- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi Nickimnick
stremse sezon sonu indiriminde bak etekler süper..yeni çıkan bi model var mevlana etek diyorlar onlara bayılıyorum ama bi yürüyebilsem etekle bi de içim darlanıyor etek giydi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stremse sezon sonu indiriminde bak etekler süper..yeni çıkan bi model var mevlana etek diyorlar onlara bayılıyorum ama bi yürüyebilsem etekle bi de içim darlanıyor etek giydi mi
canım biz ferahça balkona çıkabiliyoruz burada..suudi arabistanda yasak artı pencereleri buzlu cam..sende haklisin . Balkon pencere nedir konuyumu kacirdim kimin balkonu kimin penceresi
onu da yeni giymeye başladım çok rahat tesettür mağazaları pahalı canım ben kurbanda 2 etek aldım alvina dan.ramazan da o paraya bütüm gardrobu yenilemiştim denilebiliretek pantolonlarda çok güzel..
babam tesettürlü bir hanımla nişanlanmıştı bunlar tessettür mağazasından alışveriş yapmışlar 1500 lük..nişan atılınca geri iade yapılmış kıyafetler çek vermişler..kızkardeşimle biz aldık etekler falan trajı komik
sezonda hiç alışveriş yapmam ben..çok pahalı..onu da yeni giymeye başladım çok rahat tesettür mağazaları pahalı canım ben kurbanda 2 etek aldım alvina dan.ramazan da o paraya bütüm gardrobu yenilemiştim denilebilir
biz stremse gittik gözlerim açıldı fiyatları görünce bir etek 150 tl yuh dedim yani..onu da yeni giymeye başladım çok rahat tesettür mağazaları pahalı canım ben kurbanda 2 etek aldım alvina dan.ramazan da o paraya bütüm gardrobu yenilemiştim denilebilir
Sempatk burda carsaf gıymek zorunlu turkiyede acıgım kız ben..B
kiz nordun kabak cicegi gibi acilmissin hani carsaf giyiyodun masallah tuuu
Ne balkona cikmaktami yasak hohh buzlu cam falan ay afakanlar bastiiicanım biz ferahça balkona çıkabiliyoruz burada..suudi arabistanda yasak artı pencereleri buzlu cam..
Bende dun kaban alcktım 250sr cıktı dokunmadan bıraktım..neden böle yaa..biz stremse gittik gözlerim açıldı fiyatları görünce bir etek 150 tl yuh dedim yani..
ben lazım olduğu zaman alırım haliyle pahalı oluyorsezonda hiç alışveriş yapmam ben..çok pahalı..
seni taniyorumSempatk burda carsaf gıymek zorunlu turkiyede acıgım kız ben..
Burda balkon yok canımyasak varsada sadece bulutları gorebilecegin kadar kapalı balkonmuymuş bu..Ne balkona cikmaktami yasak hohh buzlu cam falan ay afakanlar bastiii
Nerden kız akrabam mı? cıktın yoksa ben kacayım ahahahahseni taniyorum
Saka kiz saka espri olsun dedim korktunmu dogru soyle haciNerden kız akrabam mı? cıktın yoksa ben kacayım ahahahah
Yok kanka neden korkayım kötü bişi yapmıyorum ki...Saka kiz saka espri olsun dedim korktunmu dogru soyle haci
şimdi baktım setremse sevmedim ürünlerinibiz stremse gittik gözlerim açıldı fiyatları görünce bir etek 150 tl yuh dedim yani..
hepsinin tarzı değişik değilmi..kızkardeşimin arkadaşıda tekbirdenmi giyineyim falan diyordu oda genç..kıyafet sorunumu ne olmuştu bir ara:)şimdi baktım setremse sevmedim ürünlerini
Aslen nerelisin annenler nerde daha sorarimda kovmayin diye sormuyorumYok kanka neden korkayım kötü bişi yapmıyorum ki...
bence sende indirimde al..bak oğlana bir mont aldım..77 di..59 oldu..39 oldu en son aldım o zaman:)ben lazım olduğu zaman alırım haliyle pahalı oluyor
ewet ya çok değişik kıyafetle ne sorunu olmuş kihepsinin tarzı değişik değilmi..kızkardeşimin arkadaşıda tekbirdenmi giyineyim falan diyordu oda genç..kıyafet sorunumu ne olmuştu bir ara:)
Nucin beni istemeye gelecen evliyim ..Aslen nerelisin annenler nerde daha sorarimda kovmayin diye sormuyorum