- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi Nickimnick
yakın akrabasının düğününe gideceti o zaman sıkışıktı sanırım..dert yanmış işte ..tekbir daha kadınsı sanırım değilmi?ewet ya çok değişik kıyafetle ne sorunu olmuş ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakın akrabasının düğününe gideceti o zaman sıkışıktı sanırım..dert yanmış işte ..tekbir daha kadınsı sanırım değilmi?ewet ya çok değişik kıyafetle ne sorunu olmuş ki
canım valla kocam uğraşmaz öyle lazım olunca alır ben 70 verdim kızın montunabence sende indirimde al..bak oğlana bir mont aldım..77 di..59 oldu..39 oldu en son aldım o zaman:)
kızkardeşimde öyle diyor canım ama o istanbulda. buraya uzak merkez..ben netten alıyorum 4 senedir falan..görüp alma hissi farklı ama yapacak bir şey yok..büyük şehirlerde her kesime ve fiyata uygun mağazalar var..canım valla kocam uğraşmaz öyle lazım olunca alır ben 70 verdim kızın montuna
ben pek öyle tesettür markalarından giymem canım bi tunik beğenirim bi yerde alırım başka yerden pantolon üzerine uygun şal başka yerden böylelikle pişti şansın azalıyoryakın akrabasının düğününe gideceti o zaman sıkışıktı sanırım..dert yanmış işte ..tekbir daha kadınsı sanırım değilmi?
büyüdükçe sana sıra gelmeyecek:)canım valla kocam uğraşmaz öyle lazım olunca alır ben 70 verdim kızın montuna
Ya ciddi ciddi gozume hic yabanci gelmedin bi yerde gordum ama nerdeNucin beni istemeye gelecen evliyim ..
Yaslı teyzeler eskiden sorardı yaa simdi aklıma geldi ..
hataylım annemler turkiyede ben yurtdısında..
bende öyleyim..renk uyumunu yakaladıktan sonra sorun yok değilmi.ben pek öyle tesettür markalarından giymem canım bi tunik beğenirim bi yerde alırım başka yerden pantolon üzerine uygun şal başka yerden böylelikle pişti şansın azalıyor
büyük şehir nerde canım afyondayım ben istanbulun bi mahallesi kadardır belki ben de nete güvenemiyorum hangi sitelerden alıyorsunkızkardeşimde öyle diyor canım ama o istanbulda buraya uzak merkez..ben netten alıyorum 4 senedir falan..görüp alma hissi farklı ama yapacak bir şey yok..büyük şehirlerde her kesime ve fiyata uygun mağazalar var..
evet bi de ne yalan söyleyim tarzıma zevkime güvenirimbende öyleyim..renk uyumunu yakaladıktan sonra sorun yok değilmi.
Sende koy fotonu belki bem tanırım bilmm kız insan insana benzer..Ya ciddi ciddi gozume hic yabanci gelmedin bi yerde gordum ama nerde
canım özdilekteyim comu takip et..orada panço indirimi oldu..yine olabilir..pantolon etek yada üst9,90 dı..mantolar 39.90 dı..büyük şehir nerde canım afyondayım ben istanbulun bi mahallesi kadardır belki ben de nete güvenemiyorum hangi sitelerden alıyorsun
Tesettürlümüsün bikibirki.evet bi de ne yalan söyleyim tarzıma zevkime güvenirim
evet canımTesettürlümüsün bikibirki.
bakayım bu aralar kızımın doğum günü için kıyafet arayışındayımcanım özdilekteyim comu takip et..orada panço indirimi oldu..yine olabilir..pantolon etek yada üst9,90 dı..mantolar 39.90 dı..
morhipo yu çok takip et çok indirimli olduğu zamanlar oluyor..
özdilekteyim çocuk kıyaftleri bölümünü takip et aynı indirim tekrar olur bence kargo ücreti yok..değişimdede almıyorlar..evet canım
Ne güzel canım..evet canım
hayırlı cumalar iyi uykularözdilekteyim çocuk kıyaftleri bölümünü takip et aynı indirim tekrar olur bence kargo ücreti yok..değişimdede almıyorlar..
kızlar ben yatıyorum..allah rahatlık versin..şimdiden hayırlı cumalar..
Rabbim katında da güzeldir inşallah layığıyla yapabiliyorumdurNe güzel canım..
İnşllah canım allah herkesin gönlüne göre versin..Rabbim katında da güzeldir inşallah layığıyla yapabiliyorumdur
özdilekteyim çocuk kıyaftleri bölümünü takip et aynı indirim tekrar olur bence kargo ücreti yok..değişimdede almıyorlar..
kızlar ben yatıyorum..allah rahatlık versin..şimdiden hayırlı cumalar..