Yemeklerimi beğenmeyen eş kişisi

Gerçekten eşiniz sizinle pu.tluk var diye mi konuşuyor?
Eşinizin konuşma tarzı biraz itici gelmiyor mu size? Madem çok istiyorsa kendisi kılsın,mantığa bakar mısınız yahu. Ayrıca çok bencil,sizde kocanızın lafıyla hemen namaza başlamışsınız,keşke kendisi de başlasaydı dinde kadın-erkek namaz ayrımı mı var biz mi bilmiyoruz? Bu arada yemeğinizi nasıl yapıyorsunuz bilemem fakat internetten bakarak ya da kendiniz tarif uydurarak yemek yapabilirsiniz. Ben 11 yaşımda falandım yemek yapmaya başladığımda hatta ilk menüm et kavurması pilav ve mercimek çorbasıydı,güzeldi yani. Sonra tarif deneye deneye usta oldum,şuan 1 saatte 4 çeşit yemek yapabiliyorum,sizde böyle böyle kendinizi geliştirebilirsiniz.

Barışma konuşması güldürdü

Biz evliyiz. Tabiki o tarz konusabiliyor açık olmak her zaman iyidir bir ilişkide.

Ne kadar zamandır yemek yaptığınız önemli değil yemeği nasıl yaptığınız önemli, ben olsam eşim yemegimi beğenmese milyon tarif var her yemekle ilgili onları incelerdim ayriyeten eşimin damak zevkini ölçmeye öğrenmeye çalışırdım... ikimizin ortak damak zevkini oluşturmaya çalışırdım.. yemeklerini beğenmediği halde pişirme şeklini değiştirmeden ısrarla aynı şekilde yapmazdim

Biz evliyiz. Tabiki o tarz konusabiliyor açık olmak her zaman iyidir bir ilişkide.
Sinirli anında konuşur birşey söylemem fakat durup dururken gevrek gevrek "ben pu.tum,pi.im" diyorsa bu açıklık değil,saygısızlık ve seviyesizliktir. Eşiniz sizi ciddiye almıyor,dalga geçiyor. Ayrıca namazı da kendisi kılsın,kadının kılması makbulmüş müş,beyefendiye bakın

Hahahahahha öyle demeyin açık olmak şeffaf olmak önemli
Ya ne açıklığı bırakın Allah aşkına karşımda gevrek gevrek bu sözleri söyleyip gülen insan açık olsa ne olmasa ne konu sahibi memnunsa sorun yok fakat ben kabul edemem. :)

Bir sözü cümlenin bağlamında değerlendirmek gerekir. Bir cümleden tek kelimeyi cımbızlarsan o her yere çekilir. Ama anlamamışsınız madem tekrar anlatayım.Burnumu tıkarım yerim desi ya bu lafına ben kızınca napim seni kızdırmadan duramıyorum bu şakalarla seni kızdırmak hoşuma gidiyor pu.tluk var işte biliyon beni desi. Yaptıgı eylem için konuştu. Durup dururken ben p.ştum demedi.

Hayır yine de bana itici geldi,sizinle böyle konuşması gururunuzu kırmıyor mu? Her şakanın altında bir gerçek yatar,ben olsam "burnumu tıkar yerim" lafına alınırdım yani.

Boşuna anlatmayın üstünüze gelecek konu buldular ya bırakmazlar şimdi yandınız siz

Okuyunca bana komik gelmişti oysa ki. Yoksa ben de mi seviyesizim

Galiba seviyesiziz
Sorun seviyesizlik değil,birinin üzerine gelmek hiiiç değil.
Sadece bana garip geldi bu kadar,ondan önceki konuşması da garip geldi,şaka bile olsa kötü hisseder insan kendisini. Ben hissederim,sizi bilemem. Espri anlayışımız farklı demek ki. Kimsenin üzerine geldiğim yok yani,siz memnunsanız sorun yok.

Buraya da yazdım sakalarını kaldıramıyorum çok kırıcı şakalar yağabiliyor diye esim için. Başka 3 şakasının 3 üne de kırılırken şu anda moduma baglı 1 ine kırıloyorum. Beni sakacı bir kocayla evli olmayan pek anlayamaz. Zamanla alıştım bir nebze ama hala yemek mevzusunda oldugu gibi kırılıyorum. Şimdi bu barışma konuşmasıydı ya tatlı tatlı konusuyorduk ya komik geldi desiği. Sıkıcı zor bir günümde dese belki aynı sakaya kırılırdım.işte böyle yani.

konuya yorum yapıcakken güncellemede ki bol gülüşmeli puştlu, piçli ve alakasız namaz niyazı görünce

Git anan yapsın o zaman derdim ben
Şaka bi yana bence ortada çok takılacak birşey yok.
Espri yapmış işte. Boşver, sen yemeğini yapmaya devam et, onu da aç bırakma tabi:)

Sebze yemeklerini doğal zeytin yağı ile yapın. İçine sarımsak filan da ekleyin. Süper oluyor. Çorbaları doğal tavuk suyu. Et suyu ile yapın. Et yemeklerini bilemicem. Nefis yemek tariflerinden bakın. Değişik denemeler yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…