- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Sizin eşiniz yapıyorsa yapmayanın derdini anlayamazsınız :)2 Aylk hamileyim.
Riskli gebelik diye yağ sisesini bile esim kaldırtmıyor.
Evimi siliyor süpürüyor.
Ben zevkle yaparım yemek.
Kk feminizmine bağlamışsınız ama yanlış adres
Esim cok da güzel yemek yapar,ciğ börek bile yapar bana.
Ordan sallamayın hanımefendi
Kesinlikle birlikte yaşıyorsak birlikte yapalım. O yapıp ben yesemde olurBöyle bir dert edindirmek gerek. Mesela biz ikimiz de çalışıyoruz. Akşam ortaklaşa yaparız. Çok bir şey yapamasa da ufak tefek de olsa mutfakta yardım ettiriyorum. En kötü masayı kurması bile yardımcı oluyor. Erkekleri işten gelir gelmez koltuğa uzandırıp, TV karşısında yemek saatini beklemesini sağlıyorsanız o kadının suçudur. Hayat müşterek... Şartlar eşit olmalı. Yemek kadının sorumluluğudur algısı o kadar var ki bu ülkede.
Hemde nasılKesinlikle birlikte yaşıyorsak birlikte yapalım. O yapıp ben yesemde olur
27 yaşına kadar mutfağa girmemiş biri olarak 1,5 önce evlendim mecbur internetten bakarak yapıyorum ki eşim de el lezzetimin olduğunu ilerde bakmadan da yapabilirsin diye över hatta pasta poğaca hiç almayız ablasının yaprak sarmasını bepenmemeye başladı seninkiler daha güzel oluyo der.. bunu siZde böyle yaparsanız toplarsınız benceMerhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Ya şu yemek meselesini niye gurur yapiyorsunuz bu kadar anlamiyorum. Benim bazen kendi yaptigim yemegi yiyemedigim oldu özellikle yeni denemelerde
Lezzetli olan bikac yemegim vardir ötekiler anca yenecek seviyede olurzaten cok sık yapmam.
Esime derim yemek nasil olmuş. "Yeniyor" der yeter.Ama ne yaparsam yapayim eline saglik der yinede. Bu kadar uzatip gerginlik yaratacak ne var?
Minicik bir elestiriyi bile kaldiramayan insanla harbiden yaşanmaz.
2 sene boyunca akıllanmadı heralde. Çok inatmış gerçekten.Ilk esim yaptigim yemekleri ayila bayila yerdi , sonra birgun barbunya yaptim artik cinsinden midir nedir bi tuha oldu , pismek bilmedi vs vs
Adam demez mi annem senden guzel yemek yapiyor diye , nankorluge bakar misiniz , hergun ayila bayila yiyip birgun olmayan yemek yuzunden bu lafi yedim
Ben de o zman bir daha sana bu evde yemek yok dedim ve gercekten ayrilana kadar yaklasik 2 sene hic yemek yapmadim
Oglum dogduktan sonra sadece ogluma kadar yaptiriyordum bakiciya , kendisi de 2 sene boyunca makarna , yumurta vs yedi
Yok cok pisman olup ozur dilemisti ama ben geri adim atmadim , aslinda inatci olan bendim :) baya bi bozulmustum , bastan begenmese yaptigim yemegi sorun degildi ama o kadar sevip yiyip bir tek sorunda ariza cikarinca nankorce bulmustum davranisini , bu yuzden inat ettim2 sene boyunca akıllanmadı heralde. Çok inatmış gerçekten.
Cidden siz inat mışsınız o zamanYok cok pisman olup ozur dilemisti ama ben geri adim atmadim , aslinda inatci olan bendim :) baya bi bozulmustum , bastan begenmese yaptigim yemegi sorun degildi ama o kadar sevip yiyip bir tek sorunda ariza cikarinca nankorce bulmustum davranisini , bu yuzden inat ettim
KesinlikleSu yorumlardan anladığım kadarıyla ülkece yapıcı eleştiri ile yıkıcı eleştiriyi ayırt edemiyoruz. Eğitimlisinden cahilinden gencinden yaşlısına kadar hem de. Kocama da çok kızmayayım demek ki ülkenin genel havazından o da nasibini almış heralde.ilk yazdıklarımdan da sonraki eklemelerime gerek kalmadan kocamın yıkıcı elwştiri yaptıgı çıkıyordu ama herkes bana bir yemek tarifi verme derdine düştü. Komiksiniz sevgili gurmeler.
çok haklısın. Nimete saygıyı bilmiyor.Bazılarının karakterinde cinslik oluyor.
Kusura bakma konu sahibi ama eşinin de sanırım karakteri cins.
Benim amcam ve kayınpederim önlerine konulan nimeti tabak tabak yer, beğenmedim derler.
Asla şükür etmek, nimete saygı bilmezler.
Çok kızarım o karakterde insanlara.
Dünyanın bir ucunda insanlar, çocuklar açlıktan ölürken, bu tarz insanlara yapılması gereken tam da bu.
Yapmayın yemek yemesin.
Dışarıda yiye yiye hastalanınca o zaman anlar evde burun kıvırdığı nimetin kıymetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?