- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
Ayyyy fıstık gibisin yas kac...masallahavatara koydum..başka varsa bakayım bir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy fıstık gibisin yas kac...masallahavatara koydum..başka varsa bakayım bir..
kemal sunalida biliyorumda tavuga amann cama ekmek bandiridig sahneyi bielmedim : ) ))Kız kemal sunalı bilmiyon mu? yaa (allah rahmet eylesin)tavuk vardı karsıki restorantta parası yoktu elindeki simitle tavuga batırır gibi cama batırdı..
maşallah oğluna da sana da nasıl sarılmış anneyeavatara koydum..başka varsa bakayım bir..
canım annem ömrü uzun olsun çok osmanlı bi kadındır yaptığım kabak yemeği hem yağlı hem tuzlu olunca bana yemeği bitirme cezası vermişti ben o günden sonra hiç riske girmedimben çorbalara tuz atmam genelde
normal yemegede az atarim, 7 senedir evliyim ama hala tuzlu olacak diye korkum var : )
bi pilavda bonkör davraniyorum tuz da, malum o degisik oluyor biraz tuzlu olmasi lazim pilav suyunun
: )))canım annem ömrü uzun olsun çok osmanlı bi kadındır yaptığım kabak yemeği hem yağlı hem tuzlu olunca bana yemeği bitirme cezası vermişti ben o günden sonra hiç riske girmedim
pratik zeka benim kolum kopuyo kıza biberon vercem derkenavatara koydum..başka varsa bakayım bir..
az atıyorum elimin ayarı da öyle alışmış bi yemek tuzsuz demesinler diye 3 kere tuz koydum nasıl sabitse gene az tuzlu oluyor: )))
sen simdi hiçmi tuz atmiyorsun yemege
Masallah allah bagıslasın...enteresan bir söz:)
neyi kız sözü müMasallah allah bagıslasın...
düzgün çıktığım bulamadım fotojenik değilimki gerçekten:)maşallah oğluna da sana da nasıl sarılmış anneye
Yok kız ceronun cocugunu...neyi kız sözü mü
saol canım:)Masallah allah bagıslasın...
hakkını yeme iyisindüzgün çıktığım bulamadım fotojenik değilimki gerçekten:)
bekliyoruzBende koyayım avatarıma..
tofitamı koydum avatara:)neyi kız sözü mü
evet evetbekliyoruz
bence bebekler ısırılabilmeli maşallah yatofitamı koydum avatara:)
saol tatlım,kendinkine kıyamıyor insan:bence bebekler ısırılabilmeli maşallah ya
ewet ya gözünden sakınıyorsunsaol tatlım,kendinkine kıyamıyor insan: