- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi Nickimnick
çok güzel bir duygu değilmi,çok farklı bir his..gerçekten dünyada yaptığım en iyi şeyiirabbim isteyen herkeze nasib etsin..ewet ya gözünden sakınıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bir duygu değilmi,çok farklı bir his..gerçekten dünyada yaptığım en iyi şeyiirabbim isteyen herkeze nasib etsin..ewet ya gözünden sakınıyorsun
mune nasil girdin kogus agasi gibi pek bi havaliydi massallah saygida kusur ettiysek affola24 sayfa boyunca yazın çizin, Mune'yi görünce kaç
Geyiğe aldım sizi, kaynatın şimdi burda, bir daha BDV'de geyiğinizi görürsem sen yemekleri yakarken bende sizi yakarım
amin Rabbim herkese hayırlı evlat versin.valla benim sıpacık babasını kıskanma döneminde beni gözü görmüyorçok güzel bir duygu değilmi,çok farklı bir his..gerçekten dünyada yaptığım en iyi şeyiirabbim isteyen herkeze nasib etsin..
cidden en çok anneler uğraşır çocğa babalarını daha çok seviyorlar sanki..amin Rabbim herkese hayırlı evlat versin.valla benim sıpacık babasını kıskanma döneminde beni gözü görmüyor
resmi göremedim ben tesettürlüsün değilmi.Yok kız ceronun cocugunu...
evleninsemi örttün başını..amin Rabbim herkese hayırlı evlat versin.valla benim sıpacık babasını kıskanma döneminde beni gözü görmüyor
emmese babaya yapışık yaşar dokundurtmuyo babasınacidden en çok anneler uğraşır çocğa babalarını daha çok seviyorlar sanki..
şimdi babasıyla daha çok sürtüştüklerinden bana meyil ediyo benimki..kavgada etmeye başlıyorlar büyüdükçe:)emmese babaya yapışık yaşar dokundurtmuyo babasına
evleninsemi örttün başını..
ben değil aşk filozofu koycaktı resmi tesettürlüyüm ben liseden sonra kapandım evlenmeden çok önceresmi göremedim ben tesettürlüsün değilmi.
Cryptic kaç yasındasın..bebişin var..ben senı hep kendimden buyuk farzetmiştim deşimdi babasıyla daha çok sürtüştüklerinden bana meyil ediyo benimki..kavgada etmeye başlıyorlar büyüdükçe:)
benim ki kız öocuğu babasıyla pek sürtüşmezler sanmıyorumşimdi babasıyla daha çok sürtüştüklerinden bana meyil ediyo benimki..kavgada etmeye başlıyorlar büyüdükçe:)
ben beceremedim canım,zaten saçım hep toplu dışarıda evlendiğimden beri makyaj yapmıyorum,üşengeçlikten..bazılarına çok yakışıyo..ne bileyim..ben değil aşk filozofu koycaktı resmi tesettürlüyüm ben liseden sonra kapandım evlenmeden çok önce
makyaj yaparım ama nude makyaj denilendenben beceremedim canım,zaten saçım hep toplu dışarıda elendiğimden beri makyaj yapmıyorum,üşengeçlikten..bazılarına çok yakışıyo..ne bileyim..
37 yaşımdayım milancım senden büyüğümdür muhtemelen..ama 26 yaşımda evlendim olmadı 7 sene sonra kendiliğinden oldu teavisiz..allahı hikmeti..Cryptic kaç yasındasın..bebişin var..ben senı hep kendimden buyuk farzetmiştim de
Netim dondu canım simdi ugrasıyom onla yukleycmresmi göremedim ben tesettürlüsün değilmi.
evet hafif yapıyorlar biliyorum..kimileride saçmaladı iyice..eşimi bekliyorum benim yaşlarımd hanım..diz üstü etek opak renkli çorap uzun izme ve başı örtülüydümakyaj yaparım ama nude makyaj denilenden
ahha çok gençmişsin..hoş haatunsunNetim dondu canım simdi ugrasıyom onla yukleycm
Valla mı?ahha çok gençmişsin..hoş haatunsun
kesinlikle pekte küçüksün..Valla mı?
Pek bişe degıl 5yaş buyukmuşsun..allah bağışlasın bebegını..37 yaşımdayım milancım senden büyüğümdür muhtemelen..ama 26 yaşımda evlendim olmadı 7 sene sonra kendiliğinden oldu teavisiz..allahı hikmeti..