Bir sorun var ama kar topu gibi büyümesine izin vermeyin lütfen. Anlattıklarınız kırıcı ancak yakıp yıkıcı şeyler değil. Bence bir ilişkideki sorunları en büyüten şey trip atmak. Bebekle eminim zordur ancak anlaşamadığınız bir konu olduğunda suçlamak ve teip armak yerine övgü ile açık iletişime geçin lütfen
örneğin, masada arkadaşın yaptığı jestleri gereksiz görmesi üzerine tartışmak soğumak yerine, aşkım bu jestler sana tabi önemsiz gelmiştir, sen sevginle ilginle beni hep şımartıyorsun. Yapamayanlar da böyle jestler yapıyor işte ama sen de bana jestler yapsan hayır demem falan diye şakalaşıp gülebilirsiniz. Neden yemek yaptın dediğinde, kocam börekle doymayabilir ben onun midesini riske atamam kıyamam sana vs diyebilirsiniz. Gerek yok diye üstelerse, senin mutluluğun benim için hep gerekli ama istemezsen yapmam aşkım dersiniz. Ağlamaktan gözleriniz şiştiyse bunu gizlemek yerine, senle aramız soğuk olunca dinya duruyor. Benim için en önemli şey seninle ilişkim, bu yüzden ağladım diyebilirsiniz. Yani tatlı dil-açık iletişim. Karşınızdaki öküz değilse er ya da geç karşılık verecektir. Büyük peoblemleriniz yok ve erkekler de lohusalık geçiriyor adı olmasa da. Bence atlayacaksınız