Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey yiyesin yok ise besleyiciligi ve proteini yüksek şeyler tuketebilirsin az da olsaBen salmadım bir şey de yiyesim yok ama emzirdiğim için yemek zorundayım![]()
Akşam sebze çorbası ve tavuk yedim sonra çayın yanında biraz fındık o kadarBişey yiyesin yok ise besleyiciligi ve proteini yüksek şeyler tuketebilirsin az da olsa![]()
Seni fedakar anne, oğlun kalori almasın diye kendini feda ettinOrenda
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, peynir zeytin, domates salatalık, yeşillik, tahin pekmez
Ara: arpa şehriyeli ton balıklı salata
Ara: arkadaşlarım oğluma kinder joy almış of (of minicik şey nasıl 100 kalori şaşkınım hala, uygulamaya girerken gördüm)
Akşam: tavuk çorbası, sebzeli bulgur pilavı, salata
Bende katılmak isterim ama hiçbir bilgim yok konu ile alakalı sadece kendimin en iyi versiyonunu görmek istiyorum yaklaşık 2 yıldır kilo aldım tartıda 70 71 arası gidip geliyorum kendi kilom normalde 53 56 arasıydı çok zayıf olduğum dönemlerde bile muhakkak göbeğim vardı çok önceleri bile 1 haftadır Lesliye başladım 15 dakikalık olanı veya 30 dakikalık olanı yapıyorum birde 20/4 aralıklı orucuna başladım 3 gündür öğlen 4 te yemeğe başlayıp akşam 8 de kesiyorum umarım benim için faydalı olur ne yapsam ne denesem olmuyor yaşım 26Kesinlikle bu topic benim için de bir zayıflama topc'inden çok daha fazlası. Resmen şöyle bir geri çekilip kendime, bedenime, ruhuma, hayatıma bir bakma fırsatı yarattı. Bebekle ilgilenirken kaybolup gitmişim. Ben kalmamış ortada. Kendimi düşünmek, kendim için bir şeyler yapmak o kadar iyi hissettirdi ki
merhaba tabi katılabilirsiniz. birlikte olmak motive eder belki sizi deBende katılmak isterim ama hiçbir bilgim yok konu ile alakalı sadece kendimin en iyi versiyonunu görmek istiyorum yaklaşık 2 yıldır kilo aldım tartıda 70 71 arası gidip geliyorum kendi kilom normalde 53 56 arasıydı çok zayıf olduğum dönemlerde bile muhakkak göbeğim vardı çok önceleri bile 1 haftadır Lesliye başladım 15 dakikalık olanı veya 30 dakikalık olanı yapıyorum birde 20/4 aralıklı orucuna başladım 3 gündür öğlen 4 te yemeğe başlayıp akşam 8 de kesiyorum umarım benim için faydalı olur ne yapsam ne denesem olmuyor yaşım 26
Günaydıııınnnn kızlarım
Bugün aşırı motive başladım.
Sabah 8 de kalktım 1 saat yürüdüm.
Kahvaltıda haşlanmış yumurta küçük bir ekmek yedim tam buğday.
Akşama anacığım börek yapacak o yüzden öğlen bir sey yemeyeceğim ara öğünde yapmıyorum.
Akşama saklıyorum kendimi![]()
Selamlar, kahvaltım deprem sebebi ile evde olmadığım için biraz Allah ne verdiyse oldu.
Sabah Türk kavhesi+kuru incir
Kahvaltı: salatalık zeytin hindi füme patates kızartması acılı ezme 2 tatlı kaşığı portakal reçeli ve 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 adet züber protein bar yiyeceğim
Akşam: henüz belli değil tahmini olarak salata çorba ve tavuk yiyebilirim
Sabah yine aceleden çekemedim. 1 yumurta, biraz yoğurt ve 3 kaşık yulafla tost yaptım. Arasına biraz peynir ve bolca yeşillik. Arada bir sütlü kahve ve protein bar. Akşama enginar yoğurt.
Sabah 9.00 protein bar+turk kahvesi
11.00 meyveli yulaf lapası
14.00 bir kase tavuk suyu çorbası (2 minik bayram çikolatası mlsf)
Ara da az kuruyemiş.
Şimdi de 100gr tavuk sote+yoğurt yicem.
Orenda
Yine bir gezme günüydü, yarın da öyle olacak
Kahvaltı: yapmadım. 3-4 tane fıstıklı cips attım ağzıma
Öğle: zeytinli poğaça, mini cheesecake, yoğurtlu tavuklu marul salatası
Akşam: az pilav, etli nohut, 1 dilim ekmek
Merhabalar
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
Ara öğün ;turk kahvesi 7 tane çiğ badem 3 tane mini grissini
Öğlen: tarhana çorba cacık sulu köfte
Akşam ıspanak yemeği 4 yk tam buğday makarna 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
3 litre su içtim (kendi adimaa rekordur)1.5 saat kardiyo yaptım
![]()
Akşam sebze çorbası ve tavuk yedim sonra çayın yanında biraz fındık o kadar
Orenda
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, peynir zeytin, domates salatalık, yeşillik, tahin pekmez
Ara: arpa şehriyeli ton balıklı salata
Ara: arkadaşlarım oğluma kinder joy almış of (of minicik şey nasıl 100 kalori şaşkınım hala, uygulamaya girerken gördüm)
Akşam: tavuk çorbası, sebzeli bulgur pilavı, salata
Çok zordu inanır mısınSeni fedakar anne, oğlun kalori almasın diye kendini feda ettin![]()
ay zaten diyetisyen listeleri dolu dolu oluyor. ama verdiyor da baya hadi bakalımDiyetisyenden geldiimm
Öyle bir liste verdi ki, sürekli yemek yemem lazımemzirdiğim için öncelik bebeğimmiş Allah'tan hayırlısı. Gazamız mübarek olsun
![]()
cezanın bi önemi yok ki, bu hafta salarsın önümüzdeki hafta toparsın. şahsen ben komple bıraksam alırım daha kilo. hiç değilse burada dikkat etmeye çalışıyoruz. İstersen bu hafta tartı verme canım motivasyonun düşmesinBu hafta cezalı olacağım büyük ihtimalle, bırakmakla bırakmamak arasında gidip geliyorum![]()