örtüsünden saçımın rengine herşeye karısır. Onun istediği gibi olsun ister. Bana söz geçiremiyor ya çıldırıyor bazen kavga ediyoruz. Yemek konusunda yemekten anladıgı falan yok. Salçalıyla domatesli yemeği ayıramaz kendisi. Evde nasış yediyse aynısını istiyor sadece. Kafasında şu yemek şöyle olur diye kalıba oturtmuş dısına çıkamıyoruz. Enginar yapmıstım bir gün bu enginarı neden bağlamadın diyo. Evde bağlayarak pişiriyorlarmış.bir gün hünkar beğendi denesim bir fün alinazik denedim. Beğenmedi. Bence çok güzel olmustu. Farköı tatlara açık değil. 2 3 kez wti kavurma yaptım kavurmadan baska bişe bilmiyon mı dedi. Şimdi soruyorum ne yapim. Hep yahni yap diyo. Niye evde yahni yiyomuş çünkü hep. Benim de midem hassas salçayı az koyup iyice kokusu çıkana kadar kavururum ve mutlaka yazın taze kısın konserve domates koyarım yemwklere hafif olsun diye. Sebze sevmez. Çorba sevmez. Güveç yaparım lokum gibi salçalı bu der. Sabah akşam pilav ver yesin. Bir de şaka olayı var. Sürekli bana saka yapar. Aslında çok eğlenceli ve komik biridir beni çok eğlendirir ama bazen yaptıgı sakaları kaldıramıyorum 100 kere tartıştık tamam sana saka yapmıcam bir daha diyip her seferinde yine saka yapar. Ben ne yapayım bu adama.
annesinin yaptığı yemeklere alışmıştır..yani bu demek.degilki iyi yemek yapmıyorsunuz..nefis yemek tariflerini deneyin..ben ordan bakıyorum ..Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
İki seneyi geçti 4 yıldırda ilişkimiz var. Başta çok direndim. Ben birayim dedim. Kendimi ezdirmedim. Çok huzursuzluk yasadık. Ona uyayım dedim. Bu sefer ben mutsuz oldum. Yine kendim olmaya başladım. Ama huzursuzuz işte.eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyor. kendi isteklerinize göre yaşamanızı bekliyor tabi ki kabul etmeyin. siz bir bireysiniz. kendi düşünceleriniz var. eşinizin sizi sindirmesine izin vermeyin. böyle böyle alışmasını bekleyin.yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama bunları eşinize kabul ettirin. alın karşınıza anlatın. ama ciddi durun ve kararlı. eğer ki devam ederse bu tavrı siz de ona aynılarını yapın. ve yemeği birlikte yapın. beğenmiyorsan o zaman birlikte yapalım deyin siz onun hizmetçisi, kölesi değilsiniz.
Günaydın. Daha açık yazayım da anlasılsın.
Kocam beni eleştirmeyi çok sever. Yemek giyim saç baş.evlenmeden ev eşyaları yuzunden çok tartıstık. Senin beğendiğin mi olacak benimki mi. Benim istediklerime çok berbat gibi seyler söyleyince uyuz oluyordum. Daha sonra evlendik seni ben giydircem dedi. Ben hayır benim bir tarzım var desim direndim olmadı.. Onun istediği seyleri aldım beğenmeden aldığım için çoğunu kendime yakıştırıp giyemedim. Kendi zevkime göre giyinmesiğim için mutsuz oldum.posta koydum. Karışmıcan diye. Evdeki halılardan mutfak örtüsünden saçımın rengine herşeye karısır. Onun istediği gibi olsun ister. Bana söz geçiremiyor ya çıldırıyor bazen kavga ediyoruz. Yemek konusunda yemekten anladıgı falan yok. Salçalıyla domatesli yemeği ayıramaz kendisi. Evde nasış yediyse aynısını istiyor sadece. Kafasında şu yemek şöyle olur diye kalıba oturtmuş dısına çıkamıyoruz. Enginar yapmıstım bir gün bu enginarı neden bağlamadın diyo. Evde bağlayarak pişiriyorlarmış.bir gün hünkar beğendi denesim bir fün alinazik denedim. Beğenmedi. Bence çok güzel olmustu. Farköı tatlara açık değil. 2 3 kez wti kavurma yaptım kavurmadan baska bişe bilmiyon mı dedi. Şimdi soruyorum ne yapim. Hep yahni yap diyo. Niye evde yahni yiyomuş çünkü hep. Benim de midem hassas salçayı az koyup iyice kokusu çıkana kadar kavururum ve mutlaka yazın taze kısın konserve domates koyarım yemwklere hafif olsun diye. Sebze sevmez. Çorba sevmez. Güveç yaparım lokum gibi salçalı bu der. Sabah akşam pilav ver yesin. Bir de şaka olayı var. Sürekli bana saka yapar. Aslında çok eğlenceli ve komik biridir beni çok eğlendirir ama bazen yaptıgı sakaları kaldıramıyorum 100 kere tartıştık tamam sana saka yapmıcam bir daha diyip her seferinde yine saka yapar. Ben ne yapayım bu adama.
o zaman sizde ona aynısını yapın. eleştirin. benim istediğim gibi giyinceksin deyin. bugün saçın ne öyle deyin. kıyafetini eleştirin işte. aynı şeyleri yapın bakalım nasıl oluyormuş.İki seneyi geçti 4 yıldırda ilişkimiz var. Başta çok direndim. Ben birayim dedim. Kendimi ezdirmedim. Çok huzursuzluk yasadık. Ona uyayım dedim. Bu sefer ben mutsuz oldum. Yine kendim olmaya başladım. Ama huzursuzuz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?