Hahah hakikaten şaka gibii..
Amaa gözdeciğiim bu bir engel mii? Bence aslaa, eczaneler de aktarlarda tartılmayani dövüyorlar tabiri caizse yaniBen çok kafaya taktım iradeye bir hakim olsam tam anlamıyla. Ne olursa olsun giyecem o dar tişörtleri badilerii. Göbek de hiiiç çıkmayacak
Benimki resmen inatlasıyo benimle haftasonu biyere gidiyoruz zorla ağzıma bişeyler tıkıyo ben seni böyle etli butlu seviyorum diyo delirtiyo beni
Askere gidince spor salonuna yazılcam o gelene kadar incecik olucam kafaya taktım
Diye defteri senin için kapandı o zamanGeçmiş olsuuun :)
O askere gidene kadar öyle gözüküyo ama destekiçinizimmmmm
Hahah sen ye kızartmaları, kebapları, güzel yemekleri sonra bize destek ol, olcak iş mi bu şimdi.
Siz çıtır çıtır dolaşırken şişko göbekli olcamm ben amaaasonrada ben aç kalıcam
Merhaba! Ben babamın sağlık sorunları nedeniyle bir süre spor yapamadım, e haliyle çok çok sağlılı da beslenemedim. Kilo veremedim yani. Aksine aldım sanırım, 46,6 yım şu an. Bugün itibariyle diyet ve spora devam =)
162 boyum. 44 e inmek istiyorum, istediğim vucüt şekli 44le mümkün çünkü=) Şimdiki 46mla biraz göbeğim çıkıyor =)zayıflamak mi istiyorsun ...boyun kaç ki?
162 boyum. 44 e inmek istiyorum, istediğim vucüt şekli 44le mümkün çünkü=) Şimdiki 46mla biraz göbeğim çıkıyor =)
Teşekkür ederim =) Kemik yapısıyla da alakalı sanırım.anladım...senden 2cm uzunum 46da çöp gibiydim ya...
o yüzden şaşırdım biraz ....diyetinde başarılar =)
Zor olmadı aslında biraz sabır irade herseyi çözüyor suan 43 kg yum darısı size inşallah zayıf olmak gibisi yokmuş 😃inanamıyorum cnm ya harika bir kilodasın ve asslında çok iyi bir yöntem fakat çok güçlü bir irade istiyor bu (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?