- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
İnşallah..görev olarak görmekten vazgeçtiğiniz zaman
daha başarılı olacağınızı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah..görev olarak görmekten vazgeçtiğiniz zaman
daha başarılı olacağınızı düşünüyorum
Biliyorum suc bnde..Hep olan bir seyse soylenmesini garipsemedim ben. Yemek yakmak pek o kadar da elde olmayan bir hata degil. 1 yakarsin, 2 yakarsin da, surekli oluyorsa artik gerer insani. Ben hak verdim ese malesef. Biraz daha dikkatli olun bence.
Kızmıyor,bagırmıyor kendi gidip yapıyor sonra Bende gidip yemek yiyorum onla yüzsüzlügüme bak Ne derse az ne derse
Hahahah supersin ..ama benim cöpü esim indryr...
Yemeklerini en kısık ateşte pişir canım yine mi yakıyorsun,unutkanlığın varsa da b12 vitamin değerin düşük olabilir,Allah korusun yoksa ev falanda yanar unutuyormuşsun çünkü.Biliyorum suc bnde..
Az önce mi? ben bilmem eşim bilir ..Ne izliyordun o kadar ?
Ooo ben evlenene kadar ogrenirim sanirm:), yani kafama esitiginde internetten falan bakip yapabiliyorum ama daha 20yasindaym:) evliligi henuz dusunmuyorum cokerken :)ama evlenicen yanındakini aç bırakmaya kıyamazsın kii :)) öğrenin canım pratikleşin ki kocanızla oturmaya vaktiniz olsun :)
Ne kadardir yemek yapiosun cnmSlm kızlar yine yemegi yaktım.
esim sinirlendi ama kızmadı...söylendi işe gitti.
sanki bilerek yemegi yaktım,ben istemezmiyim? güzel yemekler yapmak beceremiyorum..
uff cok sinirlendim yemek yemezse yemesin...
İyimiş valla deniyecem hahahah iyiki konuyu acmısım iyi taktikler ogrendm..kiz kamufle etsene..koyu renk bir posete koy agzini guzelce bagla sonra bir tane daha posete koy uzerine de kullanmis oldugun malzemelrin coplerini ya da iste herhangi bir copunu koy.esin tek tek posetlere ne var diye bakmayacak ya..
Bunları okudum .birazdan esimi bir güzel öpecegimAy benim yerimde olsanız çıldırısınız kesin. Benim yemeklerimi herkes çok beğenir. Evlenmeden önce iş okul derken hiç mutfağa girmişliğim yoktu. Ilk zamanlar yemeklerimi yiyen kişiler. Çikom yani senin böyle yemek yapacağını hiç düşğnmezdik derlerdi.
Mesela komşum bende olur bazen eşimi ararım yada eşim arar çiğ börek yada mantı yada dolma ister ben tamam der ve işe koyulurum. Komşum beni izler ahanda böyle
Kendisi 17 yıllık evli. Nasıl yani der şimdi mantımı yapacaksın bu saatte. Evet derim . Valla senin kocan çok şanslı der. Sonra eşim geldi tabi o yemekten bir tabak göz hakkı komşum a yollarım.
Eşimin sofrada tepkisi bişeyi eksik bunu bişeyi. Tek eksik olan benim kafasına tavayı geçirmemiş olmam.
Okadar özenerek yemek yapıyorum yine yaranamıyorum. Arkadaşlar gelir yada misafir donatırım sofrayı gelir bide demezmi zaten bana hiç yapma böyle.
Ya sen adamdan yemek yapma aşkımı bırakıyorsun. Sebze yemeği yaparım laf eder. Neymiş sevmiyor muş işyerinde çok kötüymüş. Yahu tabuldotabuldot yemekle bir mi bu bir tadına bak. Zar zor koyarım tabağına utanmadan ikinciyi ister. Şimdi belliki ben bu yemeği iyi yapıyorum ama bidaha aynı yemeği yaptığımda aynı olay baştan yaşanıyor.
Sen kocanı öpte başına koy şekerim
Nasıl yani canım ...Ne kadardir yemek yapiosun cnm
nCnm su puf nokta neymisss :))güzelim ben de yemek yapmayı beceremiyordum bi de sıkılıyordum yaparken bi iki püf noktası öğrendim yengemden şimdi hemen hemen her yemeğe uyguluyorum hem lezzetli oluyor hem de lezzetli oldukça bana heves geliyor yemek konusunda..
Olur degil mi?Ama güzel yemek yapmakla yemeği yakmak aynı şey değil ki.
Kazadır, olur bazen.