Kocama yemek beğendiremiyorum

Ben de şekerli makarnayı bu kadar savunmanızı yadırgadım, olur öyle şeyler. Milyonlarca insan böcek de yiyor, yiyeceklere bakışım için bir kriter değil kaç kişinin tükettiği. Evet benim için korkunç bir kombinasyon makarna ve şeker, kendime saygım yok yiyeceği derler ya işte ondan :)
keske arkadas olsak da sana tavada eriste kizartsam (hamsi tavasinda altli ustlu) sonra ona pudra sekeri döküp yesek.
o zaman derdin "munee eski yorumlarimizi silemiyor muyuz??'

samsun mantısı. O yorelı olmak bılmek gerektirmiyor. Koy koy ılce ılce bıle degısıyor yemekler
ustundeki ceviz mi?
meshur sinop mantisi bu yaa
images (25).jpeg

cok da lezzetlidir. yolu düşene bu mantiyi ve nokulu oneririm 🤤🤤

Aslında tamamen alışmakla ilgili.Enginar için yazılanlar da bana inanılmaz geldi. Enginar bizim için ,
yani Egeliler için en aşk yemek :) Enginar arapsaçı turp otu her gün yesem sıkılmam mümkün değil . Karadenizliler de her gün lahana- fasulye yeyip sıkılmayabilirler..Şekerli makarna da damak tadımıza çok uzak olamaz bence şeker + hamur değil mi ? bunun benzeri birçok tatlı yapıyoruz. Ama anladığım kadarıyla Karadenizliler yeniliklere pek açık değiller. Biz enginar da yeriz analı kızlı da lahana sarması da.

ustundeki ceviz mi?
meshur sinop mantisi bu yaa
Eki Görüntüle 3503303
cok da lezzetlidir. yolu düşene bu mantiyi ve nokulu oneririm 🤤🤤
Aslında mantı her yorede var bncede tatlar aynı asıl karabuk Kastamonu yoresının pörüşkesı var mantuya tobe ettırır😑içine kızarmıs yumurta koyuyolar mıdem agzımda. Karalahanaya kurban olsun onu bulan 😂😂

Aslında tamamen alışmakla ilgili.Enginar için yazılanlar da bana inanılmaz geldi. Enginar bizim için ,
yani Egeliler için en aşk yemek :) Enginar arapsaçı turp otu her gün yesem sıkılmam mümkün değil . Karadenizliler de her gün lahana- fasulye yeyip sıkılmayabilirler..Şekerli makarna da damak tadımıza çok uzak olamaz bence şeker + hamur değil mi ? bunun benzeri birçok tatlı yapıyoruz. Ama anladığım kadarıyla Karadenizliler yeniliklere pek açık değiller. Biz enginar da yeriz analı kızlı da lahana sarması da.
Egelı esım enginar bılmıyordu dusunun. Nezmnkı kıymalı, eksılı yaptım adam hasta oldu. Karadeniz li olan bn onun yoresıne daha hakımım.. 😂😂

X