hahahah peki hocamm!! Ama çok sağol beggyy valla deli gibi gaza geldim! Üç haftada o beş kiloyu vereceğim kesinlikle!
Yani vermezsn bn senn başının etini yicemmm ona görer ahhaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu durumda 4 Haziranda benim 55 kilo olmam lazım. Ayyy çok heyecanlı! Beggyy şu spor koçları var ya hani öğrencilerini gaza getirip kilo verdiren, işte sen onlardan olmalıymışsın
aman uydurma onlar. hayatimda hic bu kadar saglikli hissetmemistim.
bu arada oyle cok agir bir diyet degil. hem protein hem sebze yiyorsunuz bol bol
istediginiz kiloya inince de meyve ekmek ceviz findik badem vs devreye giriyor hatta haftada bir (sabitlemenin ikinci yarisinda iki) ogun dilediginiz her seyi yiyorsunuz
lop lop yaglar kilolar daha mi saglikli sanki??
3 ay sikin disinizi sonra istediginizi yiyin ne olacak..
Kitap yazıcam zaten bitane biraz müsait olsam herkesi gaza getircm ahahha :) disiplin disiplin disiplin cnmmmmcımmmm
Yaz valla ben arkandayım
Yazcamda bu konuda değil bakalm zmn lazım bana bu arda günde 2 litre suda içicen please
Tamam su pek içmiyorum ama şişelere doldurup yanıma koyucam aklıma gelsin diye. İki litre içicemm
Su ödemini atıcak ve yemeklerden yarım saat önce bir bardak su içiyosun yemek arasında su tüketmiosn
Ayyy ben de yemekle çok içerim su. Tamam içmeyeceğim onu daAy ne zormuş kilo vermek
Tamam bunu yapayım o zaman aktivite olaraak, teiekkür ediyorum:)
Rica ederim deneyince nasıl hissettiğini bana da yaz
Yemekle içtiğin su sana yağ olarak geri dönüyor cicimmmm yaaaaaaaa içme yemekten önce lokmaları çiğne çokça öldür onları jonnnyyyy ahhha
Anlaştık!!! Ben şimdi uyuyoruum, yarın konuşalım yediklerimi yaazarım sana da :)
Siz kiloluysaniz ben öleyim kızlar158e 76kilo nasıl ooooff oof içim daraldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?