- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
Kız kemal sunal gibi ekmegimi cama batırayım ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kemal sunal gibi ekmegimi cama batırayım ...
ay konusu geçti diye ekledim , silerim isterseniztam da karnım acıkmışken olcak şey mi bu
:)amma gencimAllah bagışlasın cerom,
Rabbim bahtını acık etsin...genc anne seni...
hıh benim yaptığım usta işi gibim olur mu AYY sıcacık tereyağını sür içine çayını doldur birini ben yerim o şekilay konusu geçti diye ekledim , silerim isterseniz
olmadi yarin mayali hamur alip yapin olmazmi
ekmegi cama batirinca noluyordu kiz kemal sunala : ))Kız kemal sunal gibi ekmegimi cama batırayım ...
bi resmini koysana görelim:)amma gencim
canım az koymak daha iyi bence..tuzu fazla oluncada yenmiyorki..kızkardeşim ilk yemek yapmaya başladığında bol sulu ve tuzlu yapardıben hep tuzunu unuturum yemeğin benim alamet i farikamdır koysam bile az koyarım etrafımda ki insanlar genelde yuzlu yiyor gene unutmuşun tuzu derler
yiyemezsin kiz bunlarin hamuru baya var , 200 gr yaklasikhıh benim yaptığım usta işi gibim olur mu AYY sıcacık tereyağını sür içine çayını doldur birini ben yerim o şekil
yeterde artar bile..ekmegi cama batirinca noluyordu kiz kemal sunala : ))
ekmekle olamz anacim bu ancak sana guzel bi kahvaltiyi halleder
adam sadece ekmek mi yiyecek aksam yeemginde :)
kahvaltida bunu isit arasina tereyagi sur baska biseye gerek yok zaten : )
tamam..bi resmini koysana görelim
benimki daima tuzsuz yengem demişti ki^^ yemeğin tuzunu yılda 2 kere unutmak zenginliktendir^^ ben aile eşrafına yemeğin tuzunu zenginler koymazmış diyorum gülüyorlarcanım az koymak daha iyi bence..tuzu fazla oluncada yenmiyorki..kızkardeşim ilk yemek yapmaya başladığında bol sulu ve tuzlu yapardı
avatarına mı koycan albüme mitamam..
enteresan bir söz:)benimki daima tuzsuz yengem demişti ki^^ yemeğin tuzunu yılda 2 kere unutmak zenginliktendir^^ ben aile eşrafına yemeğin tuzunu zenginler koymazmış diyorum gülüyorlar
Kız kemal sunalı bilmiyon mu? yaa (allah rahmet eylesin)tavuk vardı karsıki restorantta parası yoktu elindeki simitle tavuga batırır gibi cama batırdı..ekmegi cama batirinca noluyordu kiz kemal sunala : ))
ekmekle olamz anacim bu ancak sana guzel bi kahvaltiyi halleder
adam sadece ekmek mi yiyecek aksam yeemginde :)
kahvaltida bunu isit arasina tereyagi sur baska biseye gerek yok zaten : )
genceciksin hem çok da güzelsintamam..
avatara koydum..başka varsa bakayım bir..avatarına mı koycan albüme mi
Bilmm koy fotonu görelim.:)amma gencim