- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- Konu Sahibi Nickimnick
vay vayy vayyy ne güzelsin senValla mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay vayy vayyy ne güzelsin senValla mı?
21 yasındayım canım cok saol..kesinlikle pekte küçüksün..
öylelerine yapmak istediğim şey buevet hafif yapıyorlar biliyorum..kimileride saçmaladı iyice..eşimi bekliyorum benim yaşlarımd hanım..diz üstü etek opak renkli çorap uzun izme ve başı örtülüydü
Ayyy saol canım fizigimide tulin sahine benzetirler ..ayıptırsoylemesivay vayy vayyy ne güzelsin sen
gerçekten garipti canım..bu tarz benime çıksa brinci olur:)ama kimisi çok güzel yakıştırıyor..ben bile özeniyorum..öylelerine yapmak istediğim şey bu
eşin şanslı o zaman ..uzunmusun..ben 1.59Ayyy saol canım fizigimide tulin sahine benzetirler ..ayıptırsoylemesi
yakışmasından ziyade hakkıyla kapanmak lazımgerçekten garipti canım..bu tarz benime çıksa brinci olur:)ama kimisi çok güzel yakıştırıyor..ben bile özeniyorum..
allah razı olsun canımPek bişe degıl 5yaş buyukmuşsun..allah bağışlasın bebegını..
Ahahaha o bnden daha uzun..eşin şanslı o zaman ..uzunmusun..ben 1.59
ayıpsa söyleme kızAyyy saol canım fizigimide tulin sahine benzetirler ..ayıptırsoylemesi
evet..etek giyme alışkanlığı yokki bende..etekler duruyo dolapta..hakkıyla kapanmak olayı konusunda haklısın..bir gün bizede nasib olıur inşallah..yakışmasından ziyade hakkıyla kapanmak lazım
Ipadi koyuyorum masaya sesi aciyorum hem yemek yapiyorum hem dizi izliyorum sicrasin temizlerim ama ocaktan uzakkk sicramiyo ,Kız nasıl koyuyorsun oraya ben ipadinin üzerne su sıcrar düsürürm falan o yuzden koymuyorum...
inan daha zoru evlendikten sonra korumak çocuk falan olduktan sonra..ayıpsa söyleme kız
ben de yeni giyiyorum etek ama pantolonun üzerine hep tunik giyerimevet..etek giyme alışkanlığı yokki bende..etekler duruyo dolapta..hakkıyla kapanmak olayı konusunda haklısın..bir gün bizede nasib olıur inşallah..
Bemmese babaya yapışık yaşar dokundurtmuyo babasına
kiz nordun kabak cicegi gibi acilmissin hani carsaf giyiyodun masallah tuuuAhahaha o bnden daha uzun..
uzun hırkalar gömlekler kurtarıcı..ama etekte ayrı bir güzel bence..ben de yeni giyiyorum etek ama pantolonun üzerine hep tunik giyerim
kız ne yapsın şeriatolan ülkede..balkona her çıktığımda aklıma bu hatun ve penceresi geliyorB
kiz nordun kabak cicegi gibi acilmissin hani carsaf giyiyodun masallah tuuu
yeni çıkan bi model var mevlana etek diyorlar onlara bayılıyorum ama bi yürüyebilsem etekle bi de içim darlanıyor etek giydi miuzun hırkalar gömlekler kurtarıcı..ama etekte ayrı bir güzel bence..
etek pantolonlarda çok güzel..yeni çıkan bi model var mevlana etek diyorlar onlara bayılıyorum ama bi yürüyebilsem etekle bi de içim darlanıyor etek giydi mi
sende haklisin . Balkon pencere nedir konuyumu kacirdim kimin balkonu kimin penceresikız ne yapsın şeriatolan ülkede..balkona her çıktığımda aklıma bu hatun ve penceresi geliyor